25 rezultatų ieškant "vyno"

Moliuskai vyno padaže

Moliuskai vyno padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  3–4 mažų kaliaropių 2 svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 200 ml žuvų sultinio 200 ml sauso baltojo vyno 3 šaukštų anyžių degtinės druskos pipirų pomidoro 2 kg moliuskų Gaminimas: Kaliaropes nulupti ir supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Briedukų padažas

Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..

Recepto vertinimas: 5

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno marinatas jautienai

Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis vyno padažas

Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo.  Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..

Recepto vertinimas: 0

Višta su česnakais

Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..

Recepto vertinimas: 0

File kepta ant iešmo

File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė vyno padaže

Silkė vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.1 pomidoras, 3.1 raugintas agurkas, 4.1 svogūnas, 5.0,5 litro vyno, 6.0,5 citrinos sultys, cukraus, acto, pipirų, lauro lapelių. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Aplink ..

Recepto vertinimas: 0

Filė kepta ant iešmo

Filė kepta ant iešmo Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700-800g), 2.1 nedidelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mės..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lašiša, žuvies prieskonių 2.1 stiklinė baltojo vyno, 3.1 citrinos sulčių, aliejaus, 4.100 g džiovintų grybų, 5.1 svogūnas 6.4 skiltelių česnako, krapų. Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu,..

Recepto vertinimas: 2

Marinuotos silkės vyno padaže

Marinuotos silkės vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 marinuotos silkės, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų lapelių, 4 šaukštai vyno, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 4 šaukštai vandens, 1 arbatinisa šaukštelis acto, druskos, pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje keptas karpis

Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša su grybais

Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lašišos, žuvies prieskonių, 1 stiklinės baltojo vyno, 1 citrinos sulčių, aliejaus, 100 g džiovintų grybų, 1 svogūno, 4 skiltelių česnako, krapų Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pag..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos, Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dė..

Recepto vertinimas: 0

Persikų su krupniku šerbetas

Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė eglutė

Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių ir vyno padažas

Džiovintų vaisių ir vyno padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6g džiovintų slyvų, 6g džiovintų kriaušių, 12g obuolių, 32g jautienos sultinio, 6g baltojo sauso vyno,  0,24g maltų cinamonų, 0,6g druskos Gaminimas: Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS

VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno sriuba

Raudonojo vyno sriubaIngridientai:1 cinamono lazdelė 2 gvazdikėliai 1 obuolys 40 g virtų ryžių 750 ml raudono vyno 40 ml citrinų sulčių 100 g cukrausGaminimasObuolį nulupkite ir išpjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremuIngridientai:3 kiaušiniai, 70 g miltų, 340 g cukraus, 750 ml sauso baltojo vyno, 30 g krakmolo, 40 g želatinos, 4 kiaušinių tryniai, 375 ml grietinėlės, miltinio cukraus, 1 kg žaliųjų vynuogių be kauliukų.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys vyno padaže

Veršienos kepsnys vyno padažeIngridientai:1 kg veršienos kumpio, 250 g veršienos kaulų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, l/2 stiklinės pomidorų košės. Vyno padažui: 2 svogūnai, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 1/2 stiklinės baltojo stalo vyno (sauso vyno), maltų p..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepenys

Veršienos kepenysIngridientai:800 g veršienos kepenų, 2 morkos, 1 svogūnas, saliero šakelė, ryšulėlis žalumynų, 2 šaukštai tirštos grietinės, 0,5l. balto sauso vyno, 3 šaukštai vyno acto, 50 g sviesto, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Nuvalytas daržoves ..

Recepto vertinimas: 2

Sraigės vyno padaže

Sraigės vyno padažeIngridientai:50 sraigių, šaukštas taukų, 100 g kumpio, 2-3 skiltelės česnako, riekelė sudžiūvusios baltos duonos, 2 stiklinės balto vyno, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti j..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vyno