16 rezultatų ieškant "vyniotiniai"

Jautienos vyniotiniai

Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto. Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardink..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais

Jautieną išmušti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno gabalo uždėti šiaudeliais supjaustytų svogūnų, grybų, lašiniukų, petražolių lapelių ir suvynioti. Vyniotinius surišti siūlais, pakepinti įkaitintuose riebaluose iki rausvumo, tada įpilti vandens arba sultinio ir ištro..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

1. Ištirpinkite puode sviestą. 2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. 3. Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, šviesų sirupą, įmuškite kiaušinį, suberkite didžiąją dalį miltų, suminkykite tešlą. 4. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Silkių vyniotiniai "Rolmopsai"

Silkes išmirkyti, išvalyti (prastesnes silkes nulupti), išimti kaulus, perskiriant išilgai į dvi puses. Marinatui morkas supjaustyti žvaigždutėmis, svogūnus - pailgais plonais gabalėliais ir, sudėjus į verdantį vandenį su lauro lapeliais, gvazdikėliais bei pipirais, pavirti 15 min. P..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Žuvies filė pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, suvynioti oda į viršų ir surišti siūlu. Vyniotinius 10 minučių virti vandenyje su aštriais prieskoniais, tada išgriebti ir nuimti siūlus. Nuvalytus šviežius grybus perpjauti pusiau arba nepjaustytus troškinti riebaluose. Kiek pat..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose

Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.Jas pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.Tada šias juosteles susukame į ritinėlius ir persmeigiame mediniais smeigtukais.Taip paruoštą žuvį dedam..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniai

Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabaliukais, išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Paskui ruošiamas įdaras. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių ar senos duonos trupinių, supjaustytų lašiniukų ar supjaustyto..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Tešla užmaišoma ir užminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir išbrinkinamos karštame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos mėsmale arba sutrinamos molinėje čerpėje. Riešutai nuplikomi ir, nulupus luobelę, smulkiai sukapojami. Apelsinų cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai

Kalakutieną supjaustome į 8 pailgus vienodo dydžio gabalėlius. Alyvuoges susmulkiname ir sudedame ant kalakutienos gabalėlių. Kiaušinį išplakame su druska ir pipirais. Įmaišome smulkiai supjaustytus porus, tarkuotą sūrį, grūstą česnaką. Gerai išmaišome. Kiekvieną bekon..

Recepto vertinimas: 0

Silkių vyniotiniai

Vidines silkių puseles patepti garstyčiomis, uždėti ketvirtuką kietai virto kiaušinio, susukti it persmeigti gvazdikėliu. Suktinukus sustatyti į silkinę ir užpilti krienų ir grietinės padažu. Papuošti smulkintais žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotiniai su kumpiu

Krūtinėles perpjaukite perpus, padaužykite, kad mėsa suplonėtų (bet ne per daug). Iš abiejų pusių pabarstykite druska ir pipirais. česnaką sutrinkite. Žalumynus smulkiai supjaustykite. Mozarelos sūrį supjaustykite smulkiais kubeliais, pusę sumaišykite su česnaku ir puse smulkintų..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)

Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant. Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti. Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis. Nusausinti popieriniu rankš..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų vyniotinis su lazdyno riešutais

125 ml vandens pašildyti, kad būtų drungnas. Iš miltų, kiaušinio, aliejaus, druskos bei vandens suminkyti vientisą tešlą ir mušti ant lentos tol, kol ji taps vientisa ir blizganti. Mažiausiai 2 val. palaikyti įvyniotą į polietileninę plėvelę. Tešlą padalyti į dvi lygias dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotiniai su paprikomis

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais. Paprikas perpjauname pusiau, isimame seklas ir apverdame pasudytame vandenyje. Susmulkintus svogunus apkepame keptuveje su aliejumi, idedame susmulkintu cesnaku, petrazoliu lapeliu, prieskoniu. I paprikas pridedame idaro, jas apsukame zuvimi, susmeigiame smeigtu..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vyniotiniai