25 rezultatų ieškant "virta"

Trumpai virta daržovių sriuba

Užvirus vandeniui, puodą nukaiskite ir dėkite 2 smulkiai supjaustytus, aliejuje pakepintus svogūnus, smulkiai supjaustytą kopūstą, 2 šiaudeliais sutarkuotas morkas, konservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų, 2 skilteles smulkiai supjaustytų česnakų, žalių arba džiovintų priesko..

Recepto vertinimas: 0

Kukuliai unguryje

Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min. Išėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną. Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydekos užpiltinė

Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugia..

Recepto vertinimas: 5

Pupelių salotos

Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską sumaišyti. Įberti druskos bei kmynų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su žirneliais

Mėsą supjaustyti, sudėti į karštą vandenį, užvirinti, įberti druskos ir sudėti daržoves. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, įdėti miltus, įpilti mėsos sultinio. Padažą 5 minutes pavirti, tada suberti žirnelius ir užvirinti. Mėsą apipilti padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta kiauliena su daržovėmis

Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir virti. Išvirusią mėsą dėti į dubenį ir supjaustyti. Daržoves sudėlioti aplink mėsą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su ryžiais

Morką išvirti. Virtą morką ir agurkus supjaustyti kubeliais, pomidorus - skiltelėmis. Į ryžius į berti krapų, petražolių, sukapotus riešutus, pasūdyti ir išmaišyti. Į salotinę dėti paruoštus ryžius sluoksniuojant su pasūdytu visų daržovių mišiniu. Salotas užpilti majonezu ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos ..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai paplotėliai

Žalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmusti kiausinį, įberti druskos ir ismaisyti. Virtą mėsą sumalti, suberti pjaustytą svogūną, įberti druskos, maltų pipirų. Is bulvių teslos daryti pailgus paplotėlius su mėsos įdaru, juos kept..

Recepto vertinimas: 3

Pienių lapelių salotos

Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto česnako, pasūdome ir užpilame grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Kilkių užkandis

Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, kartu su bulve ir morka sumalamos mėsmale, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, sudedami malti kalendros grūdeliai. Viskas sumaišoma. Virtos bulvės nulupamos, šaukšteliu išgremžiamas vidus. Tuštumos su kau..

Recepto vertinimas: 0

Virta kiauliena

Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Puošiama žalumynais, virtomis daržovėmis. Prie šios mėsos duodama aštresnių priedų: tarkuotų krienų, raugintų agurkų, kopūst..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta šoninė

Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusdubenį ir patiekiama su virtomis bulvėmis, pupomis, pupelėmis ar žirniais. Atskirai duodama tarkuot..

Recepto vertinimas: 5

Virta višta su baltuoju padažu

Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į karštą vandenį, pridedama prieskonių, prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies 1 — 1/2 val. Baigiant virti, pasūdoma. Išvirusi mėsa išimama iš sultinio, supjaustoma, tvarkingai sudedama į pašildytą pusdubenį, užpilama ba..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Išdarinėtai ir išplautai vištai pro pjūvį nugaroje išimami kaulai (kojų ir sparnelių kaulai paliekami). Į vidų prikemšama paruošto įdaro, užsiuvama, dedama, į puodą, užpilama karštu vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir verdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių paplotėliai

Į ryžius sudedame smulkiai supjaustytą virtą kiaušinį, įmušame žalius kiaušinius, įberiame druskos ir džiūvėsėlių. Turi buti rankomis minkoma mase, iš kurios padarome nedidelius paplotelius. Juos is abiejų pusių apkepame keptuveje kol gražiai aprus. Pateikiama: su uog..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su česnaku

Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus. Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmai..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir žiedinius kopūstus apverdame pasūdytame vandenyje. Iš obuolių acto, vandens, aliejaus, druskos, cukraus ir pipirų pagaminame padažą. Virtą morką supjaustome plonomis lazdelėmis. Apvirtus brokolius bei žiedinius kopūstus taip pat susmulkiname. Daržoves užpilame paruoštu..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių apkepas su krienų padažu

Keptuvėje su sviestu pakepiname krienus, įdedame truputį druskos, pipirų, po to sudedame grietinę ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogūnus ir virtą mėsą. Burokėlius sutarkuojame. Kopūstus truputį patroškiname. Keptuvėje su aliejumi apkepame svogūnus, po to sudedame burokėlius. K..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS TRIUŠIENOS KEPSNYS SU BARAVYKAIS

Triusiena supjaustome vidutinio dydzio kubeliais. Kepame keptuveje 7 minutes, sudedame kubeliais pjaustytus baravykus ir morkas, suberiame prieskonius. Obuoli supjaustome griezineliais, supilame grietinele, citrinu sultis, uzviriname, sudedame dziovintas slyvas. Tiekiame su ryziais...

Recepto vertinimas: 0

Blynų lankstytinis

Idarui dubenyje sumaisome ryzius, kubeliais supjaustyta kiausini ir morka, krevetes, susmulkintus svogunu laiskus, majoneza. Sudedame po keturis lietinius blynus. I viduri dedame idaro ir sulankstome. Lankstytinius sudedame ant aliejumi pateptos skardos, pabarstome sutarkuotu fermentiniu suriu ir ke..

Recepto vertinimas: 0

PORŲ IR VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Virtą vištienos krutinėlę supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti porą. Slyvas supjaustyti šiaudeliais. Viską sudėti į dubenį, suberti pipirus ir idėti majonezo. Viską išmaišyti. SKANAUS:)..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: virta