25 rezultatų ieškant "virta"

Kukuliai unguryje

Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min. Išėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną. Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su pupelėm

Grybus trumpai perplauname. Bulves ir morkas supjaustome kubeliais. Svogūną smulkiai sukapojame. Sudedame pupeles ir viską atsargiai išmaišome. Iš vegetos, cukraus, acto ir aliejaus pagaminame užpilą ir sumaišome su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies salotos

Viską gerai sumaišome Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos

Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską sumaišyti. Įberti druskos bei kmynų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Paukštiena drebučiuose

Mėsą supjaustyti. Ant jos sudėti paštetą, supjaustytas daržoves, žalumynus. Į sultinį įdėti prieskonių. Želatiną brinkinti vandenyje, paskui ištirpinti ir pavirti su sultiniu. Sumaišytą su želatina sultinį atšaldyti, apipilti mėsą ir sustingdyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta antis

Paruoštą antį įdėti į verdantį vandenį ir virti 2 valandas. Vėliau sudėti daržoves ir pasūdyti. Išvirusią, supjaustyti. Miltus pakaitinti riebaluose, įpilti sultinio, citrinos sulčių ir užvirinti. Antį patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Riešutėlis“

Į išsuktą margariną supilama grietinė ir plakti kiaušiniai. Viską gerai išmaišius suberiami sijoti miltai ir išminkoma. Tešla Šaldoma 4 valandas. Atšaldyta tešla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais išteptos skardos. Kepama 10 minučių. Iškepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir..

Recepto vertinimas: 5

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Kilkių užkandis

Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, kartu su bulve ir morka sumalamos mėsmale, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, sudedami malti kalendros grūdeliai. Viskas sumaišoma. Virtos bulvės nulupamos, šaukšteliu išgremžiamas vidus. Tuštumos su kau..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su sultinio padažu

Bulvės išverdamos, nusunkiamos, ant jų uždedamas sviestas, supilamas sultinys, užbarstoma petražolių ar krapų lapelių, uždengiama, gerai sukratoma ir užvirinama. Tiekiama su virta jautiena...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4

Virta kiauliena

Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Puošiama žalumynais, virtomis daržovėmis. Prie šios mėsos duodama aštresnių priedų: tarkuotų krienų, raugintų agurkų, kopūst..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta šoninė

Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusdubenį ir patiekiama su virtomis bulvėmis, pupomis, pupelėmis ar žirniais. Atskirai duodama tarkuot..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušinienė, virta garuose

Kiaušiniai išplakami su druska ir krakmolu, supilamas pienas ir išmaišoma. Emaliuotas dubuo storai ištepamas sviestu, supilami išplakti kiaušiniai, dedama ant puodo su verdančiu vandeniu ir sandariai uždengiama. Verdant nemaišoma. Taip kiaušinienę verda dzūkai. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais

Virti grybai supjaustomi rėželiais, svogūnai smulkiai supjaustomi ir svieste pakepinami kartu su grybais. Pradėjus svogūnams gelsti, užpilami pasūdyti suplakti kiaušiniai. Keptuvė sandariai uždengiama, kad kiaušinienės viršus apkeptų. Valgoma pietums su virtomis bulvėmis ir rauginta..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos. Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su razinomis

Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir žiedinius kopūstus apverdame pasūdytame vandenyje. Iš obuolių acto, vandens, aliejaus, druskos, cukraus ir pipirų pagaminame padažą. Virtą morką supjaustome plonomis lazdelėmis. Apvirtus brokolius bei žiedinius kopūstus taip pat susmulkiname. Daržoves užpilame paruoštu..

Recepto vertinimas: 0

VIRTA ANTIS GRYBŲ PADAŽE

Isdarineta nepjaustyta antis uzpilama karstu pasudytu vandeniu ir verdama neuzdengta, kol suminksteja. Baigiant virti, sudedamos pakepintos prieskonines darzoves.Padazui nuplauti grybai isverdami mazame kiekyje vandens, supjaustomi juostelemis ir patroskinami su smulkiai supjaustytu svogunu saukste ..

Recepto vertinimas: 0

VIRTA KALAKUTIENA SU BALTUOJU PADAŽU

Mesa sukapojama arba supjaustoma gabalais ir verdama prieskoniu bei prieskoniniu darzoviu sultinyje.Virta kalakutiena tiekiama sudeta i pasildyta pusdubeni, uzpilta baltuoju padazu, su virtomis bulvemis, troskintomis morkomis arba ryziu kose. Atskirai duodama svieziu darzoviu salotu arba marinuotu v..

Recepto vertinimas: 1

Svilbikai su vištiena

Bulves, vistiena sumalame ir sumaisome su kiausiniu plakiniu, druska, prieskoniais. Miltu beriame tiek, kad tesla galima butu formuoti. Pirma is teslos padarome ritinelius. Juos suplojame ir supjaustome rombais. Svilbikus kepame aliejuje ant nedideles ugnies. Patiekiame su tirpintu sviestu ar grieti..

Recepto vertinimas: 0

PORŲ IR VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Virtą vištienos krutinėlę supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti porą. Slyvas supjaustyti šiaudeliais. Viską sudėti į dubenį, suberti pipirus ir idėti majonezo. Viską išmaišyti. SKANAUS:)..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: virta