25 rezultatų ieškant "virta"

Kukuliai unguryje

Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min. Išėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną. Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Žuvis majoneze

Lėkštę išklokite salotų lapais, ant viršaus dėkite 50 g daržovių, užpilkite majonezu, ant jų sudėkite virtą, supjaustytą žuvį. Ant viršaus uždėkite dar šiek tiek majonezo, perbraukite dantytu peiliu. Aplink sudėkite likusias daržoves, papuoškite žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos

Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską sumaišyti. Įberti druskos bei kmynų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė patale

Bulves,pupeles susmulkiname,sumaisome su ziedais supjaustytu svogunu,smulkintom alyvuogem,i lekste dedam salotos lapa,sumaisytas salotas,ant virsaus tuna ,kiausini(susmulkinta i 4dalis),bei padaza.Skanu,sveika,greita! Skanaus! (Liudmila)..

Recepto vertinimas: 4

Miežiniai maltiniai

Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, cukrų ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite norimo dydžio blynukus ir apvolioję džiūvėsėliuose ir kepkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Keptas kumpis su garstyčiomis

Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo garstyčiomis ir apkepkite kiaulės taukuose. Į lėkštę dėkite bulvių arba pupelių tyrės, gabalėlį apkepto kumpio, ant jo uždėkite puselę kepto pomidoro. Vietoj pomidoro galima dėti ratuk..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų ska..

Recepto vertinimas: 0

Kilkių užkandis

Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, kartu su bulve ir morka sumalamos mėsmale, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, sudedami malti kalendros grūdeliai. Viskas sumaišoma. Virtos bulvės nulupamos, šaukšteliu išgremžiamas vidus. Tuštumos su kau..

Recepto vertinimas: 0

Virta kiauliena

Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Puošiama žalumynais, virtomis daržovėmis. Prie šios mėsos duodama aštresnių priedų: tarkuotų krienų, raugintų agurkų, kopūst..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta šoninė

Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusdubenį ir patiekiama su virtomis bulvėmis, pupomis, pupelėmis ar žirniais. Atskirai duodama tarkuot..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena

Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—2 val.). Baigiant virti pasūdoma, sudedami prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma skersai raumenų nestorais griežinėliais, sudedama į paruoštą svog..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, įvairios daržovės išverdamos atskirai (pirma dedamos tos, kurios ilgiau verda). Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pašildytą dubenį, aplink krūvelėmis apdėliojamos išvirtos daržovės. Viskas pašlakstoma s..

Recepto vertinimas: 4

Salotos "Toska"

Virtą vištieną, saliero šaknį, virtus grybus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kapariu ir tarkuotu sūriu, įdėkite druskos ir majonezo, viską gerai išmaišykite. Pagamintas salotas papuoškite pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Figaro"

Virtą veršio liežuvį, salierą, ančiuvius (arba strimelės) supjaustykite šiaudeliais, virtus burokėlius - griežinėliais. Viską gerai išmaišykite, įpilkite majonezo (į majonezą įdėkite smulkiai supjaustytus pomidorus be žievelės ir sėklų), pridėkite druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su aštriu padažu

Jautieną ištrinti druska, įdėti į puodą, suberti sveikus pipirus, lauro lapus, užpilti actu ir palikti porą valandų. Užvirti vandenį, įdėti į jį acte išmirkyta mėsą ir virti. Padažui supjaustome svogūną ir svieste apkepame kartu su miltais. Supilame grietinę, 1/2 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir žiedinius kopūstus apverdame pasūdytame vandenyje. Iš obuolių acto, vandens, aliejaus, druskos, cukraus ir pipirų pagaminame padažą. Virtą morką supjaustome plonomis lazdelėmis. Apvirtus brokolius bei žiedinius kopūstus taip pat susmulkiname. Daržoves užpilame paruoštu..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO VYNIOTINIS

Suri smulkiai supjaustyti, sudeti ant celofanines pleveles, susukti, suristi ir palaikyti verdanciam vandeny 2-3 min.. Issilydziusi suri iskocioti kuo ploniau (kaip tesla virtinukams). Ant surio deti paruosta idara: zuvies (susmulkinti karstai rukyta zuvi, svoguna, kietai virtus kiausinius. Viska ge..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIŲ UŽKANDIS

Pievagrybiu kepureles nuplauti ir 30 min. virti pasudytame bei parugstintame vandenyje. Isgriebti kiaurasamciu ir nuvarvinti. I grybu sultini supilti isbrinkinta ir istirpinta zelatina, ismaisyti ir supilti i forma mazdaug 0,5 cm storio sluoksniu. Papuosti virtu kiausiniu, morka bei grybais. Kai sis..

Recepto vertinimas: 4

PORŲ IR VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Virtą vištienos krutinėlę supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti porą. Slyvas supjaustyti šiaudeliais. Viską sudėti į dubenį, suberti pipirus ir idėti majonezo. Viską išmaišyti. SKANAUS:)..

Recepto vertinimas: 1

Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vi..

Recepto vertinimas: 0

Pekino kopūstų salotos su pupelėmis

Virtą kumpį supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname kopūstą, agurką, česnaką. Viską sumaišome su majonezu. (.)..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: virta