14 rezultatų ieškant "versiena"

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti karšto vandens ir troškinti. Pasūdyti. Ištroškintą mėsą supjaustyti ir apipilti padažu, pagamintu iš mėsos sulčių, miltų ir grietinės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena

Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliejų sumaišyti su supjaustytu svogūnu, įdėti pipirų, sugrūstą lauro lapą. Mėsą suvilgyti aliejuje ir tada užpilti aliejumi. Taip palaikyti 6 valandas. Kepti tame pačiame aliejuje 15 minučių. Patiekti su marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška paelja su veršiena

Veršienos kumpį supjaustykite siauromis juostelėmis ir pakepinkite aliejuje. Suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, kapotus česnakus ir dar šiek tiek pakepinkite. Tada sudėkite pjaustytas paprikas, dešrą, pagardinkite prieskoniais, smulkintomis petražolėmis, supilkite sultinį ir galia..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su mairūnu obuolių sultyse

Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su žirniais

Supjaustyti nedideli veršienos gabaliukai įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Pakepinti svieste miltai atskiedžiami sultiniu, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių, sudedama pakepinta veršiena, žirniai ir troškinama, kol suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta įdaryta veršiena

Veršienos nugarinė, kiek įpjovus, truputį pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ant jos sudedamas įdaras, stipriai susukama, surišama, pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose, apkepinama svieste ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis. Įdarui: svogūnai p..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Veršiena 2-3 val. pamirkoma piene, nusausinama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ir kepama orkaitėje įdėjus truputį riebalų, palaistant sultimis. Prieš baigiant kepti kelis kartus užpilama paruoštu kiaušinių padažu ir apkepinama, kol parusvės. Padažui miltai pakepina..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena, marinuota su citrinomis

Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus. Veršieną s..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su abrikosais

Apvirtą veršieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir paskrudinti troškintuve. Po 15 min. sudėti nuvalytus ir supjaustytus svogūnus. Dar po kelių minučių - druską ir prieskonius, o baigiant - abrikosus. Užpilti baltu vynu ir pabarstyti petražolėmis. Troškintuvą dar 5-7 min. palaik..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po to nusunkiame. Pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Veršieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome taip, kad prie kiekvieno gabalo liktų po kaulą. Pabarstome druska, pipirais ir miltais. Apkepiname įkaitintuose ..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: versiena