19 rezultatų ieškant "versiena"

Veršiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Vėliau įberti druskos, sudėti nuvalytas ir supjaustytas daržoves, uždengti ir toliau virti. Į mėsos sultinį įdėti ištirpdyto sviesto ir patiekti su mėsa. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su ryžiais

Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Supjaustytą svogūną patroškinti su sviestu, įdėti miltų. Vėliau įpilti mėsos sultinio ir 5 minutes pavirti. Į padažą sudėti kaišinių trynius, sumaišytus su grietine, pakaitinti ir užpilti ant mėsos. Ryžius išvirti, pas..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti karšto vandens ir troškinti. Pasūdyti. Ištroškintą mėsą supjaustyti ir apipilti padažu, pagamintu iš mėsos sulčių, miltų ir grietinės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena

Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliejų sumaišyti su supjaustytu svogūnu, įdėti pipirų, sugrūstą lauro lapą. Mėsą suvilgyti aliejuje ir tada užpilti aliejumi. Taip palaikyti 6 valandas. Kepti tame pačiame aliejuje 15 minučių. Patiekti su marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti rom..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su žirniais

Supjaustyti nedideli veršienos gabaliukai įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Pakepinti svieste miltai atskiedžiami sultiniu, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių, sudedama pakepinta veršiena, žirniai ir troškinama, kol suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta įdaryta veršiena

Veršienos nugarinė, kiek įpjovus, truputį pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ant jos sudedamas įdaras, stipriai susukama, surišama, pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose, apkepinama svieste ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis. Įdarui: svogūnai p..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Veršiena 2-3 val. pamirkoma piene, nusausinama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ir kepama orkaitėje įdėjus truputį riebalų, palaistant sultimis. Prieš baigiant kepti kelis kartus užpilama paruoštu kiaušinių padažu ir apkepinama, kol parusvės. Padažui miltai pakepina..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta veršiena su vaisiais

Veršienos kumpį nuplauti, išpjauti visas plėves, lengvai išmušti, įtrinti prieskoniais. Dalį veršienos - sumalti. Vaisius išmirkyti ir sumaišyti su malta mėsa. Šią masę sudėti ant išmušto kumpio, suvynioti į celofaną. Kepti orkaitėje maždaug 2 val. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena, marinuota su citrinomis

Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus. Veršieną s..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su abrikosais

Apvirtą veršieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir paskrudinti troškintuve. Po 15 min. sudėti nuvalytus ir supjaustytus svogūnus. Dar po kelių minučių - druską ir prieskonius, o baigiant - abrikosus. Užpilti baltu vynu ir pabarstyti petražolėmis. Troškintuvą dar 5-7 min. palaik..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po to nusunkiame. Pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Veršieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome taip, kad prie kiekvieno gabalo liktų po kaulą. Pabarstome druska, pipirais ir miltais. Apkepiname įkaitintuose ..

Recepto vertinimas: 1

Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)

Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkšt..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU OBUOLIAIS IR SLYVOMIS

Versiena supjaustoma puses palstakos dydzio gabaliukais, ismusama, apibarstoma druska, kmynais, ir abi puses apkepamos ikaitintame svieste. Apkepinta mesa uzpilama grietinele ir patroskinama.Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelemis, sudedami i puoda, uzdedama sviesto ir pavirinama, kol obuoliai su..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: versiena