16 rezultatų ieškant "vaisiu"

Vaisių kisielius

Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkinkite ar pertrinkite per sietelį. Krakmolą ištirpinkite mažame vandens kiekyje, supilkite į vaisių tyrę ir maišydamos virkite valandą. Karštą kisielių supilkite į šaltu va..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Šviežių vaisių sriuba

Obuolius ir kriaušes nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklides ir palaikykite parūgštintame vandenyje. Žieveles ir sėklides pavirkite kol suminkštėja, perkoškite. Vaisius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite vaisių nuoviromis, pridėkite cinamono, cukraus ir virkite ant mažos ugnies. B..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrindą. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puodą nuo ugnies nukelkite, o į sviestą suberkite pusryčių dribsnius ir maltus lazdynų riešutus. Viską kruopščiai išmaišykite. Kepimo formą sutepkite riebalais, iškrėskite į ją dribsnių mas..

Recepto vertinimas: 1

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

1. Cukatas supjaustome kubeliais ir 15 minučių mirkome likeryje. 2. Žieveles ir 25g cukraus suberiame į pieną ir pašildome. 3. Miltus pakepiname svieste. Maišydami supilame pieną su žievelėmis. Užverdame, įmaišome vieną kiaušinio baltymą. Ataušiname. 4. Sudedame cukata..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių kompotas

Džiovinti vaisiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami šaltu ir iš lengvo verdama, kol vaisiai suminkštės. Tada išgriebiami į stiklinį dubenį, nuoviras su cukrumi bei prieskoniais pavirinamas, perkošiamas ir užpilamas ant vaisių. Kompotas patiekiamas atšaldytas. ..

Recepto vertinimas: 0

Užpiltas vaisių kisielius

Pusė vaisių išvirti su vynu ir 1/2 stiklinės sulčių, įdėti cukraus. Likusias sultis išmaišyti su krakmolu ir supilti į karštą kompotą. Kisielių išmaišyti, supilti į šaltu vandeniu praskalautą salotinę ir palikti, kad atvėstų. Pagaminti padažą: trynius ištrinti su cuk..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių plokštainis

Išplakti baltymus, suberti cukrų, plakant sudėti trynius. Tada išmaišyti su miltais, kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną. Viską gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, ant viršaus sukrauti storą sluoksnį uogų ar ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir želė desertas

Paruošti želė, grietinę išplakti su vaniliniu cukrumi. Išmaišyti su stingstančia želė, išpilstyti į indelius, kuriuose pridėta vaisių. Desertą puošti vaisių želė gabalėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių šašlykai su abrikosų padažu

Džiovintus abrikosus supjaustome nedideliais gabalėliais. Į mažą puodą sudedame abrikosus, supilame apelsinų sultis ir užverdame. Sumažinę kaitrą verdame 15 minučių. Abrikosus su sultimis supilame į plaktuvą ir plakame, kol tampa tyrės tirštumo. Pasaldiname ir vėl sudedam..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su avokadu

Duonos riekės lengvai paskrūdinti aliejuje ant silpnos ugnies. Avokados vaisių perpjauti pusiau, išimti kaulą ir išskobti minkštimą. Kad avokados vaisius nepajuoduotų, pašlakstyti citrinos sultimis ir sutrinti. Į avokados vaisių sudėti smulkiai pjaustytą česnaką, druską, pipirus i..

Recepto vertinimas: 4

Kumpio, sūrio ir vaisių pyragėliai (Ramunės)

Įdarui sumaišykite vaisius, kumpį, riešutus ir sūrį. Išimkite tešlos lakštus pagal nurodymus ant pakelio. Padėkite vieną lakštą į didelę kepimo skardą. Vienodu sluoksniu sudėkite įdarą, palikdami apie 2,5 cm nuo krašto. Patepkite kraštą pienu; uždenkite antruoju lakštu. Už..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis vaisių desertas (Donatos)

Supjaustyti bananus, mandarinus, kivi, vynuoges, persikus, ananasus, persimonus ir mangus (galima stambiau, kad geriau jaustųsi vaisių skonis. Tada ant jų užpilti jogurtą ir braškių sirupo. Gerai išmaišyti ir jau galima valgyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Saldusis Atole (Atole dulce)

Vaisius nuplaukite ir susmulkinkite. Puode išmaišykite 125 ml šalto vandens su krakmolu. Tada supilkite ½ l vandens ir vaisių sultis. Nuolat maišydami pakaitinkite. Sudėkite vaisius, vanilę ir cukrų. Nukelkite nuo viryklės ir patiekite. Atole turi būti tiršta. Pagal skonį vaisių gali..

Recepto vertinimas: 5

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vaisiu