11 rezultatų ieškant "uogu"

Uogų ir bananų kokteilis

Sudėkite visus ingridientus į plaktuvą ir gerai suplakite..

Recepto vertinimas: 0

Didysis uogų plokštainis

Sumaišyti miltus , cukrų , sodą ir kepimo miltelius į vientisa masę. Supilti ištirpintą ir ataušintą sviestą . Stiklinę tešlos atidėti- ji ant pyrago bus dedama vėliau . Supilti į masę jogurtą bei kiaušinį ir tešlą paskleisti ant kepamuoju popieriumi padengtos orkait..

Recepto vertinimas: 0

Uogų kompotas

Į verdantį vandenį supilkite cukrų, užvirinkite, nugriebkite putas. Po to reikia įdėti citrinos rūgštį ir sirupą ataušinti. Paruoštas uogas supilkite į vazelę, užpilkite sirupu ir leiskite pastovėti 30 minučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių uogų gaivinantis gėrimas

Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valandą pavirkite, perkoškite. Į virinį supilkite su 2 litrais vandens ištirpintas cukrus. Gėrimą atvėsinkite supilkite į butelius, įdėkite p..

Recepto vertinimas: 0

Uogų gėrimas

Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninamas medumi ar cukrumi. Į kiekvieną taurę ar stiklinę įdedama po kelias pasiliktas uogas ir spalvoto ledo gabaliukų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrindą. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puodą nuo ugnies nukelkite, o į sviestą suberkite pusryčių dribsnius ir maltus lazdynų riešutus. Viską kruopščiai išmaišykite. Kepimo formą sutepkite riebalais, iškrėskite į ją dribsnių mas..

Recepto vertinimas: 1

Sultingų uogų kompotas

Perrinktos uogos nuplaunamos kiaurasamtyje. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, karštas užpilamas ant paruoštų uogų ir uždengus laikoma šaltai 3—4 val. Pastabos: Sultingų uogų kompotą galima gaminti iš vienos rūšies uogų arba įvairių derinių, pridedant vaisių, ..

Recepto vertinimas: 4

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ledai

Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus uogų padedame į šaldytuvą. Į plaktuvą supilame vyną, suberiame cukrų ir pamažu plakdami suberiame uogas. Toliau plakdami supilame likerį. Šią masę supilame į atšaldytą dubenėlį, pridengiame folija ir v..

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ KREPŠELIS

Tešla: į 500g miltų sudėkite mieles išleistas šiltame piene, 50g sviesto, kiaušinį ir druską. Tešlą suminkome ir padedame į šaldytuvą 1 valandai. Išėmę sudėkite likusi sviestą ir vėl išminkykite tešlą, iškočiokite, perlenkite 4-5 kartus ir vėl iškočiokite. Norint, kad te..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uogu