25 rezultatų ieškant "uogiene"

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..

Recepto vertinimas: 4

Aviečių uogienės kremas

Aviečių uogienės kremas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės grietinėlės, 1 stiklinė aviečių uogienės, 0,5 stiklinės vandens, 7 šaukštai želatinos. Gaminimas: Suplaktą grietinėlę sumaišyti su uogomis. Supilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną ir išmaišius viską ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta ryžių košė su pienu

Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...

Recepto vertinimas: 2

Pyragas su uogiene

Pyragas su uogiene Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g. varškės 200 g. margarino arba sviesto ~3 stiklinės miltų Uogienės (mėlyniu, obuolių, ar dar kokios, tik nelabai skystos) vieno kiausinio baltymo Gaminimas: Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truput..

Recepto vertinimas: 3

Citrinų uogienė moliūge

Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių uogienė su imbieru

Obuolių uogienė su imbieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg rūgščių obuolių 1 arbatinis šaukštelis šviežių imbierų 200 ml vandens vienos citrinos sultys ir susmulkintos žievelės ½ kg smulkaus cukraus 1 žiupsnis natrio benzoato Gaminimas: Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su slyvų uogiene

Pyragas su slyvų uogieneIngridientai: 1 stiklinės slyvų uogienės 1,5 stiklinės miltų 1 stiklinė grietinės 1,5 šaukšto sodos 2 kiaušiniai Gaminimas: Iš miltų , grietinės, kiaušinių (kiaušinius prieš tai galima išplakti iki putų, tešla tada bus puresnė) užmaišoma t..

Recepto vertinimas: 4

Plokštainis su uogiene

Plokštainis su uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 30g mielių, 3.2 kiaušiniai, 4.2 tryniai, pusė stiklinės cukraus, 5.3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vyšnių uogiene

Pyragas su vyšnių uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g margarino 2.4 šaukštai gritinės 3.6 kiaušiniai 4.3 stiklinės vyšnių uogienės 5.1 kupinas šaukštelis sodos miltai Gaminimas: Margariną ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais. Grietinę išmaišyti su soda ir mišinį supil..

Recepto vertinimas: 2

Meduolis su uogiene

Meduolis su uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1,5 stiklinės cukraus, stiklinė pieno, 3.300 g slyvų uogienės, 4.3 šaukšteliai kakavos, kiaušinis, 5.125 g sviesto, prieskonių meduoliams, šaukštelis sodos, šaukštas sviesto, džiūvėsėlių. Gaminimas: ..

Recepto vertinimas: 4

Saldūs sumuštiniai su varške ir uogiene

Saldūs sumuštiniai su varške ir uogiene Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g ragaišio arba sausainių, 75-100 g saldžios varškės, 1 valg. šaukštas uogienės. Gaminimas: Varškė užtepama taip, kad viduryje liktų duobutė skystai uogienei su uogomis.Tirštą uogienę arba džemą galima ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška arbata

Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..

Recepto vertinimas: 0

Karališkas tortas

Karališkas tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 125 g juodojo šokolado ir sviesto, po 150 g cukraus pudros ir miltų, 4 kiaušiniai, truputis vanilinio cukraus, 100 g cukraus, 200 ml abrikosų uogienės, 2 šaukštai romo. Glajui: 300 g cukraus, 150 ml vanden..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas,  Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..

Recepto vertinimas: 2

Agrastų uogienė

Agrastų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kilogramas agrastų, 1 kilogramas cukraus, 2 stiklinės vandens,  apelsinų žievelės,  truputi cinamono. Gaminimas: Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių lie..

Recepto vertinimas: 4

Aviečių uogienė

Aviečių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg aviečių, 1kg cukraus Gaminimas: Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į s..

Recepto vertinimas: 5

Erškėtuogių uogienė

Erškėtuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kilogramai erškėčio (erškėtrožės) uogų,  1 lašas vandens, 1kg cukraus Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus i�..

Recepto vertinimas: 1

Juodųjų serbentų uogienė

Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių ir bruknių uogienė

Kriaušių ir bruknių uogienė Ingridientai: 2 kilogramai bruknių, 2 kilogramai kriaušių, 1 kilogramas cukraus, 3 vienetai gvazdikėlių, truputis cinamono Gaminimas Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas su..

Recepto vertinimas: 4

Mėlynių uogienė

Mėlynių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg mėlynių, 1kg cukraus, citrinos žievelės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nutraukomi koteliai, ir nuplaunamos. Po to suberiamos į dubenį, sluoksniuojant su cukrumi. Po 24 val., kai atsiranda sulčių, tame pačiam..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių ir šermukšnių uogienė

Obuolių ir šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g obuolių, 1kg šermukšnių, 1.6kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Išvalytus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su šermukšniais. Juos užpilkite iš cukraus ir vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Pienių uogienė

Pienių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g pienių žiedų, 1kg cukraus, viena citrina. Gaminimas: Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų serbentų uogienė

Raudonųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg raudonųjų serbentų, 1.2kg cukraus. Gaminimas: Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama..

Recepto vertinimas: 1

Slyvų uogienė

Slyvų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3kg slyvų, 1kg cukraus, 6vnt gvazdikėlių. Gaminimas: Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir ant slyvų puselių užberkite cukrų. Laikykite, kol išsiskirs sultys. Tada užvirinkite ir palikite 12 val. Po to ..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių uogienė

Spanguolių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Gaminimas: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uogiene