15 rezultatų ieškant "tyre"

Obuolių tyrės ledai

Išmaišyti obuolių tyrę, apelsinų ir citrinos sunką. Supilti į keturkampę stiklinę formą ir palaikyti šaldymo kameroje kol pradės šalti.Išplakti baltymus (įberti žiupsnelį druskos, kad būtų standesni). Plakant po truputį supilti cukrų ir apšalusią obuolių tyrę. Vėl supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje

Sumaišyti visus komponentus, išskyrus mėsą. Troškinti 8 - 10 min, nustačius maksimalų galingumą, kol abrikosai suminkštės, maišant 2-3 kartus. Išimti citrinos žievelę. Pagamintą tyrę padėti į šalį. Perdėti į skardą mėsą ir užpilti pusė kiekio tyrės. Kraštus uždengti al..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa

Duona pakepinama, kol apskrus plutelė.Karšta ryžių košė sumaišoma su apkepinta mėsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidorų tyre, svogūnu ir grietine.Tai galima padaryti ir tokia tvarka ; pomidorų tyrę ir smulkiai supjaustytą svogūną patroškinti riebaluose, paskui įdėti miltų, le..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa

Duona pakepinama, kol apskrus plutelė. Karšta ryžių košė sumaišoma su apkepinta mėsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidorų tyre, svogūnu ir grietine. Tai galima padaryti ir tokia tvarka : pomidorų tyrę ir smulkiai supjaustytą svogūną patroškinti riebaluose, paskui įdėti miltų, ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su kiaušiniais ir pomidorais

Duona aptepama margarinu. Svogūnas ir kietai virti kiaušiniai susmulkinami, sumaišomi su tarkuotu sūriu, smulkiai supjaustytomis alyvuogėmis ir pomidorų tyre. Masė užtepama ant sumuštinių, kepama. Masę galima pagaminti ir iš nevirtų kiaušinių, bet pomidorų tyrė turi būti tirštesn..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba – tyrė “ Solferino ”

Is 200 g virtų bulvių padaryti tyrę ir sumaisyti su pomidorų tyre. Sį tyrių misinį užpilti sultiniu. Likusias bulves ir morkas supjaustyti rutuliukais ir sudėti į sriubą. Virti 15 - 20 min. Isvirusią sriubą uždaryti grietinėle, sudėti trynius, sviestą, įberti petražolių. Valgyti ..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė

Paruostą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai isvirtus ryžius ir žaliųjų paprikų ankstis, siek tiek pakepintas, nuluptas, be sėklų ir supjaustytas lazdelėmis. Atskirai tiekti svieste pakepintus skrebučius.Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Melioninis tortas

Tortinę ištepti aliejumi. Apskrudinti 100 g cukraus, įdėti truputį sviesto, javainius ir viską sumaišyti. Ištepti tortinės dugną ir palikti pastovėti. Nusunkti abrikosus. Pusę suplakti plaktuvu. 1/4 l. vandens sumaišyti su žele ir maišant truputį pakaitinti. Atšaldyti. Varškę su..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai su paprikų padažu

2 svogūnus ir 2 skilteles česnako supjaustome kubeliais. Sumaišome su pipirais, druska, puse laimų sulčių ir 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Smulkiai supjaustome mėtų bei kalendrų šakeles ir sumaišome su marinatu. Sudedame gabalais supjaustytą mėsą. Marinuojame 12 valandų. Li..

Recepto vertinimas: 0

Didkepsniai su grybų tyre

Grybus nuplauname, nuvalome, supjaustome juostelėmis, apkepame šaukšte įkaitinto aliejaus. Po to pridengiame ir susidariusiose sultyse troškiname 15 minučių. Du svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su grybais ir padarome iš jų tyrę. Likusį aliejų įkaitiname keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir jogurto tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai skirtus pistacijos riešutus smulkiai sumalti arba sukapoti. Sviestą, cukrų ir druską išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su maltais pistacijų riešutais ir kepimo milteliais. Po truputį, ..

Recepto vertinimas: 5

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su mėtų kremu

Kiaušinius išplakame su 5 šaukštais vandens, 175 g miltinio cukraus, pakeliu vanilinio cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltus persijojame su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Sumaišome su išplakta mase. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą torto formą. Kepame 200 laipsn..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Ledinis braškių kremas

Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą, kad gerai atšaltų... Braškės ištrinti su miltiniu cukrumi ir pertrinti per sietelį. Želatina išbrinkinti, supilti į šiltą brendį arba likerį ir ištirpiti. Braškių tyrę sumaišyti su želatinu ir atšaldyti. Grietinelę išplakti iki sta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tyre