7 rezultatų ieškant "troskinta jautiena"

Aluje troškinta jautiena

Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su daržovėmis

Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis

Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite prieskoniais ir pakepinkite ant sviesto kol mėsa pasidarys gražios rusvos spalvos. Po to kartu pakepinkite svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, pridėkite pomidorų tyrės, užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 v..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena su bruknėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir palieka..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: troskinta jautiena