7 rezultatų ieškant "troskinta jautiena"

Troškinta jautiena su slyvomis

Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir troškinti. Kiek vėliau sudėti slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena su grybais

Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti. Kartu su mėsą kepti supjaustytas morkas, svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, česnako, grybų, įpilti stiklinę karšto vandens ir patroškinti. Atskirai keptuvėje kepti supjaustytas bulves ir vėliau jas sumaišyt..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena garstyčių padaže

Mėsa supjaustoma gabaliukais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama. Paskui ji sudedama į troškintuvą, užpilama sultiniu ir sudedamos visos griežinėliais supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai). Troškinama uždarame inde. Baigiant troškinti,..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su kokosais

Kumpį nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame kumpio kubelius. Kepame uždengtoje keptuvėje 15 minučių, nustatę mažą kaitrą. Mėsai apskrudus, suberiame smulkintus kokosus. Kepiname apie 3 minutes. Kol mėsa kepa, gaminame padažą. Kito..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir palieka..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: troskinta jautiena