20 rezultatų ieškant "trintuve"

Vegetariškas troškinys

Vegetariškas troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pok. šaldytų pavasarinių arba rudeninių daržovių 1 morka 1 svogūnas krapų 0.25 ml vandens 1 valg. šaukštas krakmolo 1 valg. šaukštai aliejaus, vegetos Gaminimas: Morką sutarkuojame burokine trintu..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir slyvų salotos

Obuolių ir slyvų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 obuoliai, 200 g slyvų, 100 g riešutų branduolių, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas medaus, cinamonas, citrinos rūgštis. Gaminimas: Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti st..

Recepto vertinimas: 0

Teisiog salotos

Teisiog salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: pupeles, juoda duona, cesnakas, ir majonezas Gaminimas: isvirti pupeles, bet ne pervirti, supjaustyti duona kubeliais ir apkepinti aliejuje, cesnaka supjaustyti, geriausia sutarkuoti trintuve ir viska ismaisyti su majonezu..druskos pagal skoni ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su sūriu

Bulviniai blynai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g bulvių, “brie"arba “camembert” sūrio, svogūno, 2 kiaušinių, 2-3 šaukštų miltų, 8 šaukštų aliejaus, druskos, baltųjų pipirų, suppjaustytų svogūno laiškų. Gaminimas: Bulves ir svogūnus..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su daržovėmis

Makaronai su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g. “spageti” makaronų, 300 g. fermentinio sūrio, 2 didelės morkos, 1 svogūnas, 1 saldžioji paprika, 2 pomidorai, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus kepimui.  Gaminimas: Daržoves supjaustyti: morkas supjaustyti plo..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Mėlynių pyragas

Mėlynių pyragasIngridientai: 200g sviesto 2 šaukštų grietinės 1 stiklinės cukraus 3 kiaušinių 600g miltų 0,5l mėlynių Gaminimas: Paruošiame trapią tešlą ir 30min ją laikome šaltai . Iš 4/5 tešlos iškočiojame lakštą ir įklojame į aliejumi pateptą formą . Sube..

Recepto vertinimas: 3

Porų salotos

Porų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g porų, 200 g obuolių, 100 g morkų, grietinės, krapų arba petražolių, druskos.  Gaminimas: Baltąsias porų dalis supjaustyti plonais griežinėliais. Obuolius ir morkas sutarkuoti stambia trintuve. Užpilti grietine, pasūdyti ir gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys šiek tiek kitaip

Tinginys šiek tiek kitaip Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g. sviesto0,5 stiklinės pieno2 kiaušiniaimiltai (nežinau tikslaus kiekio, reikia, kad iš visų šių išvardintų produktų gautųsi minkoma tešla)2 skardinės karamelizuoto kondensuoto pieno riešutų (gr..

Recepto vertinimas: 0

Saldi silkė

Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..

Recepto vertinimas: 0

Bulgariški šaltibarščiai

Bulgariški šaltibarščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.1kg pomidorų, 2.2l kefyro, krapų, svogūnų laiškų. Gaminimas: Pomidorus sutarkuoti smulkia trintuve, supilti kefyrą, sudėti susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Valgyti su bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Keptų obuolių salotos

Keptų obuolių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai medaus, pusės citrinos sulčių, 2.50 g graikinių riešutų, 3.6 obuoliai. Gaminimas: Keptus obuolius nulupti, sutarkuoti stambia trintuve ir sudėti į porcelianinį dubenėlį. Įdėti medų, sumaišytą su citrinos sultimi..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški sparneliai

Pikantiški sparneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 porcijoms reikės: česnako skiltelės, mažo čilio, 2.8 šaukštų medaus, pusės stiklinės kečupo, druskos, kajano pipiro, 3.16 vištos sparnelių, 4.300g kopūstų, druskos, petražolių, 5.2 morkų, pusės stiklinės majonezo. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Varškės pyragas su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 400 g miltų,1 kiaušinio, 1 žiupsnelio druskos, 75 g cukraus,200 g sviesto. Įdarui 1,5 kg slyvų, 500 g liesos varškės, 1 citrinos,100 g cukraus, 1 žiupsnelio druskos, 40 g krakmolo,125 g grietinėlės, 5 kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Pomidorų šaltibarščiai

Pomidorų šaltibarščiaiIngridientai:8 pomidorai, 2 stiklinės grietinės, 100g svogūnų laiškų, 1 svogūno galvutė, ryšulėlis krapų, pipirų, druskos, 1l virinto vandens.Gaminimas Pomidorus nuplauti, perlieti verdančiu vandeniu ir nuimti odelę. Tada nuluptus pomidorus sutarkuoti smulkia..

Recepto vertinimas: 5

Varlių kojelės grietinėje

Varlių kojelės grietinėjeIngridientai:varlių kojelės, 2 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė vyno, 2 stiklinės grietinės, citrinos sultys, druska.Gaminimas Per trintuvę pertrinus svogūną sumaišyti su sviestu ir miltais. Įpilti vyno į padažą, įmesti kojel..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė su cukinijomis I

Užkandėlė su cukinijomis IIngridientai:1 kg cukinijų, 1 kg rūgščių obuolių, 1 kg pomidorų, 1 kg svogūnų, 500 g morkų, 500 g marinuotų agurkų, 1/2 l aliejaus, nedidelis salieras, petražolės šakniavaisis, 3-4 lau..

Recepto vertinimas: 5

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikraiIngridientai:0,5 kg bulvinių saulėgrąžų, 250 g morkų, 0,5 kg baklažanų, 250 g svogūnų, 3-4 skiltelės česnako, stiklinė aliejaus, pagal skonį drusko..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis Įdaryta nugarinė

Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: trintuve