25 rezultatų ieškant "tepti"

Bruknių vaflinis desertas

Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamelės ir uždėti tračią vaflį. Tai pakaitomis sutempi tiek vaflių, kad gautūsi norimo storio vaflinis pyragas. Paskui viską supjaustyti porciji..

Recepto vertinimas: 5

Meduolis su įdaru

Medų įkaitinti su cukrumi ir užpilti miltus. Supilti ištirpintą sodą, imušti kiaušinį ir suberti prieskonius. Viską išmaišyti ir iškočioti du lakštus.Paruošti įdarą: datules supjaustyti ir sumaišyti su uogiene. Vieną lakštą dėti į sviestu išteptą skardą, ant jo tepti idar..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Mėsa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lašinius - 1 cm storio gabalėliais. Nuluptus svogūnus supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Paprikas nuplauti, perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas, dar karta nuplauti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Mėsa ir daržoves išmaišyti..

Recepto vertinimas: 1

Kepti duonos sumuštiniai

Vieno centimetro storio duonos riekelės gali būti keturkampės, trikampės ir kitokios formos. Kiaušinius išplakti, į juos sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį, sviestą, smulkiai sutarkuotą česnaką. Visą masę gerai išsukti. Masę tepti ant duonos riekučių. Jas dėti į skardą ir karš..

Recepto vertinimas: 0

Užkandinis tortas (Jūratės)

1. Paruošti mielinę tešlą. Mieles, užpylus trupučiu pieno, išmaišyti. Įberti truputį miltų ir pastatyti šiltai, kad tūris padidėtų 3 kartus. Tada į dubenį susijoti miltus, supilti pieną, paruoštas mieles, ištirpiną sviestą bei kitus priedus ir minkyti, kol tešla nebelips pri..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška varškė sumuštiniui (Jūratės)

Jei varškė su gumulėliais, pertrinti per sietelį, ištrinti su sviestu. Graikinius riešutus susmulkinti ir sumaišyti su varškės mase. Tepti ant juodos ar baltos duonos. Galima panaudoti kitaip pagal fantaziją ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas be miltų (Ramunės)

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų ir varškės pyragas

Varškę (250 g) gerai išsukti su druska, pienu, aliejumi, 1 kiaušiniu ir 100 g cukraus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti į varškės masę ir išminkyti. Tešlą iškočioti ir įtiesti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Serbentus perrinkti, nuplauti, nusausinti ir nus..

Recepto vertinimas: 0

Švarcvaldo vyšnių tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Biskvitinei tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išplakti kartu su 6 šaukštais karšto vandens, paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 2

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vyniotinis su abrikosais ir grietinėle

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir kartu su medumi bei 3 šaukštais drungno vandens suplakti į vientisą masę. Miltus sumaišyti su kakavos milteliais ir trynių mišiniu. Įmaišyti išplaktus baltymus. Tešlą tepti ant skardos, iškloto..

Recepto vertinimas: 0

Badeno slyvų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakti iki standžių putų ir paskirstyti ant trynių masės. Ant viršaus užberti maltus sausainius, riešutus bei supilti romą. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų biskvito vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 210°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su cukrumi iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Ant viršaus užsijoti miltus ir maltus riešutus. Viską atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti ..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu

Trapiai tešlai skirtus miltus su krakmolu ir cukrumi sudėti į dubenėlį, įdėti trynį ir minkštą sviestą arba margariną. Tešlą suplakti elektriniu maišikliu ir pastatyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Iškočioti tarp dviejų polietileno plėvelės sluoksni..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

KRABŲ UŽKANDĖLĖ SU DARŽOVĖMIS

Visu produktu deti tiek, kiek yra po ranka. Krabu lazdeles, ananasus beiagurkus supjaustyti, sudeti kukuruzus. Viska gerai ismaisyti su majonezu.Galima prideti Vegetos prieskoniu bei dziovintu krapu.Uzkandele labai tinka tepti ant duonos, deti i pyragaicius ar siaip pateikti vietoj salotu. (Lena)..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Generolas''

Gaminimas:margarina trinti su cukraus pudra kol istirpsta cukraus pudra, prideti miltu, kiausini, vanilinio cukraus ir sodos, tada ismaisyti ir baigi rankom minkyti tesla. Atskirti tesla i 3 lygias dalis, jas padeti i saldytuva ir daryti krema (jis parasytas apacioje), kai padarytas kremas kociojama..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tepti