25 rezultatų ieškant "sviezi"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su višta

Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Apkepas su šviežiais vaisiais

Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai aliejuje

Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, pagal skonį druskos.  Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti i..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių vaisių sriuba

Šviežių vaisių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g vandens, 80 g obuolių, 90 g kriaušių, 10 g bulvių krakmolo, 40 g cukraus, 20 g grietinėlės, 1 g cinamono, citrinos rūgšties. Gaminimas: Obuolius ir kriaušes nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklides ir palaikykite parūgštin..

Recepto vertinimas: 0

Keptos šviežių bulvių puselės

Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlės su sojų padažu

Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..

Recepto vertinimas: 4

Šviežių grybų įdaras

Šviežių grybų įdaras Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, druskos, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti ir troškinti riebaluose su kapotais svogūnais, kol išgaruos skystis. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti švieži grybai

Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su šviežiais briedžiukais

Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su kumpiu

Grybų salotos su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 g. kumpio, 5 - 6 virtos bulvės, 1 - 2 švieži arba rauginti agurkai, 1 - 2 pomidorai, 1 svogūnas arba 50 g. svogūnų laiškų, 1 - 1,5 stiklinės grietinės, acto arba citrinos sulčių, dr..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis

Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių arba acto, 1 svogūnas, sviesto, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 raugintas agurkas, 1 obuolys, 1 stiklinė marinuotų grybų, 0,5 stiklinės sultinio, 3 šv..

Recepto vertinimas: 0

Šonkauliukai raudoname vyne

Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu

Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..

Recepto vertinimas: 4

Šviežių agurkų salotos

Šviežių agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g agurkų, 30 g grietinės, krapų, druskos. Gaminimas: Agurkai nulupami supjaustomi griežinėliais, užpilami grietine, druska, krapais. Į agurkų salotas galima pridėti svogūnų laiškų, kietai virto kiaušinio. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Šviežių pomidorų ir agurkų salotos

Šviežių pomidorų ir agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g pomidorų, 45 g agurkų, 15 g svogūnų laiškų, 30 g grietinės, pipirų, krapų, druskos. Gaminimas: Agurkai, pomidorai supjaustomi skiltelėmis, sumaišomi su svogųūnų laiškias, užpilami grietine, apibarstomi prie..

Recepto vertinimas: 5

Šviežiai raugti agurkai

Šviežiai raugti agurkaiIngridientai: 2kg agurkų vyšnių lapų serbentų lapų krapų su stiebais kelių skiltelių česnako vandens druskos cukraus Gaminimas: Agurkus , lapus nuplauname, sudedame į indą kuriame raugsime. Sudedame nuluptą česnaką. Užpylame šaltu vandeniu,..

Recepto vertinimas: 4

Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais

Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. salotų lapų,30 g. graikinių riešutų, 25 g. garstyčių, 200 g. ankštinių pipirų, 50 g. aliejaus, 150 g. konservoutų kukurūzų, 20 g. cukraus, 200g šviežių pomidorų, žiupsnelis druskos, 50 g. f..

Recepto vertinimas: 0

Šalta agurkų sriuba

Šalta agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l kefyro, 2 – 3 jauni švieži agurkai, 1 česnako skiltelė, 1 šaukštas krapų, 1 šaukštas svogūnų laiškų, druskos Gaminimas: Agurkus supjaustyti ir pabarstyti trupučiu druskos. Česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti, ištri..

Recepto vertinimas: 5

Šiupininė su mėsa ir grybais

Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su grybais

Šiupininė su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 raugintas agurkas, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 2 švieži pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai alyvmedžio uogų arba kaparių, 1 l mėsos arba gry..

Recepto vertinimas: 0

Švieži krienai

Švieži krienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 šaukštai tarkuotų krienų 2 šaukštai druskos 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus 3 šaukštai acto Gaminimas: Krienus sudėkite į dubenėlį, įmaišykite druską, cukrų ir acto pagal skonį. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir atš..

Recepto vertinimas: 2

Šviežių uogų gaivinantis gėrimas

Šviežių uogų gaivinantis gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.3 kg uogų, 3.100 g razinų, 4.700 g cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valand..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sviezi