25 rezultatų ieškant "sutrupinti"

Dešrelės tešloje

16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir supilti į mieles. Mikrobangėje išlydyti margariną ir supilti į mieles. Suberti cukrų ir druską, maišyti, kol cukrus, druska ir mielės ištirps. Suberti miltus. Užminkyti tešlą ir ją palikti augti 30-45min. Dešreles ..

Recepto vertinimas: 4

Jogurtinis tortas

Tortinės dugną iškloti sviestiniu popieriumi, kraštus patepti aliejumi. Sutrupinti biskvitinius sausainius. Šokoladinį glajų sumaišyti su sausainiais ir šią masę sukrėsti į tortinę. Palikti, kad sustingtų. Želatiną sumaišyti su šaltu vandeniu. Užvirti citrinos sultis su 5 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su žaliąja citrina

Sviestą ištirpdyti. Smulkiai sutrupinti biskvitinius sausainius ir sumaišyti su sviestu. Iškloti šia mase tortinės formos dugną. Želę sumaišyti su 1/4 l. šalto vandens ir palikti, kad išbrinktų. Varškę sutrinti su žaliosios citrinos sultimis, 80g cukraus ir vaniliniu cukrumi. Likus..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs riestainėliai

Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti p..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas

Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną pašildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti šaukštelį cukraus ir išmaišyti. Gautą mišinį supilti į duobutę miltuose ir maišyti su kraštuose esančiais miltais, kol tešla pasidarys grietinės tirštumo..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės su citrinų žievelėmis

Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suberti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šiek tiek padžiovinti orkaitėje. Ištirpintą ir ataušintą sviestą supilti į pieną. Į dubenėlį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su žemės riešutų įdaru

Sviestą ištirpinti, šiek tiek ataušinti ir į jį supilti pieną. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti druską ir cukrų. Maišant po truputį suberti miltus. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min. pakilti (turi padvigubėti). Riešu..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Cinamoniniai keksiukai

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pr..

Recepto vertinimas: 3

Šaltas bananų tortas (Justės) (foto)

Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti. Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sud..

Recepto vertinimas: 3

Trupininis pyragas

Riebalais ištepti 26 centimetrų skersmens torto formą. Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių temperatūros. Sviestą su cukrumi išsukti iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir sudėti tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Keletą šaukštų mi..

Recepto vertinimas: 4

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 gramų cukraus ir pilti šaltą pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 minučių laikyti vėsioje, be skersvėjų vi..

Recepto vertinimas: 2

Avižinė duona

Mieles sutrupinti į dubenėlį, suberti cukrų, supilti pieną ir viską išmaišyti. Užsijoti 2/3 miltų ir vėl pamaišyti. Likusius miltus užsijoti ant viršaus, dubenėlio kraštuose paskirstyti avižinius dribsnius su druska. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakiltų..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas su marcipanais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir iš nedidelio kiekio šilto pieno bei šaukštelio cukraus padaryti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba margariną ištirp..

Recepto vertinimas: 5

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVESIAIS IR VANILE

Dziuvesius sutrupinti, persijoti per sieteli, suberti i verdanti piena, praskiesta vandeniu. Uzvirti, nukelti nuo ugnies, ir ideti tryni, cukru, vanile ir sviesta...

Recepto vertinimas: 0

PIENO APKEPAS

Kiausinius isplakti su cukrumi ir pienu. Sausainius sutrupinti ir suberti i kiausinius, taip pat sudeti citrinos zievele ir paskaninti cinamonu. Mase supilti i karsciui atsparu inda ir kepti ikaitintoje orkaiteje iki 150 laipsniu, kepti apie 30 min., kol apkepas igaus auksine spalva. Sis desertas pa..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS PYRAGAS

Miltus sudeti i dubeni, viduryje padaryti idubima. I dubeni sutrupinti mieles, ideti 1 sauksteli cukraus, supilti piena ir su trupuciu miltu ismaisyti. Palaikyti apie 15 min. siltoje vietoje.Likusi cukru bei prieskonius supilti ant teslos. Imusti kiausinius, sudeti gabaleliais supjaustyta sviesta ir..

Recepto vertinimas: 1

MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Teslai iki baltu putu istrinti trynius, vandeni ir cukru. Baltymus ir druska plakti, kol pavirs standziomis baltomis putomis. Baltymu putas sudeti ant tryniu kremo ir viska gerai, bet atsargiai ismaisyti su miltais, pries tai juos sumaisius su kepimo milteliais ir riesutais. Kepimo forma istepti rie..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu

Į šaldymo maišelį subertus sausainius sutrupinti kočėlu. Trupinius sumaišyti su ištirpintu sviestu ir torto formoje iš gautos masės suspausti 0,5cm storio sluoksnį. Jogurtą išmaišyti su sūriu, suberti cukrų, vanilinįį cukrų, citrinos sultis. Nedideliame kiekyje van..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: sutrupinti