25 rezultatų ieškant "sutrupinti"

Marcipaniniai trapus sausainiai

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su migdolais ir riešutais

Tešlai iki baltų putų ištrinti trynius, vandenį ir cukrų. Baltymus ir druską plakti, kol pavirs standžiomis baltomis putomis. Baltymu putas sudėti ant tryniu kremo ir viską gerai, bet atsargiai išmaišyti su miltais, prieš tai juos sumaišius su kepimo milteliais ir riešutais. Kepimo f..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys

Sausainius sutrupinti, sviesta išlyditi-išmaisyti kakava ir kondensuota piena. kiek pravesus užpilti gauta mase sausainiu. ..

Recepto vertinimas: 3

Jogurtinis tortas

Tortinės dugną iškloti sviestiniu popieriumi, kraštus patepti aliejumi. Sutrupinti biskvitinius sausainius. Šokoladinį glajų sumaišyti su sausainiais ir šią masę sukrėsti į tortinę. Palikti, kad sustingtų. Želatiną sumaišyti su šaltu vandeniu. Užvirti citrinos sultis su 5 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su žaliąja citrina

Sviestą ištirpdyti. Smulkiai sutrupinti biskvitinius sausainius ir sumaišyti su sviestu. Iškloti šia mase tortinės formos dugną. Želę sumaišyti su 1/4 l. šalto vandens ir palikti, kad išbrinktų. Varškę sutrinti su žaliosios citrinos sultimis, 80g cukraus ir vaniliniu cukrumi. Likus..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs riestainėliai

Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti p..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas

Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną pašildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti šaukštelį cukraus ir išmaišyti. Gautą mišinį supilti į duobutę miltuose ir maišyti su kraštuose esančiais miltais, kol tešla pasidarys grietinės tirštumo..

Recepto vertinimas: 3

Bandelės su citrinų žievelėmis

Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suberti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šiek tiek padžiovinti orkaitėje. Ištirpintą ir ataušintą sviestą supilti į pieną. Į dubenėlį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su žemės riešutų įdaru

Sviestą ištirpinti, šiek tiek ataušinti ir į jį supilti pieną. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti druską ir cukrų. Maišant po truputį suberti miltus. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min. pakilti (turi padvigubėti). Riešu..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Paruošti maždaug 25 х 25 cm formą. Būtinai iškloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumaišyti su cukrumi. Šaltą sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais sutrupinti. Trupinius išberti į formą, prispausti. Lengvai apkepti maždaug 15 minučių – kol pagels. Varškės slu..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Trupininis pyragas

Riebalais ištepti 26 centimetrų skersmens torto formą. Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių temperatūros. Sviestą su cukrumi išsukti iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir sudėti tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Keletą šaukštų mi..

Recepto vertinimas: 4

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 gramų cukraus ir pilti šaltą pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 minučių laikyti vėsioje, be skersvėjų vi..

Recepto vertinimas: 2

Avižinė duona

Mieles sutrupinti į dubenėlį, suberti cukrų, supilti pieną ir viską išmaišyti. Užsijoti 2/3 miltų ir vėl pamaišyti. Likusius miltus užsijoti ant viršaus, dubenėlio kraštuose paskirstyti avižinius dribsnius su druska. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakiltų..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su abrikosų džemu

350 g miltų persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Supilti pieną, įberti šaukštelį cukraus bei šaukštelį miltų ir paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į dubenėlį su miltais ir įmai..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais

Plikytai tešlai puode užvirinti 125 ml vandens su sviestu. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Maišyti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Puodą nukelti nuo viryklės ir po vieną įmušti kiaušinius (dėti tiek kiaušinių, kad tešla ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVESIAIS IR VANILE

Dziuvesius sutrupinti, persijoti per sieteli, suberti i verdanti piena, praskiesta vandeniu. Uzvirti, nukelti nuo ugnies, ir ideti tryni, cukru, vanile ir sviesta...

Recepto vertinimas: 0

PIENO APKEPAS

Kiausinius isplakti su cukrumi ir pienu. Sausainius sutrupinti ir suberti i kiausinius, taip pat sudeti citrinos zievele ir paskaninti cinamonu. Mase supilti i karsciui atsparu inda ir kepti ikaitintoje orkaiteje iki 150 laipsniu, kepti apie 30 min., kol apkepas igaus auksine spalva. Sis desertas pa..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS PYRAGAS

Miltus sudeti i dubeni, viduryje padaryti idubima. I dubeni sutrupinti mieles, ideti 1 sauksteli cukraus, supilti piena ir su trupuciu miltu ismaisyti. Palaikyti apie 15 min. siltoje vietoje.Likusi cukru bei prieskonius supilti ant teslos. Imusti kiausinius, sudeti gabaleliais supjaustyta sviesta ir..

Recepto vertinimas: 1

MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Teslai iki baltu putu istrinti trynius, vandeni ir cukru. Baltymus ir druska plakti, kol pavirs standziomis baltomis putomis. Baltymu putas sudeti ant tryniu kremo ir viska gerai, bet atsargiai ismaisyti su miltais, pries tai juos sumaisius su kepimo milteliais ir riesutais. Kepimo forma istepti rie..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sutrupinti