25 rezultatų ieškant "supjaustyt"

Morkburgeris

Morkas patarkuoti, įdėti miltus, manų kruopas, krakmolą, druską, prieskonius, pipirus, viską sumaišyti. Is gautos masės sulipdyti kotletus (jei blogai limpa įpilti truputį vandens). Kotletus gerai apkepti. Supjaustyt pusiau bandeles, supjaustyt riekelėmis pomidorus. A..

Recepto vertinimas: 0

SRIUBA SU CITRINA

Vistienos krutinele supjaustyti juostelemis 1,5 cm plocio. I puoda sudeti supjaustyta mesa, porus, pipirus, prieskonius, ipilti citrinos sulciu, uzpilti sultiniu ir uzvirti. Kai uzvirs sumazinti ugni ir dar pavirti 10 min. Tada supilti makaronus, griezineliais supjaustytus grybus ir supjaustytas spa..

Recepto vertinimas: 0

BROKOLIŲ SRIŪBA

Porus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. I verdanti sultini sudeti kvadrateliais supjaustytas bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudeti supjaustytus brokolius, kvadrateliais supjaustyta saliera ir porus. Baigiant virti, sudeti nuluptus, supjaustytus pomidorus arba su..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU PIEVAGRYBIAIS

Nedideliais gabaleliais supjaustyta versienos kumpi apvoliojame prieskoniu ir druskos misinyje. Dedame i keptuveje ikaitinta alieju. Ant virsaus uzberiame riekelemis supjaustyta morka ir troskiname kol mesa suminksteja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troskiname 5 min. Uzpilame 2 - 3 saukstus..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU MĖSOS IR GRYBŲ PADAŽU

Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, sukresti i kiaurasamti, nuvarvinti, iskresti i dubeni ir viduryje padaryti duobute. Padazui grybus supjaustyti siaudeliais, lasinukus ir prieskonines darzoves - kubeliais ir patroskinti. Baigiant troskinti, iberti dziuveseliu, ipilti sultinio, sudeti supjausty..

Recepto vertinimas: 0

VIRTA ŽUVIS SU ČESNAKU

Is smulkmes su prieskoninemis darzovemis bei prieskoniais pasude isvirkite sultini. Isvirusia smulkme ismeskite, o sultinyje virkite stambius zuvies gabalus.Smulkiai supjaustyta cesnaka sutrinkite su druska ir, sudeje puodukan, ipilkite du saukstus sultinio. Gerai ismaise, cesnaku uzpilkite isvirusi..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE

Is miltu, kiausinio trynio, alaus, aliejaus, trupucio druskos sumaisykite tesla. Baigdami maisyti, sudekite isplakta baltyma. Tesla turi buti grietines tirstumo. Gabalais supjaustyta zuvi (smulkme nepjaustyta) pabarstykite maltais pipirais, apslakstykite citrinos sultimis ir, apvolioje tesla, apie 5..

Recepto vertinimas: 3

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS

Mesa supjaustyti vidutinio dydzio gabaleliais ir atmusti. Kiekviena gabaliuka pasudyti, papipirinti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Apkepta mesa sudeti i keptuve aukstais krastais, visi gabaleliai turi siekti dugna. Sutarkuoti morkas burokine tarka ir sudeti jas ant jautienos gabalel..

Recepto vertinimas: 4

PADAŽAS SU ŠVIEŽIA PAPRIKA

Svieste pakepinti miltus, supilti paprikos miltelius, sultini ir uzvirti. Sudeti juostelemis supjaustyta paprika, truputi patroskinus sudeti grietine. Pagardinti prieskoniais, sudeti smulkiai supjaustyta cesnaka. Padazas patiekiamas prie kiausiniu ar mesos apkepu...

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS

Pomidoru tyre troskinti kartu su svogunais. Kiek patroskinus, sudeti nulupta smulkiai supjaustyta rauginta agurka ir ankstini pipira. Pagaminta padaza pagardinti garstyciomis ir tarkuotais krienais.Patiekti prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos...

Recepto vertinimas: 1

RAUDONŲJŲ PUPELIŲ MIŠRAINĖ

Pupeles keliolikai valandu uzpilame saltu virintu vandeniu ir tame paciame vandenyje isverdame. Minkstas pasudome, paskui nusunkiame. Svoguna supjaustome skritineliais. Lekste isklojame salotu lapais, suberiame pupeles, sudedame supjaustyta ir paspirginta sonine bei svogunus, pabarstome druska, cukr..

Recepto vertinimas: 5

BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMIS

Dubenyje sumaisykite miltus su mielemis. Suberkite cukru, druska, pipirus, ipilkite alieju ir 250 ml drungno vandens. Viska maisykite mikseiru su antgaliu teslai 5 min. is pradziu mazu, paskui dideliu greiciu, kol pasidarys vientisa tesla. Tada imaisykite petrazoles, porus ir krapus.Tesla palaikykit..

Recepto vertinimas: 0

TIROLIETIŠKAS VAINIKAS

I issukta sviesta imaisykite cukru, 3 kiausinius, 3 trynius, citrinos zievele, cinamona, druska ir maltus riesutus. Po truputi suberkite miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Kiausiniu baltymus isplakite iki standziu putu ir atsargiai imaisykite i tesla. Suberkite mazais gabaleliais supjaustyta ..

Recepto vertinimas: 0

DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠAS

Ikaitinti roma ir raudonaji vyna, prieskonius, razinas, smulkiais gabaleliais supjaustyta imbiera, susmulkintas figas ir migdolus. Uzdengti ir palikti nakciai pritraukti. Pries patiekiant punsa dar karta trumpai pakaitinti, paragauti ir patiekti labai karsta...

Recepto vertinimas: 5

VERŠIENOS TROŠKINYS SU PAGRANDUKU

Keptuveje apkepiname stambiai supjaustyta svoguna, sudedame lazdelemis supjaustyta versiena. Apkepame, suberiame siaudeliais pjaustyta paprika, pievagrybius, sudedame pomidoru pasta, supilame sojos padaza, grietinele. Patroskiname 5 min. Is bulves, kiausinio ir krakmolo padarome dideli kroketa. Apvo..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS SU SILKE IR KRABŲ LAŽDELĖMIS

Salotu lapus stambiai suplesome ir sudedame i lekste. Sudedame smulkiais kubeliais supjaustyta svoguna, isdeliojame supjaustyta silkiu file bei krabu lazdeles. Kiausini supjaustome i 4 dalis, uzbarstome kukuruzais. Majoneza galima patiekti atskirai indelyje arba uzpilti ant salotu...

Recepto vertinimas: 0

VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽE

Liezuvj supjaustome pailgomis juostelemis. I troskintuva sudedame krienus ir supilame grietinele, sudedame supjaustyta liezuvi, troskiname 3 minutes. Tiekiame su darzovemis ir ryziais...

Recepto vertinimas: 3

Daržovių troškinys su avižomis

Ikaitine puode sviesta, suberkite smulkiai sukapota cesnaka ir pakepinkite. Nulupta ir smulkiai supjaustyta svoguna pakepinkite su cesnaku. Ziedinius kopustus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite i svogunus bei cesnaka ir kartu pakepinkite. Apiberkite skaldytom avizom. Su..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų salotos su avokadomis

I salotine sudedame dali spinatu lapu, ant ju kartu su likusiais spinatais sumaisome alyvas, siaudeliais supjaustyta paspirginta sonine, griezineliais supjaustyta avokada, moliugu seklas, isdalintus svoguno ziedus, uzpilame aliejaus, sumaisyto su citrinu sultimis...

Recepto vertinimas: 0

Raugintų agurkų sriuba su kazlėkais

I 2 l verdancio, mazai pasudyto vandens sudedame nuvalytus kazlekus. Jiems apvirus sudedame kubeliais supjaustyta svoguna, susmulkinta kopusta ir sutarkuota morka. Suberiame kubeliais supjaustytas bulves. Baigiant virti sudedame supjaustytus agurkus. Sriuba galime paskaninti lauru lapais...

Recepto vertinimas: 0

Pieniška lašišos sriuba

Bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti ir isvirti minimaliame kiekyje pasudyto vandens. Isvirus darzovems, jas apgrusti ar visai sugrusti (kaip patinka). Tada sudeti nedideliais kubeliais supjaustyta lasisa (be odos ir kaulu), ipilti pieno iki norimo tirstumo (~0,5 l)ir virti dar tris minutes. (Dan..

Recepto vertinimas: 0

Silkės užkanda

Paruosimas labai paprastas: silke supjaustome, sudedame i lekste, salia dedame supjaustyta svoguna, pomidora. Ant pomidoro uzdedame grietines. Produktu derinys gali nustebinti bet kaip skanu :) bus dar skaniau jei valgysite su PALANGOS duona (Dalia)..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta aluje

Pasudyta, pabarstyta norimais prieskoniais jautiena, supjaustyta gabaleliais, pakepinti puode aliejuje, kol visa mesa apkeps. Atskirai vos vos apkepinti svogunus ir sudeti i puoda. Kai mesa isskirs sultis, sudeti nestorais griezineliais supjaustyta morka. Tegu visa tai pasitroskina, mazdaug pusvalan..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Gurmani

Salotu lapus gerai nuplaukite, nesausinkite lekstese. Ant ju sudekite kuo ploniau supjaustyta avokada, kad nepajuoduotu, apslakstykite citrinos sultimis. Taip pat plonai supjaustyta lasisa ir citrina sudekite ant salotu lapu ir avokados. Viska uzpilkite padazu is aliejaus ir vyno acto, pagardinti pr..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: supjaustyt