20 rezultatų ieškant "sugrusti"

Karšis su bulvių koše

Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais

Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g virtos mėsos, 2 ankštiniai pipirai, 4 pomidorai, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Mėsą, pipirus, pomidorus supjaustyti. Sukapoti ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena

Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas avienos kepsnys

Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su bulvių įdaru

Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...

Recepto vertinimas: 0

Silkių ir sūrio mišrainė

Silkių ir sūrio mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 silkės, 200 g fermentinio sūrio, 4 riekelės su aliejumi pakepintos duonos, 0,5 stiklinės razinų, 2 česnako skiltelės, 5 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su alie..

Recepto vertinimas: 4

Daržovių kepsneliai

Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..

Recepto vertinimas: 0

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, dru..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Kalakuto krūtinėlė su medumi Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.700-800g kalakuto krūtinėlės, 2.200-300 g medaus, 3.1/4 stiklinės balto vyno, 4.100 g lazdynų riešutų, 100 g razinų, 5.100 g abrikosų, 6.100 g migdolų drožlių,7.5 gvazdikėliai,8.1 šaukštelis cinamono, druskos, pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

Višta vyne

Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su obuoliais

Bulvių košė su obuoliaisIngridientai:9 vnt. vidutinių bulvių 1 stiklinė tarkuotų obuolių 1/2 stiklinės pieno 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasVirtas bulves nusunkti, sugrūsti. į košę supilti karštąpieną, sudėti sviestą ir tarkuotus obuolius. Pagal skonį..

Recepto vertinimas: 0

Švilpikai

ŠvilpikaiIngridientai:9 vnt. bulvių 1 stiklinė miltų 2  kiaušiniai 50 g sviesto 2 šaukštai grietinėsGaminimasNuskustas bulves išvirti, nusunkti, nugarinti ir sugrūsti. Į ataušusią košę suberti miltus, įmušti kiaušinius, suminkyti..

Recepto vertinimas: 4

Dešrelės bulvių tyrėje

Dešrelės bulvių tyrėjeIngridientai:600 g bulvių 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis 4 dešrelės riebalų druskosGaminimasBulves nuskusti, išvirti, sugrūsti košę, pasūdyti, įmušti kiaušinį, įberti miltų ir suminkyti tešlą. Išjos i&scaron..

Recepto vertinimas: 0

Trispalvė bulvių košė su dešrelėmis

Trispalvė bulvių košė su dešrelėmisIngridientai:20 vnt. virtų bulvių 2 stiklinės pieno 4 šauštai sviesto 4 šaukštai smulkintų prieskoninių žalumynaų 2 kiaušiniųtryniai 4 šaukštai pomidorų tyrės druskosGaminimasBulves sugrūsti, supilti..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių pyragaičiai

Virti bulvių pyragaičiaiIngridientai:1,5 kg bulvių 700 g krakmolo 150 g lašinių druskosGaminimasBulves išvirti su lupenomis. Ataušusias nulupti, 2 kartus sumalti arba sugrūsti, kad neliktų gumuliukų. Į masę suberti krakmolą, pasūdyti ir gerai išminkyti. I&scaro..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė (Deimanto)

Bulvių košė (Deimanto)Ingridientai:bulvės, prieskoniai, sviestas, pienas.Gaminimas Bulves nuplauti, nuskusti ir sudėti į verdantį vandenį. Virti apie 20 min., kad taptų minkštos. Pabarstyti prieskoniais. Užpilti pieno ir įdėti gabalėlį sviesto. Gerai sugrūsti iki vientisos masės. ..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: sugrusti