8 rezultatų ieškant "starkio"

Virtas starkis

Pasūdyti starkio gabalai sudedami viena eile į puodą, užpilami karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu ir lėtai verdami apie 20—30 min. Patiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį ir apipilti salierų padažu. Prie jų duodama virtų bulvių, žalių salotų. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas keptas starkis tešloje

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žu..

Recepto vertinimas: 2

Žuvies užkandėlė

Žuvį nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome pipirais, druska. Abiejų rūšių miltus sumaišome. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sumaišome su miltais. Supilapme alų, įberiame šaukštą smulkintų žalumynų. Įmaišome gerai išplaktus kiau..

Recepto vertinimas: 0

EŠERYS KEPTAS

Paruostus eserius is abbieju pusiu keliose vietose ipiaukite skersai, pasudykite ir palaikykite 30 min. Stambesnes zuvis, perpjove ties stuburu isilgai, supjaustykite gabalais. Zuvytes ar zuvu gabalus pavoliokite suplaktame kiausinyje, paskui miltuose ir dziuvesiuose. Kepkite taukuose su istirpintu ..

Recepto vertinimas: 1

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES VYNIOTINIS III

Isdariusios zuvi (tik neperpjaukite nugaros), isimkite isilgini kaula ir atskirkite mesa nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkinta svoguna pakepinkite aliejuje. Zuvies file sumalkite kartu su pakepintais svogunais ir morkomis bei lasinukais. I farsa dekite p..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO SALOTOS

Sudytame vandenyje virkite ryzius, svoguna su ismeigtu gvazdikeliu. Isvirusius ryzius perpilkite saltu vandeniu ir nuvarvinkite. Is paruostos starkio file isrinkite kaulus, iskepkite pakaitintame aliejuje, supjaustykite gabaliukais ir apslakstykite citrinos sultimis. Isvirkite salierus ir nulupe, su..

Recepto vertinimas: 0

Rusiškas starkis

Isvalyta, be kaulu zuvi supjaustome gabaleliais, pabarstome druska, uzpilame 3 stiklinemis verdancio vandens. I verdama zuvi idedame grybu, druskos, lauru lapeli ir verdame, kol zuvis isvirs.Petrazoles ir morkas supjaustome gabaleliais ir isverdame nedideliame vandens kiekyje.Agurkus nulupame, isima..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: starkio