25 rezultatų ieškant "stalo"

Keptas kumpis su garstyčiomis

Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo garstyčiomis ir apkepkite kiaulės taukuose. Į lėkštę dėkite bulvių arba pupelių tyrės, gabalėlį apkepto kumpio, ant jo uždėkite puselę kepto pomidoro. Vietoj pomidoro galima dėti ratuk..

Recepto vertinimas: 0

Kimšti kiaušiniai

Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pakepintų svogūnų, Stalo garstyčių, druskos, grietinės, ir viskas išmaišoma. Trynio vieta pro konditerinį maišelį pripildoma pagamintu kimšiniu. Kiauš..

Recepto vertinimas: 4

Virtinukai su vaisių įdaru

Miltai išsijokite ant stalo, viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite vandenį ir išmaišytą kiaušinį. Viską gerai išminkykite iki vientisos masės. Tešlą palaikykite 20 – 30 minučių. Obuolius nulupkite, supjaustykite smulkiais gabalėliais, užpilkite cukrumi ir pavirinkite kol s..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su rūkyta menke

Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje kartu su nulupta ir susmulkinta menke. Bulvės ir nuluptas agurkas supjaustomi nedideliais kubeliais Į salotinę sudedama sluoksniais bulvės, agurkai, žuvis su svogūnais ir žirneliai. Salotos užpilamos majonezu, puošiamos kiaušinių sk..

Recepto vertinimas: 4

Linų sėmenų užtepėlė

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Tradicinis fondue bourguignonne

Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą temperatūrą. Pastatykite fondiu indą ant stalo, aliejaus temperatūrą palaikys kaitinimo šaltinis.Jautienos kubelius ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su medumi

Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Aviena apibarstoma druska su juodaisiais pipirais ir 5 min. kepama orkaitėje. Mėsa apverčiama, viskas pakartojama. Po to aviena apip..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas tortas

Miltai, supjaustytas atšaldytas sviestas ir druska kapojama ant stalo, pamažu pilant grietinę, kol nelieka sausų miltų. Tešla suspaudžiama į 3 gabalus ir atšaldoma. Paskui iškočiojami 3 papločiai, iškepami vandeniu suvilgytoje skardoje ir ten pat atšaldomi. Kremui sviestas gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų vyniotinis

Užmaišyti tešlą. Padėti valandai šiltai, kad pakiltų. Aguonas išmirkyti piene su vanile, išvirti, ataušusias sumalti. Tešlą iškočioti ant sviestinio popieriaus, kad nepriliptų prie stalo. Ant jos lygiai užtepti aguonų masę. Suvynioti, patepti suplaktu kiaušiniu ir subadyti šaku..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių - Vyšnių pyragas

Iš miltų, baltymų, druskos ir vandens užminkyti tešlą (truputį tirštesnę nei įprastiems pyragams). Uždengti, palikti šiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje padėti didelę lėkštę, ją uždengti drobe, per sietelį pabarstyti miltų. Tešlą iškočioti ir padėti lėkštės viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Briedienos šašlykai

Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame šaltai. Svogūnus supjaustome žiedais, lašinukus - griežinėliais. Ant iešmų pakaitomis susmeigiame mėsą, lašinukus ir svogūnų žiedus. Kepame ant žarijų 12-15 minučių. Prieš tiekdami apibar..

Recepto vertinimas: 0

Genujietiška sriuba

Nuvalytus baklažanus, bulves, kopūstus, aguročius ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą, pridėkite žaliųjų pupelių ir susmulkintus pievagrybius, įpilkite alyvų aliejaus, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir uždėkite puodą ant vidutinio stiprumo ugnies.&..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis

Miltus persijoti ir išmaišyti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti tešlą. Jos rutulį apsukti plėvele ir valandai dėti į šaldytuvą. Likusį šaltą sviestą iš dviejų pusių apdengti plėvele ir iš jo i..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios lakštinės tešlos sausainiai

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti rankomis dar mažiausiai 10 min., kol pasidarys v..

Recepto vertinimas: 0

Lakštinės tešlos obuolių vyniotinis

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu, paskui rankomis. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti dar mažiausiai 10 min. Iš tešlos ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su obuolių įdaru

Iš miltų, druskos ir vandens užminkyti tešlą. Iš jos suformuoti rutulį, aptepti aliejumi ir, uždengus pašildytu dubeniu, palikti apie 30 min. Tešlą plonai iškočioti ant miltais pabarstyto stalo, paskui rankomis tempti tol, kol išeis beveik permatomas stačiakampis. Obuolius nulup..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai „Tinginiai“

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (kelis šaukštus pasilikite kočiojimui), cukrų ir druską. Rankomis greitai išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Jį dėkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir išplikite. Supjaustykite ilgomi..

Recepto vertinimas: 3

Varškės sausainiai

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Miltų pilkite tiek, kad tešla būtų tiršta. Tešlą 1 val. palaikykite šaldytuve. Tuomet padalykite ją į dvi dalis. Iškoči..

Recepto vertinimas: 4

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota tešla su grietine

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti atšaldytą grietinę. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis ir suformuoti kepaliuką. Jį uždengti ir 30 min. l..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai sausainiai su migdolais

Miltus sumaišyti su maltais migdolais ir suberti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant įdubimo kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti druską, cukrų, vanilinį cukrų. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą, suvynioti ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogiene

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, vanilinį cukrų, trintas citrinos ir apelsino žieveles, druską, maltus migdolus, supilti romą, sudėti trynius ir įlašinti karčiųjų migdolų aliejaus. Sviestą supjaustyti gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 1

Kalėdinės žvaigždės su grietine

Trynį iki purios masės išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Į kauburėlio viduryje padarytą įdubimą supilti trynių ir grietinės masę, ant kraštų sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Sum..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės širdelės su migdolais

Sviestą iki purios masės išsukti su 1 tryniu ir cukraus pudra. Įmaišyti maltus migdolus bei miltus ir gerai suminkyti trapią tešlą. Suformuoti rutulį, jį uždengti ir 2 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš tešlos ant miltais pabarstyto stalo ar ..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: stalo