25 rezultatų ieškant "spaudimo"

Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais

Sudėkite baklažano riekeles į kiaurasamtį ir apibarstykite rupia jūros druska. Palikite juos 1 valandai apžiūti. Gerai įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Apkepinkite baklažanų griežinėlius mažomis partijomis, kol šiek tiek paruduos, viena partija kepama 5-7 minutes. sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su graikinių riešutų pasta

Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens sudėkite spagečius ir virkite apie 12 minučių, kad jie liktų apykiečiai. Kol verda spagečiai, smulkintuvu susmulkinkite baziliką, česnaką, graikinius ir kedro riešutus, po truputį įpildami aliejaus. Sudėkite į mažą indą. Įmaišykite..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su pomidorų padažu

Pomidorus sudėkite į puodą, užberkite druskos ir kaitinkite ant vidutiniškos ugnies 5 minutes. Sudėkite į rėtį su didelėmis skylutėmis ir palikite džiūti 1 valandą. Po to sudėkite atgal į puodą, taip pat įdėkite svogūnus, česnaką, baziliką, supilkite aliejų, įberkite trupu..

Recepto vertinimas: 5

Harbonarų spagečiai

Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 2-3 minutes pakepinkite svogūnus, kol truputį pagels. Sudėkite į keptuvę kumpį ir kepinkite apie 5 minutes, kol apskrus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir padėkite šalia. Dideliame inde išplakite trynius ir grietinę, įberkite druskos, pip..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su pomidorais, alyvuogėmis ir paprikomis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir kepinkite apie 3 minutes, kol pagels. Į keptuvę sudėkite pomidorus, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite apie 10 minučių, tada sudėkite kaparius ir alyvuoges. Troškinkite apie 10 minučių, kol pom..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažu

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir kepinkite apie 3 minutes, kol pagels. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, česnaką išimkite. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kaitinkite ant didelės ugnies apie 25 minutes, kol jie subliūkš. Sudėkite čili pipirą, "..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su mėsos padažu

Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir ant didelės ugnies apkepinkite jautienos faršą, kepkite apie 5 minutes. Sudėkite svogūnus, salierus, morką, česnaką, rozmariną, vieną valgomąjį šaukštą petražolių ir kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vyną ..

Recepto vertinimas: 5

Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis

Sudėkite šparagines pupeles į didelį kiekį pasūdyto vandens ir pavirkite 3-4 minutes, kad liktų apykietės. Nukoškite ir padėkite šalia. Lakštinius sudėkite į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens ir virkite 5 minutes. Ten pat sudėkite bulves ir virkite dar 7-8 minutes, kol..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su česnakais ir skrebučiais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1 minutę. Sudėkite duonos skrebučius bei raudonėlį ir kepinkite apie 3 minutes, kol duona apskrus. Nuimkite nuo ugnies. Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens įdėkite spagečiu..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su česnakais, ančiuviais ir aitriosiomis paprikomis

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite papriką. Pakepinkite 2-3 minutes, kol česnakas truputį pagels. Nuimkite nuo ugnies ir išimkite česnaką bei čili pipiro gabalėlius. Į keptuvę sudėkite ančiuvius, pakepinkite 5 minutes, sutraiškydami juos šakute. Tuomet..

Recepto vertinimas: 0

Spageciai su mėsos kukuliais

Padažas: didelėje keptuvėje ant vidutiniškai karštos ugnies aliejuje pakepinkite svogūną ir morką, kepinkite apie 5 minutes kol suminkštės. Įdėkite jautieną ir kepinkite ją apie 10 minučių. Sudėkite pomidorus, pagardinkite druska. Troškinkite ant mažos ugnies apie 3 valandas, ko..

Recepto vertinimas: 5

Spagečiai su grybais

Į didelę keptuvę įpilkite 4 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pakaitinkite ant vidutiniškai karštos ugnies. Sudėkite česnaką ir kepinkite jį apie 3 minutes, kad gražiai pagelstų Sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių, kol jie suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Liku..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmis

Dideliame inde suplakite aliejų, citrinos žievelę, citrinos sultis, juodąsias alyvuoges, česnaką ir baziliko lapus. Pagardinkite druska ir pipirais. Spagečius sudėkite į didelį kiekį pasūdyto verdančio vandens ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėki..

Recepto vertinimas: 0

Spiralės formos makaronai su mėsos padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir taukus/sviestą iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus, šoninę ar kumpį, lauro lapelį ir jautienos faršą. Uždenkite ir kepinkite ant vidutiniškos ugnies apie 30 minučių, pamaišykite. Padidinkite ugnį ir supilkite vyną ir sultinį. Pag..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su midijomis

Pamerkite midijas 1 valandai į didelį indą su šaltu vandeniu. Į didelį puodą įpilkite 125 ml vyno ir sudėkite midijas. Uždenkite ir pavirkite ant didelės ugnies 5-10 minučių, pakratydami puodą, kol geldelės atsivers. Neatsivėrusias geldeles išmeskite. Midijų mėsą išimkite iš ..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su graikiniais riešutais ir pupelėmis

Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir kaitink..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite paprikas ir pakepinkite, kol suminkštės (5-7 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruo..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šafranu ir kalmarais

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite 1 laiškinį svogūnėlį, kol suminkštės (apie 3 min.). Sudėkite kalmarus, uždengę keptuvę dangčiu ir kepkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, kalmarus išim..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su rūkyta lašiša

Ant mažos ugnies mažoje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Sudėkite lašišos gabalėlius ir pakepinkite 1 min. Supilkite grietinėlę ir atsargiai sumaišykite. Nukelkite nuo ugnies ir pastatykite į šalį. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite likusį aliej..

Recepto vertinimas: 5

Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Aliejus su priekoniniais augalais salotoms

Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį. Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus prisitrauktų prieskonių...

Recepto vertinimas: 0

Acto ir aliejaus užpilas salotoms

Mažame dubenėlyje išplakite 60 ml acto su druska ir pipirais.Jei norite, kad užpilas būtų aštresnis, įplakite 10 ml garstyčių. Pildami nepertraukiama srovele, įplakite 180 ml aliejaus, kad užpilas sutirštėtų. Pagamintą užpilą pasūdikite pagal skonį. Paprastas užpilas iš a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: spaudimo