25 rezultatų ieškant "saliera"

Grybų sriuba su bulvėmis

Paruoštus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūną, morką ir salierą sukapoti ir troškinti svieste kartu su grybais. Bulves sudėti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdėti troškintų grybų, prieskonių ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti, sudėti plonais griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Siauromis juostelėmis supjaustytus grybus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, sudėti skridinėliais supjaustytą porą, tarkuotą salierą, gabalėliais supjaustytą vištieną. Į pagamintą troškinį suberti atskirai išvirtus žirnius. Mišinį ataušinti, sumaišyti su tarkuotu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Dešra su grybais

Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pakepinti su plonais griežinėliais supjaustytais lašiniukais ir išimti iš keptuvės. Tuose pačiuose riebaluose iki rausvumo pakepinti kapotą svogūną ir tarkuotą salierą, įpilti vyno arba sulčių, užvirinti, sudėti susmulkintus grybus..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Karštos bulvių salotos

Šios karštos bulvių salotos – tai kulinarinis atradimas. Pabandykite paruošti jas kaip garnyrą prie mėsos arba vienas. Išvirkite bulves (virkite kol suminkštės). Nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Sudėkite kumpį į keptuvę be riebalų ir pakepinkite ant lengvos ugnies. Sudėkite p..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytų silkių salotos

Silkę supjaustyti. Salierą 20 minučių virti pasūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, išvirtą salierą ir papriką supjaustyti. Kiaušinį sukapoti. Žuvį sumaišyti su salierais, obuoliais, kiaušiniu, svogūnų laiškais, paprika, pasūdyti ir įberti pipirų. Paruošti padažą..

Recepto vertinimas: 0

Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis

Išvirti mėsos sultinį. Grybus, morkas, svogūną, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol suminkštės. Tada įberti miltų, sudėti supjaustytus skersai raumenų mėsos gabalėlius ir viską dar kiek patroškinti. Troškinį sudėti į sultinį, 10 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė

Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išvalytus ir sutarkuotus: morką, petražolę ir salierą, nuvalytą ir smulkiai supjaustytą porą bei nuluptas ir supjaustytas kubeliais bulves. Virti pridengus, kol bulvės suminkštės, paskaninti prieskoniais. Supilti grietinėlę, įdėti taukus..

Recepto vertinimas: 3

Kimšta kalakuto krūtinė

Svogūną smulkiai sukapoti. Salierą nulupti, morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Grybus nuvalyti ir supjaustyti šiaudeliais. Pomidorą nuplikyti, nulupti odelę, pašalinti kotelio vietą ir sėklas. Didesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apie minutę pakepinti svogūną..

Recepto vertinimas: 1

Įdaryti Stambulo baklažanai

Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išpjauname minkštimą, kad liktų pusės centimetro storio iki odelės. Kitas daržoves panardiname į šaltą pasūdytą vandenį. Morką ir salierą apverdame ir supjaustome mažais kubeliais. Papriką nulupame ir išvalome, smulkiai supjaustome, apke..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis

Bulves nuskusti, isvirti, sutrinti arba sumalti, įberti miltų, druskos, įmusti kiausinius ir suminkyti teslą. Morką ir salierą stambiai sutarkuoti, kopūstą ir svogūną smulkiai supjaustyti, svogūną pakepinti su riebalais. Visas daržoves sudėti į puodą, užpilti maždaug pusę stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Keptuvėje istirpinkite 3 gabaliukus sviesto. Duoną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Skrebučius padalykite į keturis sriubos dubenėlius. Nuvalykite morkas, salierą, gerai nuplaukite ir nuvalykite porus, palikdami apie 10 cm žaliosios dalies. Nuplautas daržoves smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode istirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroskinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas saknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkit..

Recepto vertinimas: 5

Kumpio, salierų ir bulvių salotos

Bulves, obuolius, kumpį, svogūną ir salierą supjaustyti mažais kubeliais. Viską sumaisyti ir pasūdyti. Majonezą suplakti su grietine, garstyčiomis ir pjaustytais petražolių lapeliais. Juo užpilti į pusdubenį sudėtas salotas. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Virtų salierų salotos

Salierą, morkas, agurkus ir svogūną supjaustykite kubeliais. Obuolį sutarkuokite. Slyvas pasmulkinkite. Visus produktus apmaisykite aliejumi. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierą ir morkas nuskuskite, sutarkuokite siaudeliais. Graikinius riesutus ir česnako skilteles susmulkinkite. Viską užpilkite aliejumi, įdėkite druskos ir gerai ismaisykite. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulių kojelių salotos

Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, i..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sriuba

Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g. sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta vištienos sriuba

Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei ke..

Recepto vertinimas: 4

Rudens daržovių salotos

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite su rupia tarka. Dubenyje suplakite actą su cukrumi. Po truputį įplakite aliejų. Morkas ir razinas sudėkite į padažą. Išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite plonimis juostelėmis; sud..

Recepto vertinimas: 1

Burokėlių salotos su salierais

Burokėlius nuplaukite, bet nenulupkite. Užvirinkite pilną prikaistuvį vandens, sudėkite burokėlius ir virkite 40-45 minutes, kol bus minkšti. Nusunkite, ataušinkite ir nulupkite. Iš acto, cukraus, aliejaus ir kmynų pagaminkite padažą. Pasūdykite. Burokėlius sutarkuokite rupia tar..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saliera