25 rezultatų ieškant "saliera"

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje grybus atšaldykite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su padažu

Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)

Lašiniukus supjaustyti plonais griežinėliais arba kubeliais, sudėti į puodą ir pakaitinti. Lašiniukų riebaluose apkepinti supjaustytas prieskonines daržoves (svogūną, morkas, petražolę arba salierą). Paskui įpilti karšto vandens arba sultinio, sudėti griežinėliais supjaustytą gr..

Recepto vertinimas: 5

Grybų sriuba su bulvėmis

Paruoštus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūną, morką ir salierą sukapoti ir troškinti svieste kartu su grybais. Bulves sudėti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdėti troškintų grybų, prieskonių ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti, sudėti plonais griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Siauromis juostelėmis supjaustytus grybus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, sudėti skridinėliais supjaustytą porą, tarkuotą salierą, gabalėliais supjaustytą vištieną. Į pagamintą troškinį suberti atskirai išvirtus žirnius. Mišinį ataušinti, sumaišyti su tarkuotu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytų silkių salotos

Silkę supjaustyti. Salierą 20 minučių virti pasūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, išvirtą salierą ir papriką supjaustyti. Kiaušinį sukapoti. Žuvį sumaišyti su salierais, obuoliais, kiaušiniu, svogūnų laiškais, paprika, pasūdyti ir įberti pipirų. Paruošti padažą..

Recepto vertinimas: 0

Šparagų sriuba su ryžiais

Šparagus supjaustyti. Į verdantį vandenį suberti apvirtus ryžius, po to sudėti šparagus, supjaustytą porą, salierą, sviestą, pasūdyti ir virti. Išvirus supilti grietinę bei krapus. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsiška brokolių sriuba

Porus supjaustyti ir pakepti svieste. Į verdantį sultinį sudėti supjaustytas bulves, morką. Jiems pavirus sudėti supjaustytus brokolius, salierą, porus. Baigiant virti, sudėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Sriubą užbalinti grietine, išplakta su tryniu. Įberti petražolių. Skanaus..

Recepto vertinimas: 5

Šiupininė su grybais

Grybus, svogūnus, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais, ištroškinti riebaluose, įpilti sultinio ir virti 15 minučių. Raugintus agurkus nulupti ir išimti sėklas. Agurką ir pomidorus supjaustyti plonais griežinėliais, kartu su kaparais arba alyvmedžio uogomis suberti į kar..

Recepto vertinimas: 0

Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis

Išvirti mėsos sultinį. Grybus, morkas, svogūną, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol suminkštės. Tada įberti miltų, sudėti supjaustytus skersai raumenų mėsos gabalėlius ir viską dar kiek patroškinti. Troškinį sudėti į sultinį, 10 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė

Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išvalytus ir sutarkuotus: morką, petražolę ir salierą, nuvalytą ir smulkiai supjaustytą porą bei nuluptas ir supjaustytas kubeliais bulves. Virti pridengus, kol bulvės suminkštės, paskaninti prieskoniais. Supilti grietinėlę, įdėti taukus..

Recepto vertinimas: 3

Žuvienė su pankoliais

Į prikaistuvį įpilkite 2 l salto sūdyto vandens, sudėkite žuvies kaulus, užvirinkite ir virkite 15 minučių. Is sultinio isimkite kaulus. Mažais gabaliukais supjaustykite žuvies filė, apslakstykite citrinų sultimis ir palikite 15 minučių. Nuskinkite ir atidėkite pankolių lapus, gumbe..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių sriuba

Nuplaukite lęsius, užmerkite juos mėsos sultinyje 12 -- 24 valandoms. Puode užvirinkite sultinį su lęsiais ir virkite 45 minutes. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite morką, ropę, porą ir salierą. Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Griežinėliais supjaustykite desreles. Po 45 minučių..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos sultinys

Į puodą įpilkite 1,5 l salto sūdyto vandens, sudėkite vistieną, užvirinkite ir nugriebkite putas. Nuvalykite morką ir ropę, nuplaukite ir nuvalykite porą, salierą, viską smulkiai supjaustykite, sudėkite į vistienos sultinį ir virkite 20 minučių. Sultinį perkoskite ir supilkite atga..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Keptuvėje istirpinkite 3 gabaliukus sviesto. Duoną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Skrebučius padalykite į keturis sriubos dubenėlius. Nuvalykite morkas, salierą, gerai nuplaukite ir nuvalykite porus, palikdami apie 10 cm žaliosios dalies. Nuplautas daržoves smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode istirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroskinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas saknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkit..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Olija Podrida troškinys

Žirnius pamirkyti per naktį, kad jie suminkštėtu. Kitą dieną juos virti apie 30 minučių 2l. vandens. Augalinį aliejų įkaitinti didelėje keptuvėje, įdėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, dideliais gabaliukais supjaustytą mėsą (jautieną, gali būti ir vištiena), ku..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos salotos

Vištieną ir paprikas supjaustyti kubeliais, salierą - siauromis juostelėmis, įdėti prieskonių, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, užlašinti citrinų sulčių ir palikti šaltai 1 valandą. Migdolus, alyvuoges, vynuoges supjaustyti, mandarinus nulupti, išimti sėklas, sumaišyti su pagamin..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškos salotos

Kepto viščiuko filė supjaustyti siaurais ruoželiais. Nuvalytą salierą sutarkuoti. Saldžiąją papriką, svogūną ir salotas supjaustyti siauromis juostelėmis. Daržoves ir mėsą sudėti į indą ir įpilti salotų prieskonių. Prieš patiekiant salotas papuošti alyvuogėmis, salotų lap..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulių kojelių salotos

Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, i..

Recepto vertinimas: 0

Rudens daržovių salotos

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite su rupia tarka. Dubenyje suplakite actą su cukrumi. Po truputį įplakite aliejų. Morkas ir razinas sudėkite į padažą. Išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite plonimis juostelėmis; sud..

Recepto vertinimas: 1

Burokėlių salotos su salierais

Burokėlius nuplaukite, bet nenulupkite. Užvirinkite pilną prikaistuvį vandens, sudėkite burokėlius ir virkite 40-45 minutes, kol bus minkšti. Nusunkite, ataušinkite ir nulupkite. Iš acto, cukraus, aliejaus ir kmynų pagaminkite padažą. Pasūdykite. Burokėlius sutarkuokite rupia tar..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis Įdaryta nugarinė

•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjauname kišenėles. Gabalėlius ir jų vidų įtriname prieskoniais. Paliekame 1 val.•Įdarui burokine trintuve sutarkuojame salierą, morkas ir fermentinį sūrį. Suplakame kiaušinį su druska ir sumaišome su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saliera