25 rezultatų ieškant "saliera"

Skumbrė su salieru

Žuvis nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš išorės įtrinti druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustyti juostelėmis, porą – griežinėliais, žalumynus ir česnaką susmulkinti. Kepimo popierių patepti ali..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys su daržovėmis

Žuvį nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir kelioms minutėms palikti šaltai. Morką, salierą, porus bei cukiniją nulupti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti šiaudeliais. Sviestą su cukrumi išlydyti puode ir sudėjus daržoves patroškinti. Sudeti žuvies gabali..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakių sriuba

Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir petražoles supjaustyti mažais gabaliukais. Žuvų galvas pakepinti prikaistuvyje su 1 šaukštu sviesto. Suversti daržovių gabaliukus, supilti 11/4 l vandens ir 20 minučių virti ant vidutin..

Recepto vertinimas: 4

Karštos bulvių salotos

Šios karštos bulvių salotos – tai kulinarinis atradimas. Pabandykite paruošti jas kaip garnyrą prie mėsos arba vienas. Išvirkite bulves (virkite kol suminkštės). Nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Sudėkite kumpį į keptuvę be riebalų ir pakepinkite ant lengvos ugnies. Sudėkite p..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytų silkių salotos

Silkę supjaustyti. Salierą 20 minučių virti pasūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, išvirtą salierą ir papriką supjaustyti. Kiaušinį sukapoti. Žuvį sumaišyti su salierais, obuoliais, kiaušiniu, svogūnų laiškais, paprika, pasūdyti ir įberti pipirų. Paruošti padažą..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su ciberžole

Žuvį supjaustyti. Svogūną ir česnaką sukapoti. Porą, morką, salierą, bulves supjaustyti. Išspausti citrinos sultis, o žievelę sutarkuoti. Svogūnus ir česnaką pakepinti svieste, dėti susmulkintas daržoves ir kepti 5 minutes. Suberti citrinos žievelę, įpilti 4 stiklines vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Griežčių sriuba su bulvėmis

Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pasūdytą vandenį ir virti. Bulves supjaustyti ir sudėti į sriubą. Virti, kol daržovės suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną kepti riebaluose, kol pagels, tada suberti miltus ir dar pakepti, kol miltai pagels. Gerai maišant, atskie..

Recepto vertinimas: 5

Ropinių kopūstų sriuba

Morką, petražolę, salierą, svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Sudėti supjaustytus ir nuluptus pomidorus ir dar pakepinti. Nuluptus ropinius kopūstus ir bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėti į verdantį sultinį ir virti 20 – 25 minutes. Patiekti užbalintą grieti..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis

Bulves nuskusti, isvirti, sutrinti arba sumalti, įberti miltų, druskos, įmusti kiausinius ir suminkyti teslą. Morką ir salierą stambiai sutarkuoti, kopūstą ir svogūną smulkiai supjaustyti, svogūną pakepinti su riebalais. Visas daržoves sudėti į puodą, užpilti maždaug pusę stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinė lazanija

Puode užvirinkite 2 1 sūdyto vandens. Kiekvieną lazanijos lakstą virkite atskirai po 5 minutes, po to pamerkite į saltą vandenį. Įdaras. Keptuvėje istirpinkite 30 g sviesto ir pakepinkite farsą. Nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite morkas, salierą ir sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta bulvių sriuba

Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais, pridėti stambiai supjaustytą salierą ir porą, isvirti pasūdytame vandenyje. Isvirusias daržoves pertrinti per sietelį, supilti pieną ir grietinėlę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir užvirinti. Tada sriubą atsaldyti. Patiekiant galima įmaisyti rūg..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška sriuba

Svogūną susmulkinkite, morkas ir salierą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Aliejuje apkepinkite mėsą, sudėkite supjaustytas daržoves ir maisydama kepkite 5 min. Nukoskite kukurūzus ir pupules ir perskalaukite saltu vandeniu. Sudėkite prie daržovių, įberkite ryžių ir užpilkite sult..

Recepto vertinimas: 3

Salierų salotos

Salierą ir morkas nuskuskite, sutarkuokite siaudeliais. Graikinius riesutus ir česnako skilteles susmulkinkite. Viską užpilkite aliejumi, įdėkite druskos ir gerai ismaisykite. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Pikantiškos obuolių salotos

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius. Supjaustyti plonomies skiltelėmis ir apšlakstyti citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Salierus išimti iš indelio, nuvarvinti. Šviežią salierą nulupti, nuplauti, supjaustyti šiaudeliais ir 10 min. palaikyti pasūdytame vandenyje, kad nepatamsėt..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautienos ragu

Aliejuje apkepinkite svogūną, česnaką, morkas, ir salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite jautieną ir greitai apkepkite ją, kol apskrus. Supilkite vyną, sudėkite preiskonius ir kaitinkite, kol vynas užvirs. Įpilkite pieną ir suberkite muskato riešutus. Kai pienas pašils, sud..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su špinatais

Nupalaukite ir nulupkite daržoves. Aliejuje truputį apkepikinte supjaustytus svogūnus, salierą, morkas, tada sudėkite mėsą, papjaustytą kumpį, pasūdykite ir pabarstykite pipirais bei muskato riešutais ir dar kiek apkepikinte. Įpilkite pomidorų padažo, uždenkite ir troškinkite ant m..

Recepto vertinimas: 0

Rudens daržovių salotos

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite su rupia tarka. Dubenyje suplakite actą su cukrumi. Po truputį įplakite aliejų. Morkas ir razinas sudėkite į padažą. Išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite plonimis juostelėmis; sud..

Recepto vertinimas: 1

Burokėlių salotos su salierais

Burokėlius nuplaukite, bet nenulupkite. Užvirinkite pilną prikaistuvį vandens, sudėkite burokėlius ir virkite 40-45 minutes, kol bus minkšti. Nusunkite, ataušinkite ir nulupkite. Iš acto, cukraus, aliejaus ir kmynų pagaminkite padažą. Pasūdykite. Burokėlius sutarkuokite rupia tar..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Pangasijų suktinukai su ryžiais

Pangasijų filė nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite išilgai, įtrinkite prieskonių mase, pagaminta iš austrių padažo, imbiero, citrinos sulčių, druskos ir cukraus. Apvoliokite sezamų sėklose ir valandai palikite, kad pasimarinuotų. Ryžius išvirkite, padėkite šiltai, kad neatau..

Recepto vertinimas: 3

Prancūziška morkų sriuba (Crème de carottes)

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 2 minutes pakepinkite svieste. Sudėkite nuplautas, griežinėliais supjaustytas morkas ir maišant kepkite 3 minutes. Tada supilkite sultinį, įdėkite nuluptą supjaustytą salierą. Užvirinkite, uždenkite dangčiu ir 20 minučių virkite ..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių sriuba

Porus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Į verdantį mėsos sultinį sudėti kvadratėliais supjaustytas bulves, griežinėliais supjaustytą morką ir juos apvirti. Tuomet sudėti brokolius, kvadratėliais supjaustytą salierą ir apkepintus porus. Baigiant virti sudėti nuluptus ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saliera