Balandėliai (Jūratės)

Ingridientai:
4 porcijos:
8 dideli kopūsto lapai,
60g lašinukų, 1 svogūnas,
saldžioji paprika,
75g ryžių, ½ l sultinio,
200g mėsos faršo,
1 kiaušinis, druskos,
pipirų, ¼ a.š. mairūnų,
1v.š. saldiųjų paprikų miltelių.
Gaminimas
Didelę kopūsto galvą pavirti apie 5min. Nulupti 8 lapus. Svogūną ir lašinukus susmulkinti ir pakepinti. Užpilti sultinio, suberti ryžius ir patroškinti 15min. Papriką supjaustyti kubeliais, įmaišyti į faršą, įberti prieskonių, įmušti kiaušinį, sudėti išbrinkusius ryžius su svogūnais ir lašinukais. Įdarą suvinioti į kopūstlapius. Balandėlius dėti į puodą, užpilti likusiu sultiniu ir troškinti uždengus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!