12 rezultatų ieškant "rozmarinais"

Upėtakiai su bulvėmis

Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtrinti prieskoniais. Citriną nuplikyti ir nutarkuoti žievelę. Išspausti sultis. 30 g alyvuogių supjaustyti žiedais. Likusias alyvuoges sukapoti ir išmaišyti su šaukštu aliejaus, citrinos žievele bei sultimis. Alyvuogių mišinį ..

Recepto vertinimas: 0

Karšiai su rozmarinais

Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem šaukštais alyvuogių aliejaus. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Žuvis nuplauti. Į vidų pridėti rozmarinų mišinio. Iš išorės pašlakstyti dviem šaukštais aliejaus, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citrinas plonai supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Kepta menkė

1.Žuvį nuplaunama ir nusausiname ant sugeriamo popieriaus. Mankę užpilame puse citrinų sulčių, pabarstome druska, pipirais ir 20 min. marinuojame. Įkaitiname orkaitę. 2.Alyvų aliejų sumaišome su likusiomis citrinų sultimis ir šiuo mišiniu patepame žuvį. Dvi citrinas supjaustome plo..

Recepto vertinimas: 2

Lietuviški baklažanai

Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjaunami, apibarstomi druska ir 15 minučių paliekami, kad įsisūrėtų. 2 šaukštai aliejaus įkaitinami troškintuve. Druska nuo baklažanų nuvaloma, du trečdaliai minkštimo išskobiama. Baklažanai iš visų pusių apkepami aliejuje, atvėsinami ir ište..

Recepto vertinimas: 2

Agurkienė su krapais

Du agurkus atidedame į šalį. Visi kiti agurkai plonai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, šaukšteliu išskobiamos sėklos ir tada susmulkinami maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Kubeliai apibarstomi rozmarinais, tada suberiami į puodą su daržovių sultiniu ir uždengus 20 min. paverdami an..

Recepto vertinimas: 2

Višta su česnakais

Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valandas. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame. Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įp..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su rozmarinais

Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame į nedidelį nemetalinį indą, patepame aliejumi. Apibarstome puse kiekio supjaustytų rozmarinų ir maltų pipirų, pasūdome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Mėsą apverčiame, vėl patepame aliejumi, apibarstome likusiais rozm..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su krapais

Du agurkus atidedame į šalį. Kitus agurkus nulupame, perpjauname išilgai pusiau, šaukšteliu išskobiame sėklas ir tada susmulkiname maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Apibarstome rozmarinais, suberiame į puodą su daržovių sultiniu ir uždengus 20 min. paverdame ant nedidelės ugnies. Liku..

Recepto vertinimas: 0

AGURKIENĖ SU KRAPAIS

Du agurkus atidedame i sali. Visi kiti agurkai plonai nulupami, perpjaunami isilgai pusiau, sauksteliu isskobiamos seklos ir tada susmulkinami mazdaug 2 cm dydzio kubeliais. Kubeliai apibarstomi rozmarinais, tada suberiami i puoda su darzoviu sultiniu ir uzdengus 20 min. paverdami ant mazos ugnies. ..

Recepto vertinimas: 5

Višta su česnakais

Vista itriname vistienos prieskoniais, druska, susmulkintais rozmarinais, cesnakais ir palaikome 2-3 val. Tada i skarda ipilame vyno, ant vistos uztepame sviesto ir, uzdenge folija, kad kuo maziau kepimo skyscio isgaruotu, kepame. Jei kepimo skystis isgaruoja, i skarda dar ipilame vyno ar vandens. B..

Recepto vertinimas: 0

Višta su česnakais

Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, susmulkintais rozmarinais, česnakais ir palaikome 2-3 vai. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame. Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įpilam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rozmarinais