25 rezultatų ieškant "razinas"

Ledai su razinomis

Razinas suberti į indelį, užpilti verdančiu vandeniu ir tuoj pat nusunkti. Trynius atskirti nuo baltymų, ištrinti su cukrumi, baigiant trinti suberti kakavą. Standžiai išplakti baltymus. Atšaldytą grietinę išplakti, pusę išpilti į gylų dubenėlį ir gerai išmaišyti su cukraus pud..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų apkepas su slyvomis

Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, supilti manų kruopas, pavirti maišant, kol sutirštės, nuimti nuo ugnies, sudėti ištrintą trynį ir įmaišyti išplaktus baltymus. Slyvas paruošti( išimti kauliukus, perpjauti pusiau. jei šaldytos- atitir..

Recepto vertinimas: 0

Bananų apkepėlės

Razinas 1 valandą mirkyti rome. Bananus sutrinti su šakute. Trynius atskirti nuo baltymų ir išsukti su cukraus pudra. Suberti cinamoną ir išmaišyti. Sudėti bananus, razinas su romu, išplaktus baltymus, kokoso drožles. Viską išmaišyti. Masę sudėti į svestu išteptą indelį ir kepti ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite vaiskočius ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite melioną, išrinkite sėklas, minkštimą smulkiai supjaustykite. Nuplaukite baziliką, nusausinkite servetėle ir labai smulkiai sukapokite. Visus ingredientus sumaišykite dideliame duben..

Recepto vertinimas: 5

Saldžioji mišrainė

Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo mažesniais kubeliais. Razinas nuplauti, užpilti vandeniu ir užvirinti, tuomet supilti citrinos sultis ir šiame skystyje atvėsinti. Paskui razinas išgriebti, truputi apdžiovinti ir sumaišyti su morkomis, b..

Recepto vertinimas: 0

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su razinomis ir cinamonu

Razinas apverdame. Svogūnus supjaustome griežinėliais ir apkepame aliejuje. Suberiame apvirtas razinas, įdedame pagal skonį cinamono, cukraus, druskos, pašlakstome citrinų sultimis ir išmaišome. Dar kelias minutes pakepame . Filė supjaustome gabalėliais, sudedame į silkinę a..

Recepto vertinimas: 0

Bretoniškas pyragas

1. Razinas nuplauname ir išmirkome rome. 2. Miltus, cukrų, žiupsnelį druskos ir paplaktus kiaušinius išmaišome mediniu šaukštu. Po truputį supilame šaltą pieną, o pabaigoje sudedame razinas. 3. Gilų, karščiui atsparų indą patepame riebalais. Supilame į jį tešlą ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais

Miltus, aliejų, vandenį ir druską minkyti tol, kol nelips prie rankų. Suformuoti tešlos rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožti pašildytu dubeniu ir palikti valandai. Razinas užpilti romu. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suberti džiūvėsius, įberti 10 g cukraus, suberti vanilin..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su silke

Silkes nulupti, nuplauti, išimti kaulus ir supjaustyti gabaliukais. Razinas nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu ir išbrinkinti. Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais, pakepinti su aliejumi ir atvėsinti. Tada sudėti razinas, kapotus riešutus, silkę ir viską išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarų salotos su graikiniais riešutais

Kalmarus išvalyti, nuplauti ir išvirti. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vandenį nupilti ir razinas apdžiovinti. Kalmarus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su razinomis ir majonezu. Viską sudėti į plačią salotinę ir viršų apiberti susmulkintais graikiniais rieš..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas (Arroz con leche)

Ryžius gerai nuplaukite. Razinas išmirkykite vandenyje arba vaisių sultyse. Į puodą supilkite 750 ml vandens, sudėkite cinamono lazdelę, druskos, žaliosios citrinos ir apelsino žieveles ir užvirinkite. Po to suberkite ryžius, išmaišykite ir uždengę virkite ant vidutinės ugnies maž..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis

Razinas užpilti romu ir palikti 1 val., kad susigertų. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš tešlos iškočioti du 25 cm ilgio ir 30 cm pločio lakštus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi. Ant jos išdėlioti razi..

Recepto vertinimas: 0

Afganiška paukštiena su ryžiais

Vištą arba laukinius paukščius iškepkite orkaitėje arba ant iešmo. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje pašildykite aliejų ir visą laiką maišant pakepinkite svogūnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svogūnai bus gerai iškepę, išimkite juos iš keptuvės ir sudėkite į..

Recepto vertinimas: 0

MIŠRAINĖ SU SILKE

Silkes nulupti, nuplauti, isimti kaulus ir supjaustyti gabaliukais. Razinas nuplauti, uzpilti verdanciu vandeniu ir isbrinkinti. Svogunus nulupti, supjaustyti griezineliais, pakepinti su aliejumi ir atvesinti. Tada sudeti razinas, kapotus riesutus, silke ir viska ismaisyti...

Recepto vertinimas: 1

SALDŽIOJI MIŠRAINĖ

Apskustas morkas ir burokeli stambiai sutarkuoti. Obuoli aplupti ir supjaustyti kuo mazesniais kubeliais. Razinas nuplauti, uzpilti vandeniu ir uzvirinti, tuomet supilti citrinos sultis ir siame skystyje atvesinti. Paskui razinas isgriebti, truputi apdziovinti ir sumaisyti su morkomis, burokeliais i..

Recepto vertinimas: 0

KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Kalmarus isvalyti, nuplauti ir isvirti. Razinas uzpilti verdanciu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vandeni nupilti ir razinas apdziovinti. Kalmarus smulkiai supjaustyti, sumaisyti su razinomis ir majonezu. Viska sudeti i placia salotine ir virsu apiberti susmulkintais graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKI LIETINIAI

Pirmiausia razinas uzpilame romu ir paliekame pastoveti. Teslai skirtus produktus ismaisyti ir iskepti lietinius blynus. Jei tesla bus per tirsta galima dar ipilti pieno. Riesutus permalti per mesmale, ideti cukraus pudros. Razinas issemti is romo, lengvai nuspausti ir sudeti i reisutu mase, viska g..

Recepto vertinimas: 0

HAVAJŲ KEKSAS

Cukrų trinkite su kiaušiniais, keletu lašų vanilės esencijos bei imbiero milteliais, kol neliks cukraus kruopelių ir masė taps puri. Razinas, subėrę į dubenėlį, apšlakstykite romu ar konjaku. Pusę vaisių cukrinukų supjaustykite kubeliais. Sviestą išsukite iki purumo. Į sviestą, t..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS VAISIŲ TORTAS

Sausainius permalame mesmale ir trecdali paliekame dugnui pabarstyti. Razinas nuplauname, sumalame. I razinas isspaudziame citrinos sultis ir gerai ismaisome. Nuluptus obuolius sutarkuojame smulkia tarka. Bananus supjaustome kuo mazesniais gabaleliais. Dabar paruosime dvi skirtingas mases: 1. Trecda..

Recepto vertinimas: 3

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

Varske permalti. Razinas ismirkyti puseje nurodyto romo kiekio. Riesutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir isdalyti skiltelemis.Trynius issukti su cukraus pudra, sudeti varske ir gerai ismaisyti. Supilti grietinele, likusi roma, suberti riesutus, apelsinu zieveles ir rome ismirkytas razinas. Mase gera..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską. Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvės..

Recepto vertinimas: 4

KARAMELINIAI OBUOLIAI

Razinas apslakstome romu ir paliekame 1 vai., kad isigertu. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirciais. Sviesta istirpiname keptuveje, sudedame obuolius ir kepame apie 10 min. ant vidutines ugnies, vis pakratydami. Kad nesutrintumeme obuoliu i kose, nemaisykite ju saukstu. Baigiant kepti, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su marinuotais salierais

Padazui obuoliu acta sumaisome su garstyciomis, trupuciu cukraus, druskos ir juoduju pipiru ir maisydami lasiname alieju, kol supilame visa ir padazas pasidaro tirstas. I padaza imaisome nuplautas razinas, i keleta daliu susmulkintus riesutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. I lekstele..

Recepto vertinimas: 0

Egiptietiška žuvis

Nuvalyta ZUVI isplauname, supjaustome porcijiniais gabaleliais, pabarstome druska bei pipirais ir apkepame keptuveje su aliejumi. Baigiame kepti orkaiteje, palaistydami aliejumi.Riesutus ir razinas pakepame nedideliame aliejaus kiekyje. Tuomet juos isgriebiame ir tame paciame aliejuje kepame pomidor..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: razinas