25 rezultatų ieškant "raudonosios"

Salotos su kepta kalakutiena

Svogūną ir česnaką nulupti, supjaustyti ir iki skaidrumo pakepinti svieste. Sudėti smulkiai supjaustytą kumpį, kalakutieną ir 2 min. kepti ant mažos ugnies. Viską sukrėsti į puodą, suberti nuplautus ryžius. Įmesti lauro lapelį, užpilti sultiniu ir uždengus troškinti 15-20 min. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis siurprizas su vištienos įdaru

Užmaišyta tešla plonu sluoksniu dedama į aliejų pateptą kepimo formą. Įdarui vištiena apkepama keptuvėje su trupučiu aliejaus,sudedamos atšildytos daržovės,šiaudeliais smulkyta paprika ir rūkyta šoninė. Viską gerai pakepinti, pagardinti prieskoniais, supilti grietinėlę, kečup..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos paprikos sriuba

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C. Perpjaukite pipirus pusiau, pašalinkite kotelius, membranas ir sėklas. Sudėkite pipirus nupjauta puse žemys ant folija išklotos kepimo skardos. Sudėkite česnaką. Patepkite pipirus ir česnaką aliejumi. Kepkite 20-25 minutes arba kol odelės pradės skili..

Recepto vertinimas: 0

Kefyro sriuba

Suberkite ryžius į sultinį ir virkite, kol suminkštės. Susmulkintą česnaką ir miltus pakepinkite su sviestu, kol paruduos. Paskui, lėtai maišydami, supilkite į sultinį. Atskirame inde suplakite trynį su kefyru ir maišydami supilkite į sultinį. Sriubą pakaitinkite, įberkite druskos..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su žalumynais

Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Virkite 10 min. Nukoškite. Supjaustykite svogūnus, kumpį ir papriką. Daržoves ir kumpį pakepinkite. Pabarstykite druska ir pipirais, užpilkite sultiniu. Pabarstykite žalumynais ir troškinkite 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su Savojos kopūstu

Savojos kopūsto lapus (viršutinius, kurie gražesni) reikia apvirti pasūdytame vandenyje dideliame puode. Atskirai išvirti ryžius. Paprikas ir cukiniją supjaustyti šiaudeliais, o svogūną - smulkiai. Daržoves apkepinti įkaitintame aliejuje, sumaišyti su ryžiais ir pagard..

Recepto vertinimas: 2

Marinuotos paprikos

Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitinamas keptuvėje, sudedamos paprikos ir kepama ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Užpilamas sirupas, įpilama obuolių acto, įberiama druskos, pipirų. Žiūrėkite, kad paprikos nesuminkštėtų, jos turi likti pokietės. ..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos daržovės

Pakaitinkite aliejų rytietiškoje dubenio formos keptuvėje. Minutę pakepkite česnaką su imbieru. Įdėkite į juos svogūnus bei morkas ir kepkite maišydami ant didelės ugnies. Įdėkite pievagrybius, kartu įpilkite austrių padažo ir spaustos citrinos. Viską pakepkite 2 min. Suberkite li..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos bandelės-mufinai

Įkaitinkite orkaitę iki 250°. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų ir sviestą, geriausia būtų su virtuviniu kombainu. Įpilkite pieną ir gerai išmaišykite tešlą. Įmaišykite pasirinktą įdarą. Tešlą suformuokite į mufino formos bandeles, apibarstykite sūriu. Kepk..

Recepto vertinimas: 0

Paprika, įdaryta kruopomis

Kiekvienos paprikos šone išpjauname po skiltelę. Pro šią skylę išvalome sėklas, vidų išplauname. Svogūną smulkiai supjaustome ir patroškiname svieste. Užverdame 150 ml vandens. Supilame alyvuogių aliejų, pasūdome, nukaičiame. Suberiame kruopas, pridengiame ir paliekame 5 ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su daržovėmis

Avieną supjaustome kubeliais. Česnakus sugrūdame, sumaišome su kitais prieskoniais, aliejumi, užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome. Uždengiame ir marinuojame tris valandas. Paprikas išvalome, supjaustome gabalėliais. Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais. Išgrie..

Recepto vertinimas: 0

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų užkandis

Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius. Paruoškite įdarą: brokolius 5 min. patroškinkite grietinėlėje. Išgriebusi nuvarvinkite ir pertrinkite per sietelį, (muškite kiaušinius, suberkite sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir išplakite elektrin..

Recepto vertinimas: 0

Balinta žuvienė

Karpį išvalykite ir supjaustykite gabaliukais. Užpylusi vandeniu, suberkite papriką ir virkite ant silpnos ugnies, kol žuvis suminkštės. Išgriebkite. Pomidorą nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Žaliąją papriką perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdį ir supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta mėsa

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sutrinti česnaką, nulupti ir šiek tiek pakepinti žemės riešutus. Svogūną, česnaką, žemės riešutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gautą masę sudėti į mėsos gabaliukus. Palikti pusvalandį pastovėti. Po ..

Recepto vertinimas: 0

Torero viščiukas

Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų,..

Recepto vertinimas: 0

Vegetariškas plovas (Skirmantės) (foto)

Puode įpilti aliejaus, įberti malto muškato ir kvapniųjų pipirų. Supilam ryžius, griežinėliais supjaustytas morkas ir 5 min pakepinam. Supilam vandenį. Įdedam kurkumos ir cinamono. Gerai nuo dugno išmaišom, uždengiam ir verdam ant silpnos ugnies. Už kelių minučių suberiam šaldyt..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su paprika ir kumpiu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite šoninės arba kumpio gabalėlius ir kepinkite juos 3 minutes, kol gražiai apskrus. Sudėkite svogūnus, česnaką, petražoles, baziliką ir papriką. Kepinkite apie 10 minučių, kol paprika ir svogūnai suminkštės. ..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos (Jūratės)

Padažui skirtus produktus gerai išmaišyti. Papriką ir agurką supjaustyti kubeliais, sudėti krevetes, išspausti česnaką, išmaišyti su padažu ir krapais, pamarinuoti kelias valandas šaldytuve. Prieš patiekiant papuošti citrinomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite paprikas ir pakepinkite, kol suminkštės (5-7 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruo..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad jos nepridegtų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir aitriąsias paprikas užpilkite šiltu vandeniu. Palikite pastovėti 20-30 min. Keptuvę išvalykite ir joje apkepinkite pomidorus, išimkite ir nulupkite odelę. ..

Recepto vertinimas: 3

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patinka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pomidorų padažas su česnakais

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patnka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS RYŽIŲ TROŠKINYS

Uzvirinti 1l vandens, pasudyti, suberti ryzius, virti 16 min. uzdengtame puode.Isvirtus ryzius nuvarvinti sitelyje. Kepeneles supjaustyti juostelemis, dubenelyje sumaisyti su miltais ir pipirais. Nuluptus svogunus ir sonine supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, sudeti kepeneles ir kepti 6 min. S..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: raudonosios