16 rezultatų ieškant "raudonas"

Keptos krevetės su česnaku

Krevetes išdarinėkite - palikite tik uodegytes ir perpjaukite jas pusiau. Ant krevečių užpilkite paruoštą marinatą. Krevetes kepkite 3-5 min, palaistydami likusiu marinatu. Raudonas krevetes pateikite karštas. ..

Recepto vertinimas: 1

Cancia raudonas kokteilis

Į taurę sudedamas ledas, supylamos apelsinų sultys. Per peilį atsargiai pylamas vynas, kad gautųsi sluoksniais. Taurė papuošiama apelsino griežinėliu . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su baziliko sviestu

Baziliką, česnaką ir sviestą sumalame smulkintuvu . Sudedame likusius produktus ir toliau sumalame smulkintuvu .Gabalą lašišos ( steiką, arba, kaip šiuo atveju, file ) krauname ant folijos, pasūdome, pabarstome pipirais .Per vidurį lašišos dedame pilną šaukštelį paruošt..

Recepto vertinimas: 5

Pietų Amerikos meilės gėrimas

Supjaustykite šokoladą. Pašildykite pieną su grietinėle, sudėkite šokoladą, abi cukraus rūšis ir druską. Į 2 stiklines supilkite romą, užpilkite karštu šokoladu ir pašlakstykite aitriojo pipiro sultimis. Patiekite iš karto. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi

5-6 putpelių kiaušinius išplakite, užpilkite mėgstamomis vaisių sultimis, raudonu vynu ar kava, įdėkite truputi medaus. Šis gėrimas yra labai maistingas. Japonai išplaktus kiaušinius užpila dviejų šviežiai išspaustų apelsinų sultimis. Ir tvirtina, kad toks gėrimas puikiai paded..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir mėsos salotos su padažu

Visus padažui skirtus produktus sudedame į dubenį ir suplakame plakikliu. Salotų lapus nuplauname, nuvarviname, suplėšome ir sudedame į didelę lėkštę. Kitus produktus eilėmis sudedame ant salotų. Tiekiame su paruoštu padažu. Pastabos: Daržoves pasirenkame pagal skonį. Į s..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sriuba

Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievel..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su svogūnais ir ankštiniais pipirais

Suberkite pupeles į didelį dubenį. Sudėkite ankštinius pipirus, svogūną, česnaką, petražoles ir viską gerai išmaišykite. Atskirame dubenėlyje išmaišykite aliejų su citrinos sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais. Gautu užpilu apšlakstykite salotas, išmaišykite ir palikite p..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška žuvies sriuba su šafranu

Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite morkas, porus ir pipirus (apie 10 min.). Įberkite šafrano, sudėkite papriką ir patroškinkite dar porą minučių. Supilkite vyną, sultinį, įkaitinkite viską iki virimo ir virkite 15 min. Tuomet sudėkite supjaustytą žuvį, krev..

Recepto vertinimas: 4

Konservuotos paprikos (Ramunės)

Visus komponentus išskyrus papriką sudėti į didelį puodą, išmaišyti ir užvirti. Žalias ir raudonas paprikas išplauti, pašalinti kotelį ir sėklas, supjaustyti žiedais, suberti į puodą ir pavirti 30 minučių, pastoviai maišant. ..

Recepto vertinimas: 0

Katalonietiški įdaryti upėtakiai

Upėtakius išvalykite, nuplaukite, perpjaukite pilvą, išimkite kaulus, įtrinkite rupia druska ir citrinos sultimis. Paruoškite įdarą: svogūnus, alyvas, migdolus, grybus nuplaukite, gerai susmulkinkite, viską sumaišykite dubenyje. Įberkite druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį ali..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONAS DŽEMAS

Uogas nuplauti, apdziovinti ir uzpilti cukrumi, palaikyti 3 valandas. Po to uzvirti, nuimti nuo ugnies, kai atves vel virti ant silpnos ugnies, kol dzemas sutirstes, o uogos taps skaidrios, bet nesuvirusios. Karsta dzema supilstyti i stiklainius ir uzdaryti...

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU PIKANTIŠKU VARŠKĖS PADAŽU

Ruosiame varskes mase: labai smulkiai supjaustome agurka, cesnaka, krapus sumaisome su varske ir grietine, iberiame pipiru, viska gerai istriname sakute. Silkiu file supjaustome juostelemis, dedame i lekstute, salia dedame svoguna, supjaustyta griezineliais. Varskes padaza tiekiame atskirai...

Recepto vertinimas: 4

UOGŲ PONIA

Paruosti uzpila: majoneza ismaisyti su jogurtu, citrinos sultimis, paskaninti druska ir pipirais.Persika nuplauti, isimti kaula, nulupti odele ir supjaustyti kubeliais. Uogas nuplauti ir nuvarvinti. Obuoli nuplauti isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti kubeliais. Svogūunąa taip pat supjaustyti kub..

Recepto vertinimas: 0

Bananų - kokosų sriuba

4 asmenimsParuosimo laikas: 30 min.1)Nulupkite bananus ir supjaustykite juos griezineliais. Nulupkite cesnaka ir svoguna. Susmulkinkite cesnaka, svoguna bei cili pipirus. 2) Troskintuve pakaitinkite alieju. Maisydami apie 2-3 minutes pakaitinkite bananus, svoguna, cesnaka ir cili. Pridekite kokosu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raudonas