2 rezultatų ieškant "pusmarskone"

Pusmarškonė košė

Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, pasūdomą. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, supilama griet..

Recepto vertinimas: 0

Pusmarškonė košė

Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas karštas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, kol pranyks miltų kvapas, pasūdoma. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pusmarskone