17 rezultatų ieškant "priedo"

Natūralus keptas viščiukas

Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir baikite kepti. Patiekite užpiltą sviestu. Atskirai paduokite lapines salotas, raudonųjų arba baltagūžių kopūstų salotas, marinuotus vaisius ar uogas ir pan. Skanaus..

Recepto vertinimas: 1

Keptas triušis su priedu

Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį m..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Kepti inkstai su bulvėmis

Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.). Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite ..

Recepto vertinimas: 5

Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje

Keptuvą ištepkite sviestu, pabarstykite tarkuotų krienų, dėkite žalios žuvies gabalus ir vėl pabarstykite krienų. Taip sudėkite 2 – 3 eiles. Į sultinį įpilkite truputį acto, druskos, užpilkite juo žuvį ir troškinkite uždengtame inde 1 valandą. Atsargiai nupilkite dalį sultinio..

Recepto vertinimas: 0

Virtas triušis padaže

Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruošt triušieną dėkite į verdantį vandenį, pridėkite morkų, petražolių ir svogūnų. Kai užverda, pasūdykite ir baikite virti. Išvirtą triušien..

Recepto vertinimas: 4

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais

Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arba vandens, masę išminkykite , ir darykite apvalius, suplotus maltinius. Juos iškepkite įkaitintuose riebaluose kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Natūralius maltinius paduokite su virtomis arba keptomis bul..

Recepto vertinimas: 5

Spirginta kiauliena su agurkais

Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ir juose paspirginkite skiltelėmis supjaustytus svogūnus. Paskui į lašiniukus sudėkite 8-10 g dydžio gabaliukais supjaustytą kiaulieną ir kepkite maišydami, kol gražiai apkepa. Viską užpilkite raudonuoju arba pomidorų padažu.agurkus nulupk..

Recepto vertinimas: 0

Natūralus muštinis

Jautieną supjaustykite 2 cm storumo gabalėliais, išmuškite, pasūdykite, dėkite į įkaitintą keptuvę su sviestu ir kepkite 15 minučių. Kepkite kol visiškai iškeps arba kol bus šiek tiek rusvas. Patiekdami užpilkite sviestu ir mėsos sultimis, kuriose kepė. Tinka patiekti su keptomis ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite sausgysles, kauliuką suskuskite, apibarstykite druska, pipirais ir suvilgykite kiaušinyje. Tada apvoliokite džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol pasidarys gražios aukso spalvos. Baikite k..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kukuliai padaže

Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvoliokite miltuose, apkepinkite riebaluose. Tada dėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu, pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 – 15 minučių. Kukulius išimkite, iš likusio sultinio pagaminki..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kumpis su garstyčiomis

Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo garstyčiomis ir apkepkite kiaulės taukuose. Į lėkštę dėkite bulvių arba pupelių tyrės, gabalėlį apkepto kumpio, ant jo uždėkite puselę kepto pomidoro. Vietoj pomidoro galima dėti ratuk..

Recepto vertinimas: 0

Bananų ir abrikosų tortas

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ROŽIŲ VANDENIU

Puode uzvirinkite piena (5 saukstus pasilikite) su 150g cukraus ir sviestu; nukelkite nuo ugnies. Suberkite aguonas, cinamona, razinas, imuskite kiausini, ipilkite grietinele arba kondensuota piena, konjaka ir roziu vandeni. Viska gerai ismaisykite ir palikite atausti.Teslos paruosimas: dubenyje sum..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis kastinis

I dubeni dedame sviesta ir mediniu saukstu sukame. Idedame sauksta grietines ir toliau sukame, o kai susidaro kruopelytes, dubeni statome i inda su karstu vandeniu (tik nepersildykite!). Iskele is vandens dedame vel sauksta-du grietines, vel sukame. Taip kartojame, kol sudedame visa grietine. Mase t..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: priedo