25 rezultatų ieškant "porais"

Bulvių mišrainė su sūriu

Virtas bulves supjaustykite gabaliukais. Griežinėliais supjaustytą porą (trečdalį stiebo palikti) ir morkas 10 minučių patroškinkite svieste su vynu ir sumaišykite su bulvėmis. Actą sumaišykite su prieskoniais, užpilkite salotas ir palaikykite. Paskui užpilkite aliejumi, pabarstykite..

Recepto vertinimas: 5

Salotos su mėsa prancūziškai

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, supilti į kiaurasamtį, praplauti vandenyje ir nukošti. Mėsą, grybus ir pomidorus supjaustyti kubeliais. Viską atsargiai išmaišyti ir sudėti i salotinę. Padažą pagamintą iš augalinio aliejaus, citrinos sulčių, juodųjų pipirų bei druskos, u..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška daržovių sriuba

Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu su porais. Žiedinius kopūstus išskirstykite ir nuplikykite karštu vandeniu. Pieną su vandenių užvirinkite, sudėkite pakepintas daržoves, kopūstus ir virkite 10 – 15 minučių. Baigiant virti sudėkite konservuotus ži..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių apkepas su porais

Iš visų komponentų užmaišykite tešlą, įpylusi 2-2 šaukštus šalto vandens. 2 val. įdėkite į šaldytuvą. Porus supjaustykite. Pakepinkite aliejuje, įkaitintame su sviestu. Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, grietinę, trynį, petražoles ir galiausiai sumaišykite su plakt..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabalėliais, kotelius – plonais skridinėliais. Svogūnus arba porus supjaustyti strypeliais arba griežinėliais. Grybus, svogūnus arba porus gerai ištroškinti riebaluose. Troškinti ant mažos ugnies, kad neišgaruotų išsiskyrusios sultys. Miltus s..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su porais

Kiaulienos kumpi itriname prieskoniais, palaikome per nakti. Suvyniojame i folija ir kepame 200 laipsniu temperaturoje 1,5 valandos. Baigiant kepti, praskleidziame folija ir uzpilame konjaku. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

Maltinukai su porais ir grybais

Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.Nuplaukite grybus bei porą ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuvėje, po to sube..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu

Duona padžiovinama arba viena pusė apkepinama. Ant apkepintos pusės eilute dedamos sveikos arba išilgai į keturias dalis perpjautos virtos morkos. Trinti džiūvėsiai ir tarkuotas sūris pakaitinami ištirpintame svieste, paskui sudedami ant morkų. Sumuštiniai kelioms minutėms pastatomi į..

Recepto vertinimas: 3

Skrebučiai su ančiuviais ir kiaušiniais

Paskrudiname duoną skrudintuve iš abiejų pusių. Riekeles ištepame 10g. sviesto. Uždedame per pusę perpjautus ančiuvius (keletą paliekame papuošti). Išplakame grietinėlę, kiaušinius ir pipirus. Puode ištirpiname likusį sviestą, supilame kiaušinių masę ir maišome apie 2-3 minute..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su jautiena

Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vande..

Recepto vertinimas: 0

Silkių, ryžių ir apelsinų salotos

Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, pabarstanst sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Viršų apdėti apelsinų gabaliukais, apibarstyti petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)

Porus perpjaukite išilgai perpus, nuplikykite ir nusunkite. Mėsą įpjaukite taip, kad gabalas būtų platus ir didelis. Ant mėsos dėkite porus, pabarstykite džiūvėsėliais ir muskato riešutu. Kalakuto krūtinėlę suvyniokite ir apriškite virvele. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir sūriu

Ant vidutinės ugnies nedideliame prikaistuvyje kaitinkite medų, kol pradės cukruotis (3-4 min.). Supilkite vyną ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (apie 15 min.). Nukelkite nuo ugnies ir uždenkite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų salotos

Briuselio kopūstus išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsiname. Stambiai supjaustome morką ir obuolį. Juos kartu su smulkintais kopūstais sumaišome su grietine ir majonezu, pagardiname druska, pipirais ir muskato riešutu. Viršų pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ar porais. ..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES SRIUBA SU KARIU

Pastatome virti ryzius pasudytame vandenyje ir kol jie verda (15-20 min.) paruosiame sultini. Po to plonais ziedeliais supjaustome pora. Zuvies file supjaustome nemazais kubeliais ir apkepiname aliejuje, pasudome, papipiriname ir idedame kario prieskoniu. I kepinama zuvi sudedame supjaustytus porus ..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

MALTINUKAI SU PORAIS IR GRYBAIS

Sumaisykite dziuvesius, vandeni, kiausini, druska bei prieskonius ir palikite10 min., kad isbrinktu. Sutarkuokite svoguna ir imaisykite i dziuvesiu mase. Sudekite mesa ir gerai ismaisykite.Nuplaukite grybus bei pora ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuveje, po to suberkite poru griezinelius. Pab..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RYŽIAIS

Silkes supjaustyti kubeliais, ryzius isvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryziais, pabarstanst sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Virsu apdeti apelsinu gabaliukais, apibarstyti petrazolemis...

Recepto vertinimas: 0

SPAGEČIAI SU PORŲ IR KUMPIO PADAŽU

Supjaustykite kumpi kubeliais, pora griezineliais ir apkepkite keptuveje su aliejumi. Isvirkite spagecius. Suppjaustykite pomidorus kubeliais. Paruoskite padaza: supilkite i puodeli piena, darzoviu sultini ir nuolat maisant suberkite miltus. Pakaitinkite, kai padazas ims tirsteti, imaisykite suri. P..

Recepto vertinimas: 0

STERKAS SU PORAIS

Zuvi itriname prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Porus supjaustome siaudeliais ir iskepame aliejuje. Ikaitiname keptuve, sudedame sviesta ir iskepame zuvi. I ta pacia keptuve supilame vyna ir iberiame smulkiai kapotu papriku...

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų salotos

Briuselio kopustus isverdame pasudytame vandenyje. Atvesiname. Stambiai supjaustome morka ir obuoli, sumaisome su grietine ir majonezu, paskaniname druska, pipirais, muskatais. Virsu pabarstome susmulkintais svogunu laiskais ar porais...

Recepto vertinimas: 1

Saldziarūgštės mėsos salotos

Kiauliena ir ananasu griezinelius supjaustome kubeliais, agurkus ir pora - griezineliais, o pomidorelius perpjauname pusiau. Padazui sumaisome visas sudedamasias dalis. Juo uzpilame salotas ir paliekame 20 min. stoveti. Patiekiame porais papuostose porcijinese salotinese...

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su grybais

Paruoskite kopustlapius, kaip iprastiems blandeliams. Supjaustykite grybus. Supjaustyta svoguna apkepkite aliejuje, sudekite grybus ir patroskinkite, kol isgaruos skystis. Viska atsaldykite, sudekite varske, zalumynus, prieskonius. Mase dekite ant kopustlapiu ir formuokite balandelius.Porus supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: porais