25 rezultatų ieškant "porai"

Virti porai su troškintais grybais

Porus išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sudėti į dubenį. Grybus susmulkinti ir patroškinti svieste, įberti miltų, įpilti sultinio, pagardinti prieskoniais ir pavirti. Baigiant virti įpilti grietinę, sudėti plaktus kiaušinio trynius. Gautą masę užpilti ant porų, pabarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir bulvių užkepėlė

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Įvairių daržovių salotos

Obuoliai, morkos, salierai ir petražolės nuvalomi ir stambiai sutarkuojami. Porai, agurkai ir pomidorai supjaustomi plonais griežinėliais. Į salotinę sluoksniais dedami daržovių griežinėliai, pabarstant druska ir sutarkuotomis daržovėmis. Salotos apšlakstomos actu ir užpilamos aliejum..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškai ruošti porai

Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir trup..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų ir porų salotos

Porų žaliąją dalį (lapus) nupjauname, o baltąją dalį pjaustome plonais griežinėliais. Supjaustome kiaušinius ir ananasus kvadratėliais. Sumaišome ir uždedame majonezo ("Remoliado" arba “Ranch dressing"). Patiekiamos prie antrųjų patiekalų. ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Keptuvėje istirpinkite 3 gabaliukus sviesto. Duoną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Skrebučius padalykite į keturis sriubos dubenėlius. Nuvalykite morkas, salierą, gerai nuplaukite ir nuvalykite porus, palikdami apie 10 cm žaliosios dalies. Nuplautas daržoves smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškai ruošti porai

Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir tru..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su vištiena

Vištienos filė supjaustome nedideliais plonais gabaliukais ir pakepiname šaukšte aliejaus. Pasūdome ir pabarstome pipirais. Pievagrybius ir porus nuvalome, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Svogūną ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame į keptuvę ir troškiname su trupuč..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Daniškai ruoštos daržovės su lašinukais

Bulvės supjaustomos kubiukais. Morkos perpjaunamos išilgai, porai 2 cm gabaliukais, kopūstas — kvadratukais. Viskas pakepinama keptuvėje aliejuje, sudedama į troškintuvą, užbarstoma pipirų, druskos, kmynų, apdedama stambiai pjaustytais svogūnais, lašinių ar mėsos gabaliukais. Užpi..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Silkių, ryžių ir apelsinų salotos

Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, pabarstanst sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Viršų apdėti apelsinų gabaliukais, apibarstyti petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir parmezano sūriu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol suminkštės (apie 5 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Dalimis, po ½ stiklinės (125 ml) pilkite sultinį, gerai..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir sūriu

Ant vidutinės ugnies nedideliame prikaistuvyje kaitinkite medų, kol pradės cukruotis (3-4 min.). Supilkite vyną ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (apie 15 min.). Nukelkite nuo ugnies ir uždenkite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

MĖSIŠKA BROKOLIŲ SRIUBA

Porai supjaustomi griezineliais ir pakepinami svieste. I verdanti sultini sudedamos kvadrateliais supjaustytos bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudedami supjaustyti brokoliai, kvadrateliais supjaustytas salieras ir porai. Baigiant virti, sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ..

Recepto vertinimas: 0

PORŲ SRIUBA SU DEŠRELĖMIS

Puseje sultinio isverdami porai, kitoje puseje - bulves. Viskas sumaisoma. Supilama grietine, sumaisyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griezineliais supjaustytos desreles. Dar syki uzvirinama...

Recepto vertinimas: 0

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Baltasias poru dalis 15 min. virti pasudytame vandenyje, Paskui isgriebti ir, vandeniui nuvarvejus, sudeti i riebalais istepta ugniai atsparu inda. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasudyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maisant pakaitinti, kol uzvirs. Paruosta padaza uzpilti a..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "KOKTEILIS"

I salotines dugna sudedame ziedais supjaustytus porus. Po to sluoksniais tarkuota suri, ziedais pjaustytus kiausinius, majoneza, riesutus. Puosiame petrazolemis ir riesutais...

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ IR PORŲ SALOTOS

Poru zaliaja dali (lapus) nupjauname, o baltaja dali pjaustome plonaisgriezineliais. Supjaustome kiausinius ir ananasus kvadrateliais. Sumaisome ir uzdedame majonezo ("Remoliado" arba "Ranch dressing"). Patiekamos prie antruju patiekalu. (Loreta)..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS

Sviesta istrinti iki baltumo su 100g cukraus. Su likusiu cukrumi isplakti kiausinius. Riesutus susmulkinti ir viska kartu ismaisyti. Sutarkuoti citrinos zievele ir sudeti i tesla, tada suberti miltus ir puse vysniu (be kauliuku), vel viska ismaisyti. Tesla supilame i kepimo forma ir kepame apie 25 m..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: porai