25 rezultatų ieškant "porai"

Grietininiai sausainiai

Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus priedus, šaltame kambaryje skubiai suminkykite. Tešlą palikite per naktį arba nors porai valandų šaltame kambaryje. Po to ją iškočiokite 5 – 6 mm storio lakštais, stiklinėle išspauskite apskritus arba kitokios formos sausainėlius, jų p..

Recepto vertinimas: 2

Avienos troškinys su pupomis

Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus, įberti druskos, prieskonių ir troškinti. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su pupelėmis

Nuo vištos nupjauti minkštimą, apvolioti miltuose, apibarstyti prieskoniais ir kepti. Porus pakepinti su mėsa. Paskui 20 minučių troškinti. Iš kaulų su morka ir prieskoniais išvirti sultinį. Pupeles patroškinti su sviestu ir vandeniu. Į sultinį įberti miltų, įpilti grietinėlės, v..

Recepto vertinimas: 0

Virti porai su troškintais grybais

Porus išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sudėti į dubenį. Grybus susmulkinti ir patroškinti svieste, įberti miltų, įpilti sultinio, pagardinti prieskoniais ir pavirti. Baigiant virti įpilti grietinę, sudėti plaktus kiaušinio trynius. Gautą masę užpilti ant porų, pabarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Lynas baltame padaže

Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų. Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, ..

Recepto vertinimas: 3

Silkė su daržovėmis

Daržoves supjaustome kubeliais, krapus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su majonezu, įberiame druskos ir pipirų.Sluoksniuojame : Pekino kopūstas, ratuku - silkės gabaliukai. Į viduriuką sudedame pjaustytas daržoves ir užpilame majonezu. Porai valandų dedame į šaldytuvą. Beje, ..

Recepto vertinimas: 0

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su porų ir obuolių salotomis

File pabarstyti cukrumi, apšlakstyti sultimis, aliejumi ir padėti į šaldytuvą. Porus supjaustyti griežinėliais, obuolius šiaudeliais, užpilti majonezu ir išmaišyti. Silkę patiekti su salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Daniškai ruoštos daržovės su lašinukais

Bulvės supjaustomos kubiukais. Morkos perpjaunamos išilgai, porai 2 cm gabaliukais, kopūstas — kvadratukais. Viskas pakepinama keptuvėje aliejuje, sudedama į troškintuvą, užbarstoma pipirų, druskos, kmynų, apdedama stambiai pjaustytais svogūnais, lašinių ar mėsos gabaliukais. Užpi..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Midijos belgiškai

Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol kol visos geldelės atsidarys, jokiu būdu neilgiau. Vandens, sultinio pilti nereikia, sultinio atsiras iš pačių midijų. Valgyti su bulvytėmis..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marin. agurkai

Agurkus porai valandų pamerkti į šaltą vandenį. Vynuogių lapus nuplikyti verdanciu vandeniu. Išvirti marinatą iš vandens, druskos ir rūgšties. Kiekvieną agurką įvynioti į vynuogės lapą ir talpiai sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir palikti valandai. Po valand..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški pietūs

Mėsą pabarstome pipirais, apibarstome krakmolu ir paliekame porai valandų. Tada kepame aliejuje. Daržoves pasmulkiname, o česnaką ir imbierą sukapojame smulkiai. Daržoves kepame kitoje keptuvėje, kai paminkštėja, sudedame į mėsą ir troškiname kartu, po kokių 10 min sudedame č..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU SAULĖGRĄŽOMIS

Nuskabomi zali ziedinio kopusto lapai, patrumpinamas kotas ir plati galvute 20 minuciu panardinama i drungna vandeni, kad isplauktu galimi nesvarumai ir vabaliukai. Paskui kopustas uzpilamas svariu vandeniu ir 25 minutes verdamas ant mazos ugnies. Nupjaustomos tamszales poru lapu dalys ir sakneles, ..

Recepto vertinimas: 0

MĖSIŠKA BROKOLIŲ SRIUBA

Porai supjaustomi griezineliais ir pakepinami svieste. I verdanti sultini sudedamos kvadrateliais supjaustytos bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudedami supjaustyti brokoliai, kvadrateliais supjaustytas salieras ir porai. Baigiant virti, sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ..

Recepto vertinimas: 0

BROKOLIŲ SRIŪBA

Porus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. I verdanti sultini sudeti kvadrateliais supjaustytas bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudeti supjaustytus brokolius, kvadrateliais supjaustyta saliera ir porus. Baigiant virti, sudeti nuluptus, supjaustytus pomidorus arba su..

Recepto vertinimas: 0

PORŲ SRIUBA SU DEŠRELĖMIS

Puseje sultinio isverdami porai, kitoje puseje - bulves. Viskas sumaisoma. Supilama grietine, sumaisyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griezineliais supjaustytos desreles. Dar syki uzvirinama...

Recepto vertinimas: 0

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Baltasias poru dalis 15 min. virti pasudytame vandenyje, Paskui isgriebti ir, vandeniui nuvarvejus, sudeti i riebalais istepta ugniai atsparu inda. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasudyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maisant pakaitinti, kol uzvirs. Paruosta padaza uzpilti a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: porai