25 rezultatų ieškant "porai"

Paukštienos salotos

Makaronus išvirti ir atšaldyti.Paukštieną, agurką,pomidorą supjaustyti kubeliais ir sumaišyt su makaronais.Griežinėliais supjaustyti ir sudėti porus.Įdėti vegetos,pipirų,krapų.Viską išmaišyti su majonezu.Valgyti su duona.Labai skanu! ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių sūris

Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į virintu vandeniu suvilgytą sūrmaišį sudėkite paruoštą masę ir porai valandų paslėkite. Išėmę iš sūrmaišio, sūrį dėkite ant len..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Virti porai su troškintais grybais

Porus išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sudėti į dubenį. Grybus susmulkinti ir patroškinti svieste, įberti miltų, įpilti sultinio, pagardinti prieskoniais ir pavirti. Baigiant virti įpilti grietinę, sudėti plaktus kiaušinio trynius. Gautą masę užpilti ant porų, pabarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Pinigėliai"

Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...

Recepto vertinimas: 3

Mėsiška brokolių sriuba

Porus supjaustyti ir pakepti svieste. Į verdantį sultinį sudėti supjaustytas bulves, morką. Jiems pavirus sudėti supjaustytus brokolius, salierą, porus. Baigiant virti, sudėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Sriubą užbalinti grietine, išplakta su tryniu. Įberti petražolių. Skanaus..

Recepto vertinimas: 5

Tinginys šiek tiek kitaip

Sausainių kepimas:sutarkuojame sviestą burokine trintuve arba išsukame, sudedame kiaušinius, supilame pieną, įdedame miltų bei išminkome tešlą kol nelips prie rankų. Paruoštą tešlą įdedame į celofaninį maišelį bei įdedame į šaldymo kamerą porai valandų. Sušaldytą tešlą ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Daniškai ruoštos daržovės su lašinukais

Bulvės supjaustomos kubiukais. Morkos perpjaunamos išilgai, porai 2 cm gabaliukais, kopūstas — kvadratukais. Viskas pakepinama keptuvėje aliejuje, sudedama į troškintuvą, užbarstoma pipirų, druskos, kmynų, apdedama stambiai pjaustytais svogūnais, lašinių ar mėsos gabaliukais. Užpi..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos daržovės

Įkaitintame aliejuje atskirai pakepinkite smulkintas morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas, svogūnus, porus, kopūstą. Nuvarvinkite riebalus, daržoves sukrėskite į troškintuvą, įberkite žiupsnelį pipirų ir 1/4 šaukštelio imbiero, įpilkite 1/2 stiklinės šalto vandens, paskaninki..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su pupomis

Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirinti. Kiek vėliau sudėti pupas, česnaką, porus, įberti druskos, prieskonių, ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minučių troškinti. Nemaišy..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų ir porų salotos

Porų žaliąją dalį (lapus) nupjauname, o baltąją dalį supjaustome plonais griežinėliais. Kietai išverdame kiaušinius. Supjaustome kiaušinius ir ananasus kvadratėliais. Viską sumaišome ir pagardiname majonezu. Puošiame ananasų griežinėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

MĖSIŠKA BROKOLIŲ SRIUBA

Porai supjaustomi griezineliais ir pakepinami svieste. I verdanti sultini sudedamos kvadrateliais supjaustytos bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudedami supjaustyti brokoliai, kvadrateliais supjaustytas salieras ir porai. Baigiant virti, sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ..

Recepto vertinimas: 0

PORŲ SRIUBA SU DEŠRELĖMIS

Puseje sultinio isverdami porai, kitoje puseje - bulves. Viskas sumaisoma. Supilama grietine, sumaisyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griezineliais supjaustytos desreles. Dar syki uzvirinama...

Recepto vertinimas: 0

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Baltasias poru dalis 15 min. virti pasudytame vandenyje, Paskui isgriebti ir, vandeniui nuvarvejus, sudeti i riebalais istepta ugniai atsparu inda. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasudyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maisant pakaitinti, kol uzvirs. Paruosta padaza uzpilti a..

Recepto vertinimas: 0

KALIAROPIŲ SRIUBA

Porus ir svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. Puse kaliaropiu kiekio palikti, o kitas nulupti, supjaustyti ir pakepinti 5 min. su plonais griezineliais supjaustytomis bulvemis. Tada jas sudeti i puoda, uzpilti sultiniu ir isvirti. Atvesinti ir viska pertrinti. Tada viska sumaisyt..

Recepto vertinimas: 0

Vaivorykštiniai rutuliukai

Dubenyje sumaisyk sureli ir kakava. Paskui sutrupink sausainius ir sumaisyk su mase. Kai gausi vienalyte mase,suformuok daug rutuliuku ir pavoliok juos spalvotose trupineliuose. Porai valandu ikisk rutuliukus i saldytuva, o isemusi graziai sudeliok ant lekstes. SKANAUS (Justina)..

Recepto vertinimas: 0

Porų apkepas

Is miltu, varskes, 1 kiausinio ir pieno uzminkyti tesla. Ja iskocioti ir iskloti aliejumi pateptoje skardoje. Porus supjaustyti ir apkepti aliejuje, sumaisyti su ryziais, 2 plaktais kiausiniais, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Gerai ismaisyti ir sudeti ant teslos. Skarda deti i ikatin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: porai