13 rezultatų ieškant "plutos"

Keturių skonių ledų desertas

Keturių skonių ledų desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių 2 šaukštai cukraus 0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino 500 g vanilinių ledų 3 vidutiniai sutrinti bananai 0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų 1 puodelis..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena su lašinukais

Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos su duona

Obuolių salotos su duona Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 riekutės juodos duonos, 2.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 3.2 česnako skiltelės, 4.2 obuoliai, aliejaus, majonezo maišyto pusiau su grietine. Gaminimas: Duona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama alieju..

Recepto vertinimas: 4

Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene

Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogieneIngridientai:3 senesnės juodos ruginės duonos riekelės (be plutos), 2 l. vandens, 200 g razinų, džiovintų obuolių, 200 g vyšnių uogienės arba džiovintų vyšnių, 1-2 gvazdikėliai, stambiai malto cinamono, cukraus, druskos, 100 g grieti..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

Vyšnios su juoda duonaIngridientai:150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos, 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, 400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus, 200ml grietinėlės, malto cinamono.Gaminimas 1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupiniu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su duona ir česnaku

Bulvienė su duona ir česnakuIngridientai:2—3 bulvės, svogūnas, lauro lapas, 1,5l vandens, šaukštelis miltų, druskos, 3 riekės juodos duonos be plutos, 4—5 skiltelės česnako, 50 g riebalų.Gaminimas Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, �..

Recepto vertinimas: 0

Sraigės vyno padaže

Sraigės vyno padažeIngridientai:50 sraigių, šaukštas taukų, 100 g kumpio, 2-3 skiltelės česnako, riekelė sudžiūvusios baltos duonos, 2 stiklinės balto vyno, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti j..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių kotletai

Burokėlių kotletaiIngridientai:3-4 vidutinio dydžio burokėliai, 0,5 stiklinės razinų, 2-3 riekelės ruginės duonos, 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono, 0,5 arbatinio šaukštelio malto imbiero, aliejaus, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)Ingridientai:450 g obuolių; 75 g duonos; (naudojau skirtą skrudinimui) 120 g varškės; (naudojau smulkiai supjaustytą varškės sūrį) 4-5 š. rudojo cukraus; 200 ml pieno.Gaminimas Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Vyniotinis su grietineIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti. Įdarui: 10 riekelių baltos duonos (be plutos); 750 ml drungno pieno; 200 g sviesto; 100 g cukraus..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SALOTOS SU DUONA

OBUOLIŲ SALOTOS SU DUONAIngridientai:3 riekutės juodos duonos2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio2 česnako skiltelės2 obuoliaialiejausmajonezo, maišyto pusiau su grietineGaminimasDuona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama aliejuje. Ant du..

Recepto vertinimas: 0

PIKANTIŠKAS PADAŽAS

PIKANTIŠKAS PADAŽASIngridientai:50 g džiovintų slyvų,50 g riešutų,50 g duonos plutos,1 šaukštas acto,2 šaukštai miltų,2 šaukštai riebalų,druskos, paprikos miltelių,žvėrienos sultinio.GaminimasĮ sultinį..

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su kepenų paštetu

Sumuštiniai su kepenų paštetuIngridientai:Juodos forminės duonos be plutos 15 konservuotų svogūnėlių150g kepenų paštetoŽalumynųGaminimasSvogūnėlius perpjaukite pusiau. Duonos riekutes aptepkite kepenų paštetu ir perpjauk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: plutos