20 rezultatų ieškant "plona pade pica"

Pomidorų padažas su česnakais

Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų.  Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..

Recepto vertinimas: 5

Graikinių riešutų ir česnako padažas

Graikinių riešutų ir česnako padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 105g graikinių riešutų puselių 4 nuluptos česnako skiltelės 2 stiklinės alyvų aliejaus 1/3 stiklinės baltojo vyno acto, druskos Gaminimas: Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs žagarėliai

Trapūs žagarėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125g minkšto sviesto 100g cukraus žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės 1 šaukštas romo 500g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 500g keptaukių miltinio cukraus Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių kvadratai

Bulvių kvadratai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g žalių bulvių 300 g su lupenomis virtų bulvių 6-8 šaukštai rupių miltų 100 g sutarkuoto fermentinio sūrio 1 šaukštas taukų 1 kiaušinis druskos Gaminimas: Nuskustas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti mėsmale sumaltas v..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kompotas

Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.300 g kriaušių, 3.150 g cukraus, 4.25 g vyno, 5.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite k..

Recepto vertinimas: 5

Zefyrai

Zefyrai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3,5 stiklinės cukraus; 2.0,5 stiklinės vandens; cukraus sirupui; 3.0,5 stiklinės vandens želatinai; 4.2 šaukštai želatinos; 5.3 kiaušinio baltymai; 6.0,5 stiklinės cukraus pudros (apibarstymui); Gaminimas: Į šaldytą virintą vandenį supilti že..

Recepto vertinimas: 0

Bobutės kepsnelis

Bobutės kepsnelis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g sviesto, 2.500 g miltų, 3.2 stiklinės grietinės, 4.4 kiaušiniai, 5.1 l obuolių košės, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, 7.0,5 stiklinės cukraus, riešutų. Gaminimas: Sviestą ir kiaušinių trynius ištrinti, supilti grietinę, sube..

Recepto vertinimas: 3

Rageliai

Rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.100 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 1 pakelis vanilinio cukraus, miltų, 4.2 šaukštai aguonų. Įdarui: 5.200 g varskės, 6.1 kiaušinis. 7.1 šaukštas cukraus, 8.1 šaukštas sutarkuotų apelsinų žievelių. Gaminimas: Į išs..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Sniego kupstas"

Tortas "Sniego kupstas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 1.8 kiaušinių baltymai 2.400 g cukraus, 3.80 g miltų 4.150 g smulkintų migdolų Kremui: 5.0,5 l pieno 6.120 g cukraus, 7.1 kiaušinis 8.3 kiaušinio tryniai 9.70 g krakmolo, 10.250 g sviesto 11.2 šaukštai ro..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas čigonų kepsnys

Įdarytas čigonų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, pipirų, 1 saldžioji paprika, 2 svogūnai, 50 g lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai pomidorų daražo. Gaminimas: Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 0

Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru

Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg minkštimo (šlaunies), 2.100 g lašiniukų, 3.1 didelis svogūnas, 4.1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 5.1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, 6.1 šaukštelis druskos, 7.30 g margarino, 8.1/2 šaukšto pomi..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS "SNIEGO KUPSTAS"

TORTAS "SNIEGO KUPSTAS" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 8 kiaušinių baltymai 400g cukraus, 80g miltų 150g smulkintų migdolų Kremui: 0,5 l pieno 120g cukraus, 1 kiaušinis 3 kiaušinio tryniai 70g krakmolo, 250g sviesto 2 šaukštai romo, van..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių putėsis

Spanguolių putėsis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g spanguolių, 60g medaus, 120g cukraus, 60g manų kruopų Gaminimas: 200g perrinktų, gerai nuplautų ir nusausintų spanguolių sumalkite, išspauskite sunką ir padėkite šaltai. Likusius uogų tirščius užpi..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdaraiIngridientai:2 kg bulvių 200 g lašinukų 2 svogūnai 400 ml pieno plonos kiaulių žarnosGaminimasTarkių masę paruoškite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su šaukštu sukimškite į išvalytas ir gerai išmirkintas ..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos veršelio kepenys

Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kisielius

Burokėlių kisieliusIngridientai:1 stiklinė burokėlių sulčių, 3 stiklinės vandens, 100g cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 1 citrina arba citrinos rūgšties.Gaminimas Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrum..

Recepto vertinimas: 0

Melioninis tortas

Melioninis tortasIngridientai:180 g cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 200 g javainių, indelis konservuotų abrikosų, pakelis citrinų želės, 100 g tyrės pavidalo varškės, 2 šaukštas citrinos sulčių, vanilinio cukraus, 250 g grietinėlės, po 1/2 dviejų spalvų melionų, 5 grieži..

Recepto vertinimas: 0

Ruginė košė

Ruginė košėIngridientai:1,5 stiklinės ruginių miltų, 3—4 stiklinės vandens, 50—100 g sviesto, druskos.Gaminimas Į pasūdytą verdantį vandenį maišant plona srovele suberiami persijoti ruginiai miltai ir vis maišant 10—15 min pavirinama. Paskaninama sviestu. Valg..

Recepto vertinimas: 4

Kvietinė košė

Kvietinė košėIngridientai:2 stiklinės rupiai maltų kvietinių miltų, 2 stiklinės vandens, 1—2 stiklinės pieno, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Persijoti miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas..

Recepto vertinimas: 0

Slaptas romanas

Slaptas romanasIngridientai:1 dalis juodųjų serbentų likerio,1 dalis romo,2 dalys kondensuoto pieno.GaminimasVisi ingridientai turi būti šalti. Kondensuotą pieną gerai suplakti su romu ir supilti į taurę. Ant viršaus plona srovele per peilį ar šaukštelį supilti serbentų likerį. Pilti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: plona pade pica