25 rezultatų ieškant "pipirus"

Prancūziška žuvis

Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberi..

Recepto vertinimas: 0

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos paprikos sriuba

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C. Perpjaukite pipirus pusiau, pašalinkite kotelius, membranas ir sėklas. Sudėkite pipirus nupjauta puse žemys ant folija išklotos kepimo skardos. Sudėkite česnaką. Patepkite pipirus ir česnaką aliejumi. Kepkite 20-25 minutes arba kol odelės pradės skili..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos griežinėliai su daržovėmis

Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska, pipirais ir laikyti šiltai. Tada pakepinti svogūną, įpilti sultinio, sudėti supjaustytas bulves. Mėsos griežinėlius sudėti ant bulvių, o ant mėsos – supjaustytus pipirus, pomidorus, prieskonius. Uždengus, troškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sūriu

1. Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, kol beveik suminkštės. Supjaustykite kumpį kubeliais ar šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite orkaitę iki 200°, ištepkite keptuvą riebalais. 2. Puode ištirpinkite riebalus, pakepinkite svogūną, kad pasidarytų skaidrus,..

Recepto vertinimas: 4

Kuskusas su daržovėmis

Išverdame kuskusą , paprastai ant dežutės būna nurodyta, kaip virti. Tuo metu apkepame keptuvėje smulkiai supjaustytas daržoves įkaitintame aliejuje. Kai daržovės apkepa suberiame išvirtą kuskusą , suberiame česnaką, baziliką, druską , pipirus ir gerai išmaišome. Dar kelias ..

Recepto vertinimas: 4

Ankštinių pipirų padažas

Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską apibarstyti raudonaisiais pipirais ir dar pavirinti. Galima įpilti konservų sulčių ..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kotletukai

1. Sumaišykite visus ingridientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis. 2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišant pavirkite 5 minutes. Sudėkite salierų sėklas, garsty..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. J..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su pievagrybiais

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir įpilkite aliejaus. Nulupkite česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite arba isspauskite ir įdėkite į puodą. Makaronus pamaisydami virkite 8--10 minučių, po to nukoskite, perpilkite saltu , tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėt..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašiša

Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliukus. Filė kraštelius apipjauname aštriu peiliu. Sumaišome druską, cukrų, pipirus. Vieną filė puselę odele į apačią įdedame į plokščią formelę. Ant viršaus suberia..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Antis konjake

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Aviena provonsališkai

Avieną išmušti kapokle. Paruošti įdarą: kiaulieną sumalti mėsamale, suberti susmulkintas petražoles, įpilti konjaką, druską ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišyti, uždėti ant išskleistos mėsos, suvynioti ir keliose vietose perrišti siūlu. Puode smarkiai įkaitinti aliejų..

Recepto vertinimas: 0

Krabų ir pievagrybių salotos

Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išpl..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta sardinių filė

Keturis folijos lakštus sutepkite aliejumi. Į kiekvieną jų padėkite porciją sardinių (odele žemyn). Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Dubenyje sumaišykite pomidorus, ankštinius pipirus, kaparėlius, pomidorų padažą, česnaką, citrinos sultis, druską bei juoduosius ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos pyragas

Užvirinkite nedidelį puodą vandens. Sudėkite špinatus ir apvirinkite. Paskui sudėkite į kiaurasamtį ir pakiškite po tenkančiu šaltu vandeniu, kad atvėstų ir neišbluktų. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ankštinius pipirus. Atšalusius špinatus nusausinkite..

Recepto vertinimas: 4

Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)

Sužiedėjusį duonos minkštimą pamirkykite drungname vandenyje. Moliuskus nuplaukite, atidarykite, išimkite iš kriauklių. Langustus ir krabus išvirkite prieskonių nuovire, išimkite jų mėsą. Tuo pat metu pasūdytame vandenyje išvirkite bulves, nulupkite ir supjaustykite gabaliukais. Nu..

Recepto vertinimas: 5

Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)

Nuluptas bulves išilgai supjaustome į keturias dalis, dedame į verdantį vandenį ir apverdame 5 minutes. Nusunktas palaikome, kad nuvarvėtų. Viščiukui sumaišome pipirus, druską, smulkintus česnakus ir aliejų. Šiuo mišiniu gerai ištriname vištą iš išorės ir iš vidaus. Sviestą ..

Recepto vertinimas: 3

Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)

Į šaltą vandenį supilkite citrinų ir apelsinų sultis, sudėkite ankštinius pipirus, nuluptus svogūnus ir česnakus, sutrin tus gvazdikėlius, čiobrelius, pipirus ir petražoles, pasūdykite. Jautieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą vandenį; palaikykite..

Recepto vertinimas: 0

AŠTRUS ČILI

Smulkiai supjaustyti svoguna ir ciles pipirus (Pastaba. Kruopsciai isvalyti seklas, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karstu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelemis. Jautienos farsa kartu su svogunu kepinti ant aliejaus gilioje keptuveje apie 5 min. iki paruduos. Supilti..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos kotletai karališkai

I farsa sudedame ismirkytas razinas, kiausinius, vegeta, pipirus, dziuvesius ir pakepintas aliejuje paprikas. Viska gerai ismaisome ir 10 minuciu paliekame saltai pastoveti. Per ta laika krabus apvyniojame rukytos sonines griezineliais. Is farso mases formuojame rutulius, ir po valiai istumiame po k..

Recepto vertinimas: 1

Kopūstai su paprika is krapais

Nuplauti kopustus, pipirus. Pipirus ir krapus smilkiai papjaustyti. Viska sumaisyti su 8 saukstais majonezo. Pagal skoni galima pagardinti druska, pipirais arba cukrumi...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pipirus