KARŠTOS KALAFIORO SALOTOS

Ingridientai:
1 vidutinio dydžio kalafioras,
350 g makaronų vamzdelių,
4 šaukštai aliejaus,
2 skilteles česnako,
1 raudonoji čili paprika,
80 g pinijos riešutų,
50 g razinų,
1 citrinos nutarkuota žievelė,
1/2 citrinos sulčių,
4 šaukštai susmulkintų petražolių,
50 g parmezano sūrio,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Kalafiorą padalinti atskiromis kekelėmis ir virti pasūdytame vandenyje 2 min. Tame sultinyje išvirti makaronus. Didelėje keptuvėje įkaitinti alieju ir 3 min. pakepinti kalafiorą. Paskui sudėti susmulkintą česnaką, čilį pipirą, riešutus ir razinas. Kepti 2 min. Išmaišyti su makaronais, citrinos žievele ir sultimis, petražolėmis. Pasūdyti ir papipirinti. Patiekti pabarstyta parmezanu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!