25 rezultatų ieškant "pica"

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Vegetariška pica

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Tarkių pica

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, kiaušiniu bei prieskoniais. Paruoštus tarkius sukrėskite į riebalais išteptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Išimkite, ant viršaus sudėkite griežinėliais s..

Recepto vertinimas: 5

Bulvinė pica

Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių ir gerai išmaišykite. Į riebalais išteptą skardą supilkite bulvių masę. Ant jos dėliokite plonomis riekelėmis supjaustytą dešrą. Užpilkite pomidorų padažu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Studentiška pica

Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti. Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sud..

Recepto vertinimas: 4

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Itališka pica

Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinė pica su traškia plutele

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasi..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės atskiriamos..

Recepto vertinimas: 4

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..

Recepto vertinimas: 4

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Bulvinė pica

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinėlę ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudėkite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonėliais. Sviestu istepkite kepamąją formą. Bulvių misinį supilkite..

Recepto vertinimas: 4

Pica “Karčofi”

Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Iš indelio išimkite artišokus ir palaukite, kol nubėgs aliejus (tačiau jo nenuspauskite). Iš indo išimkite konservuotus pomidorus ir palaukite, kol nubėgs konservavimo skystis. Artišokus supjaustykite juostelėmi..

Recepto vertinimas: 2

Pica “Marinara”

Tešlą apšlakstykite aliejumi (1 šaukštas). Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves smulkiau ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais ir jais apibarstykite pomidorų sluoksnį. Sudėkite prieskonius, vėl vis..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiška pica (I)

Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais sup..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiška pica (II)

Tešlą apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus. Pomidorus sudėkite į gilų indą, apipilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite apie minutę. Po to išimkite, nulupkite odelę, supjaustykite ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Apibarstykite česnaku, druska ir pipirais. Sūrį supjaustyk..

Recepto vertinimas: 0

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai ..

Recepto vertinimas: 5

Vermišelių pica

Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, pabarstyti druska bei maltais pipirais. Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti manų kruopomis. Makaronus padalyti į dvi lygias..

Recepto vertinimas: 1

Pica su dešra ir grybais

Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais. Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps. Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai ke..

Recepto vertinimas: 5

Pica "Rudeninė draugų puokštė" (Gintarės S.)

Susismulkinti žaliasias alyvuoges, kiaušinius, krabų lazdeles, paprikas, pomidorus, krapus. Sutarkuoti sūrį ir dešrą. Padažas: Garstyčias, majonezą ir pomidorų padažą sumaišyti. Ant picos papločių tepti padažą, dėti sūrio, dešros, alyvuogių, paprikų, pomidorų, k..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pica

Kiaušinius išplakame su pienu ir 2 šaukštais miltinio cukraus. Paskui po truputį suberiame miltus. Braškes supjaustome ketvirčiais. Įkaitiname 220 laipsnių karštumo orkaitėje 4 nedideles picų formeles (arba didelę skardą) ir patepame sviestu. Į įkaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Pica su sojų granulėmis

Soju granules isbrinkiname picos prieskoniais paskanintame mesos sultinyje. Mesosfarsa sumaisome su smulkiais gabaliukais supjaustytu svogunu, sudedame nusunktassoju granules, pasudome, suberiame smulkiai supjaustytus petrazoliu lapelius irismaisome. Ant aliejumi pateptos skardos dedame iskociota te..

Recepto vertinimas: 0

Pavasario pica

Paplotelius ismirkyti vandenyje ir padaryti vientisa mase ir iskocioti paploteli ir tada 20 min. palaikyti orkaitej. Per ta laika ideti virti desreles. Kai paplotelis iskeps reiks istepti padazu ir apdelioti supjaustytais pievagrybiais paskui isvirtas ir supjaustytas sasyskas sudeliokite ant pievag..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pica