25 rezultatų ieškant "pica"

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Vegetariška pica

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pica

Nuskustas bulves ir morkas sutarkuokite, porą smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kiaušiniais ir miltais, apibarstykite mairūnu, pasūdykite. Gilų indą patepkite riebalais ir ant dugno padėkite 2 gabalėlius kumpio. Bulvių masę sudėkite į formą, išlyginkite. Kepkite orkaitėje 20 mi..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Itališka pica

Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinė pica su traškia plutele

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasi..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės atskiriamos..

Recepto vertinimas: 4

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..

Recepto vertinimas: 4

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Bulvinė pica

Bulves ir morkas sutarkuoti, sudėti supjaustytą porą, įmusti kiausinius, suberti prieskonius. Viską gerai ismaisyti, sukrėsti į riebaluotą formą, islyginti. Ant virsaus įspausti desros arba kumpio gabaliukus, apkepti orkaitėje, apdėti pomidorų, pipirų griežinėliais, užpilti grietine..

Recepto vertinimas: 3

Bulvinė pica

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinėlę ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudėkite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonėliais. Sviestu istepkite kepamąją formą. Bulvių misinį supilkite..

Recepto vertinimas: 4

Naminė pica

Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pom..

Recepto vertinimas: 4

Neapolietiška pica (I)

Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais sup..

Recepto vertinimas: 0

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai ..

Recepto vertinimas: 5

Vermišelių pica

Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, pabarstyti druska bei maltais pipirais. Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti manų kruopomis. Makaronus padalyti į dvi lygias..

Recepto vertinimas: 1

Pica su dešra ir grybais

Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais. Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps. Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai ke..

Recepto vertinimas: 5

Pica "Rudeninė draugų puokštė" (Gintarės S.)

Susismulkinti žaliasias alyvuoges, kiaušinius, krabų lazdeles, paprikas, pomidorus, krapus. Sutarkuoti sūrį ir dešrą. Padažas: Garstyčias, majonezą ir pomidorų padažą sumaišyti. Ant picos papločių tepti padažą, dėti sūrio, dešros, alyvuogių, paprikų, pomidorų, k..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pica

Kiaušinius išplakame su pienu ir 2 šaukštais miltinio cukraus. Paskui po truputį suberiame miltus. Braškes supjaustome ketvirčiais. Įkaitiname 220 laipsnių karštumo orkaitėje 4 nedideles picų formeles (arba didelę skardą) ir patepame sviestu. Į įkaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)

Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir suvilgome šlakeliu aliejaus. Kepame orkaitėje, kol tešla paruduoja ir pasidaro traški. Puikiai tinka patiekti prie karšto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos ''pica''

Nugarine perpjauname pusiau ir ismusame kuo ploniau. Kiausini isplakame su trupuciu druskos ir pipiru, aptepame viena kepsnio puse, ta puse dedame i dziuveselius ir paniruota puse i apacia padedame ant skardos. Kepsnio virsu aptepame majonezu ir kecupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu suriu, uzdeda..

Recepto vertinimas: 0

Pica su sojų granulėmis

Soju granules isbrinkiname picos prieskoniais paskanintame mesos sultinyje. Mesosfarsa sumaisome su smulkiais gabaliukais supjaustytu svogunu, sudedame nusunktassoju granules, pasudome, suberiame smulkiai supjaustytus petrazoliu lapelius irismaisome. Ant aliejumi pateptos skardos dedame iskociota te..

Recepto vertinimas: 0

Pavasario pica

Paplotelius ismirkyti vandenyje ir padaryti vientisa mase ir iskocioti paploteli ir tada 20 min. palaikyti orkaitej. Per ta laika ideti virti desreles. Kai paplotelis iskeps reiks istepti padazu ir apdelioti supjaustytais pievagrybiais paskui isvirtas ir supjaustytas sasyskas sudeliokite ant pievag..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pica