20 rezultatų ieškant "pertepimui"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Žozefina"

Susmulkintą margariną išminkyti su miltais,sudėti grietinę.Gerai išminkyti.Paruoštą tešlą padėti šaltai kol bus ruošiamas pertepimas.Atšaldytą tešlą padalinti į reikiamo dydžio gabalus,iškočioti blynus(pagal turimos skardelės dydį ir formą).Iškeptus blynus iš karto, dar ka..

Recepto vertinimas: 0

Tortas-Vaisutis

Biskvito kepimas: Atskirti trynius nuo baltymu, baltymus su trupučiu druskos plakti, palaipsiui suberti 150 gr cukraus ir suplakti iki standžių putų. Trynius suplakti su 150 gr cukraus sudėtiį išplaktus baltymus ir sumaišyti. Suberti kvietinius miltus, krakmolą ir išmaišyti. Kepti 190C ..

Recepto vertinimas: 0

Fortūna

Ištriname sviestą su kondensuotu pienu, įdedame kiaušinį, soda, miltus. tešlą padaliname į 2 dalis. Į viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atvėsiname. Aguonine tešlą perskiriame į 2 dalis iškočiojame į skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine tešla. Pert..

Recepto vertinimas: 0

Tortas- Svajonė

Ištriname sviestą su kondensuotu pienu, įdedame kiaušinį, soda, miltus. tešlą padaliname į 2 dalis. Į viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atvėsiname. Aguonine tešlą perskiriame į 2 dalis iškočiojame į skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine tešla. Pert..

Recepto vertinimas: 5

Vasarėlė

Biskvito kepimas: Atskirti trynius nuo baltymu, baltymus su trupučiu druskos plakti, palaipsiui suberti 150 gr cukraus ir suplakti iki standžių putų. Trynius suplakti su 150 gr cukraus sudėti į išplaktus baltymus ir sumaišyti. Suberti kvietinius miltus, krakmolą ir išmaišyti. Kepti 190C ..

Recepto vertinimas: 4

Negro pilvas

Kiausiniai isplakami su cukrumi. Grietineje nugesinama soda. Visa si turini sumaisome dedame kakava ir miltus. Ismaisome. val palaikome saltai. Is teslos darome 3 lakstus ir kepame 200 cC temperaturoje. Iskiapusius lakstus pertepame. Isbrinkiname zelatina, jogurta isplakame, sudedame zelatina ir pe..

Recepto vertinimas: 4

Braškių tortas

Didesnį indą perplauti karštu vandeniu ir sausai išsluostyti. Jame išplakti kiaušinius iki putų. Po truputį dedant cukrų, plakti apie 10 min., kol masė pasidarys šviesi ir padvigubės. Baigiant plakti, supilti vanilę. Persijoti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišyti į mas..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies tortas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 4

Badeno slyvų tortas

Trynius, cukrų, romą ir vanilinį cukrų išsukti iki baltų putų ir sukrėsti į iki standumo suplaktus baltymus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, džiūvėsėliais bei riešutais ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą [ 26cm skersmens formą] s..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su persikais

Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje. Iškepusį ir atvėsu..

Recepto vertinimas: 0

Tortas mamai

Trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų. Viską sukrėskite į vieną indą, suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite. Torto formą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir išlėto supilkite te..

Recepto vertinimas: 3

Skanumėlis

sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukti tol kol puode atšoks nuo jo šonų, puodas turi buti aliuminis prie kitokio prisvils. Nuėmus nuo ugnies ataušinti ir deti po 1 kiaušinį, sukti kol gerai išsimaišys ir paliks vientisa masė. Mase sudėti į konditerinį švirkšt..

Recepto vertinimas: 0

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkit..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su persikais

Apie biskvitinę tešlą Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepki..

Recepto vertinimas: 3

Kapučino tortas su riešutais

Trynius atskirti nuo baltymų ir sutrinti su cukrumi. Ant trynių dėti išplaktus baltymus pakaitomis su miltais, sumaišytais su kepimo milteliais ir krakmolu, ir viską sumaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą formą. Tešlos purumas ir kilimas priklauso nuo to, kaip ištrin..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pertepimui