11 rezultatų ieškant "pavidalo"

Citrininės lazdelės

Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palikite 1 valandai šaltame kambaryje, kad sustingtų. Prieš kepdami, uždėkite tam tikrą formelę ant mėsai malti mašinėlės, su ja padarykite pailgus, lazdelės pavidalo sausainėlius, arba tešlą iškočiok..

Recepto vertinimas: 0

Silkė daržovių rinkinyje

Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnelius išvirti. Burokėlius, bulves, morkas rantuotu peiliuku gražiai supjaustyti griežinėliais arba kitokio pavidalo gabalėliais ir pamirkyti actu parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skystį nupylus, daržoves suvilgyti aliejumi. Tada išmirk..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Melioninis tortas

Tortinę ištepti aliejumi. Apskrudinti 100 g cukraus, įdėti truputį sviesto, javainius ir viską sumaišyti. Ištepti tortinės dugną ir palikti pastovėti. Nusunkti abrikosus. Pusę suplakti plaktuvu. 1/4 l. vandens sumaišyti su žele ir maišant truputį pakaitinti. Atšaldyti. Varškę su..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su žaliąja citrina

Sviestą ištirpdyti. Smulkiai sutrupinti biskvitinius sausainius ir sumaišyti su sviestu. Iškloti šia mase tortinės formos dugną. Želę sumaišyti su 1/4 l. šalto vandens ir palikti, kad išbrinktų. Varškę sutrinti su žaliosios citrinos sultimis, 80g cukraus ir vaniliniu cukrumi. Likus..

Recepto vertinimas: 0

Omarų ir avokadų salotos

Avokadą nulupti, perpjauti pusiau ir išimti kauliukus. Minkštimą supjaustyti razinos didumo kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis. Mangą taip pat nulupti, išimti kauliuką, supjaustyti kubeliais. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti jį su avokada ir mangu, įdėti razin..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Rožytės" (Jolantos) (foto)

Sutrinti margariną, galima su tarka, įdėti miltus, kepimo miltelius, varškę, kiaušinio trynius (būtina laikytis tokios tvarkos). Išmaišyti tešlą, išminkyti į kamuoliuką ir įdėti 30 minučių į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus su cukrumi išplakti mikseriu (iki kremo pavidalo). Te..

Recepto vertinimas: 5

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

KOLONOS

Krapus smulkiai supjaustyti, suri sutarkuoti. Krapus, suri ir sviesta sudeti i dubeni ir gerai ismaisyti. Is sios mases padaryti mazus kotletukusir ideti i saldytuva, kad sustingtu. Vistienos file susipjaustyti kaip karbonadui, pamusti ir i vidu ivynioti tuos mazus kotletukus, padaryti kolonos pavid..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pavidalo