Veršiena su abrikosais

Ingridientai:
1 kg veršienos,
200 g svogūnų,
4 šaukštai aliejaus,
truputis druskos,
pipirų ar kitų jums patinkančių prieskonių,
500 g džiovintų abrikosų,
3 šaukštai balto vyno,
truputis petražolių.
Gaminimas
Apvirtą veršieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir paskrudinti troškintuve. Po 15 min. sudėti nuvalytus ir supjaustytus svogūnus. Dar po kelių minučių - druską ir prieskonius, o baigiant - abrikosus. Užpilti baltu vynu ir pabarstyti petražolėmis. Troškintuvą dar 5-7 min. palaikyti ant viryklės. Patiekti tame pačiame inde, kuriame buvo gaminamas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!