17 rezultatų ieškant "pati"

Pati paprasčiausia grybų sriuba

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti įpilti vandens, pasūdyti ir 10-15 minučių pavirinti. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Fortūna

Ištriname sviestą su kondensuotu pienu, įdedame kiaušinį, soda, miltus. tešlą padaliname į 2 dalis. Į viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atvėsiname. Aguonine tešlą perskiriame į 2 dalis iškočiojame į skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine tešla. Pert..

Recepto vertinimas: 0

Tortas- Svajonė

Ištriname sviestą su kondensuotu pienu, įdedame kiaušinį, soda, miltus. tešlą padaliname į 2 dalis. Į viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atvėsiname. Aguonine tešlą perskiriame į 2 dalis iškočiojame į skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine tešla. Pert..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai " Šachmatai"

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sukapoti, po to gerai išminkyti. 2.Tešlą perskirti pusiau. Į vieną dalį įmaišyti kakavą ir grietinėlę. 3.Iš abiejų spalvų tešlos padaryti po keturias, maždaug 1cm storio virveles. Dvi šviesias ir dvi rudas virveles sudėti vieną an..

Recepto vertinimas: 4

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

„Virintas vanduo“

Į puodą supilkite vandenį ir aliejų, sudėkite lauro lapus, česnakus, suberkite druską ir virkite 15 min. Išimkite lauro lapus. Įleiskite kiaušinio trynį į sriubos lėkštę ir maišydami supilkite į sriubą. Sudėkite petražoles. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai žagarėliai

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite, kočiokite kočelu vis užlenkdami tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų. Išminkytą teslą apdengti drėgnu skudureliu, kad nedžiūtų, ir įdėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supj..

Recepto vertinimas: 3

Voveraitės

Į išplaktus kiaušinius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti kaip lietiniams. Taukus supilti į puoduką, užvirinti, įmesti nuskustos bulvės griežinėlį ir įkaitinti tam tikrą voveraitėms kepti formelę. Po to šaukštu pilti į ją te..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Pupelės su kiaušiniais ir sūriu

Žalias arba konservuotas pupeles išvirkite, sudėkite jas į keptuvėje ištirpintą sviestą, pridėkite česnako, druskos ir pipirų. Lygiame pupelių sluoksnyje padarykite duobutę, į kurią įberkite daug žalumynų ir sūrio bei įmuškite žalią kiaušinį. 4-5 min. keptuvę įkiškite ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos. Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite sultinį- po ½ ..

Recepto vertinimas: 0

Tebjule salotos

Skrudintus kviečius suberkite į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu, kad būtų apsemti. Pamirkykite 30 minučių. Grūdus gerai nukoškite, kitaip tebjule bus patižęs. Petražolių lapelius nuskabykite nuo stiebo ir stambiai sukapokite. Tą patį padarykite su mėtomis. Išspauskite cit..

Recepto vertinimas: 0

Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)

Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviestą. Ant lentos padėkite maždaug 30 cm ilgumo tešlos lakštą. Teptuku suvilgykite ją lydytu sviestu. Ant pirmojo uždėkite antrą tešlos sluoksnį ir jį suvilgykite sviestu; tą patį pa..

Recepto vertinimas: 3

Eklerai su grietinėle

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 5

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

Išplakti kiaušinį ir į tą pati indą ipilti kondensuoto pieno ir miltų. Viska išplakti ir įdeti į orkaite įkaitinta iki 200 C . Kai iškeps galima užpilti uogiene ar kokiu sirupu, ar pasigaminti skanu torčiuka...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pati