Pasnikiniai žagarėliai

Ingridientai:

2 šaukštai aliejaus
6 šaukštai vandens
1 šaukštas degtinės ar romo
2 šaukštai cukraus
miltų tiek kie reiki, kad išminkyti tešlą
aliejaus virimui

Gaminimas:

Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius. Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius dėti ant sugeriamo popieriaus (tinka popieriniai rankšluosčiai),kad sugertų riebalus. Sudėjus į indą,kuriame bus patiekiami, apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Šaltinis "Didžioji virėja" praktinis vadovas šeimininkėms,pagal E.Malachoviec 1936 m

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!