25 rezultatų ieškant "paskaninti"

Raudona bulvių sriuba

Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais ir pertrinkite per kiaurasamtį. Pusėje stiklinės šalto vandens išplakite miltus ir supilkite į verdantį sultinį. Supilkite pertrintą bulvių ir pomidorų tyrę. Užvirinkite. Prieš valgant užbarstykite susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti. Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute. Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir su svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagr..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 minutes pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 minučių virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiuvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu

Pupeles gerai nuplauti, nupjauti galus ir isvirti silpnai sudytame vandenyje. Pupeles isgriebti ir atvesinti. Paprika supjaustyti siauromis juostelemis ir suberti ant pupeliu. Alyvas ir kaparelius taip pat sudeti ant salotu. Salotas pasudyti, papipirinti, pabarstyti raudoneliu, apslakstyti aliejumi...

Recepto vertinimas: 4

Raugintų agurkų sriuba

Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkintą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas pakepame su aliejumi ir sudedame į sriubą. Verdame 7 min. Tuomet suberiame kubeliais supjaustytus raugintus agurkus, prieskonius ir verdame dar 2 min. Sriubą galime paskanint..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais

Ištirpinti sviestą,200g šokolado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą(šokoladas turi ištirpti).Kremą nukelti nuo ugnies.Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi.Kai cukrus ištirps,įmušti kiaušinius,gerai išsukti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado ..

Recepto vertinimas: 4

Muštinis su voveraitėmis

Kepsnio pakraščius įpjauti, kad kepant mėsa nesusiriestų. Pabarstyti pipirais ir aptepti aliejumi. Nuvalyti grybus, nuplauti ir nuvarvinti kiaurasamtyje. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti grybus ir troškinti su sviestu apie 2 minutes. Pagardinti druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Silkės su kriaušėmis

Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklalizdžius, užpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pakaitinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputį pasūdyti. Citriną nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Nusausintas išmirkytas s..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių vaisių kompotas

Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberiami trupučiu cukraus ir vaniliniu cukrumi. Iš vandens su žievelėmis, likusio cukraus bei prieskonių išverdamas sirupas ir perkoštas karštas užpilamas ant vaisių. Patiekiamas atšald..

Recepto vertinimas: 5

Silkė su krienais ir daržovėmis

Virtą morką ir nuluptus obuolius sutarkuoti rupią tarką ir sumaišyti. Į grietinę sudėti krienus, paskaninti maltais pipirais, cukrumi bei citrinos sultimis ir gerai išmaišyti. Ant supjaustytos silkės uždėti obuolių-morkų mišinį ir apipilti paruoštu padažu. ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juos..

Recepto vertinimas: 0

Cukininijų ir žaliosios paprikos salotos

Cukiniją ir žaliąją papriką supjaustyti mažais gabalėliais. Suplakti mikseriu su kefyru ir bazilikų. Paskaninti druska ir "Tabasco" padažu. Kefyras turi būti šaltas. ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su krabų lazdelėmis

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti burokine tarka. Krabų lazdeles supjaustyti griežinėliais, kiaušinius sumaišyti su grietine, krabų lazdelėmis ir krapais. Viską įmaišyti į bulves. Masę paskaninti druska, pipirais, čili pipirais ir kario prieskoniais. Tešlą sudėti į karščiu..

Recepto vertinimas: 0

Pienių žiedų aptepas (Ramunės)

Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir išmaišome. Tepame ant krekerių arba vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

MANŲ KRUOPŲ BLYNELIAI SU OBUOLIAIS

I manu kose imusti kiausinius, suberti miltus, pasaldinti, paskaninti cinamonu ir gerai ismaisyti. Jei mase labai kieta praskiesti pienu. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka ir sukretus i kose ismaisyti. Formuoti nedidelius blynelius ir kepti. Valgyti su grietine ar uogiene...

Recepto vertinimas: 0

PEKINO KOPŪSTAI SU MĖSA IR SU RYŽIAIS

Kopustu lapus supjaustyti stambiai. Mesa supjaustyti mazais gabaliukais. Smulkiai supjaustytus svogunus ir ryzius pakepinti svieste. Viska sudeti i puoda, uzpilti 1.5 l verdancio pasudyto vandens ir virti ant silpnos ugnies. Baigiant virti, paskaninti pipirais, pagal skoni pasudyti...

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMIS

Silkes ismirkyti piene. Kriauses nulupti, perpjauti isilgai pusiau, pasalinti seklalizdzius, uzpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pasutinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputi pasudyti. Citrina nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griezineliais. Nusausintas ismirkytas silkes nulupti, ..

Recepto vertinimas: 0

PIKANTIŠKAS MAKARONŲ TROŠKINYS

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu virintu vandeniu (kad nesuliptų). Susmulkintą dešrą, svogūną ir česnaką bei plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. Sudėti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių ir aviečių lapų mišinys

Sudziovinti po pora sauju zemuogiu ir avieciu lapu. Juos sutrinti. Sumaisyti po 4 saukstelius susmulkintu zemuogiu ir avieciu lapu su 1 sauksteliu kardamono. Laikyti vesioje, tamsioje vietoje, stikliniame inde. Tinka prie zuvies ir marinuotos mesos. Taip pat vartojamas kompotams, kisieliams paskanin..

Recepto vertinimas: 0

TAILANDIETIŠKA MELIONO SRIUBA

I karsta sultini suberti meliono gabaliukus ir virti 15 min. Paskaninti sojos padazu, druska, pipirais. Pries patiekiant suberti raudoneli, kalendra ir ismaisyti.Patiekti su biriai virtais ryziais.Vietoj meliono galima naudoti cukinija...

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Tešlai sviestą sutarkuojame burokine trintuve ir sumaišome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tešlą 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame ir išpjauname 8-10 lakštų ir iškepame 170-200 C temperatūroje. Iš likusios tešlos pjaunant lakštus iškepame kepinius trupiniams.Krem..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: paskaninti