25 rezultatų ieškant "paskaninti"

Moliuskai vyno padaže

Kaliaropes nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Svogūnus nulupti ir smulkiai supjaustyti. Apkepinti įkaitintame aliejuje. Supilti paruoštą sultinį, baltąjį vyną, degtinę ir užvirinti. Paskaninti druska bei šviežiai maltais pipirais. Sudėti nuluptą pomidorą. Moliuskus sudėti į siete..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota lašiša

Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti druska ir palikti valandai. Krapus susmulkinti. Lašišą nuplauti ir nusausinti. Apibarstyti puse krapų, pipirais, druska. Agurkus nuplauti ir išdėlioti ant popierinio rankšluosčio. Vyno actą, alyvuogių..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 minutes pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 minučių virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiuvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

Aviena mairūno padaže

Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti ci..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Kvietys“

Išbrinkytus kviečius sumalti. Sumaišyti su tarkuotais obuoliu bei morka, užpilti grietine bei paskaninti cukrumi ir druska. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba

Paprikas, morkas ir porus supjaustyti. Susmulkinti kopūstus. Visas daržoves virti vandenyje 5 minutes, tada nukošti į užvirintą sultinį. Paskaninti prieskoniais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų sriuba

Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir morkas pertrinti per sietelį. Šią masę ir šparagų ūglius dėti atgal į sultinį. Sriubą pasūdyti, sudėti pomidorų tyrę ir užvirti. Paskaninti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Silkės su kriaušėmis

Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklalizdžius, užpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pakaitinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputį pasūdyti. Citriną nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Nusausintas išmirkytas s..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų sriuba

Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu (,,blenderiu") susmulkinti, sumaišyti su citrinos sultimis, įmaišyti šiltą sultinį. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į sultinį. Jį paskaninti druska, baltaisiais pipirais, maltais aitriaisiais pipirais. Šią sriubą ga..

Recepto vertinimas: 0

Trinta porų ir petražolių sriuba

Petražolių šaknis, svogūną nuvalyti, smulkiai supjaustyti, porą švariai nuplauti, nusausinti, smulkiai supjaustyti. Puode pakaitinti sviestą, jame patroškinti petražoles, svogūną, porą. Užpilti sultinį, grietinėlę ir dar 10 min. ant vidutinio karštumo ugnies patroškinti. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ir ryžių salotos

Raudonuosius ankštinius pipirus pakepinti, išskaptuoti vidurius ir supjaustyti kubeliais. Taip pat supjaustyti vištieną. Žirnelius ir ryžius išvirti. Paruoštas daržoves sumaišyti su ryžiais bei paskaninti užpilu, pasigamintu iš acto, aliejaus, garstyčių ir druskos. Paruoštas salota..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus aptepas sumuštiniams

1. Kietai virtus kiaušinius supjaustyti griežinėliais. Kelis jų palikti papuošimui, o likusius susmulkinti ir sutrinti su garstyčiomis. Suberti susmulkintus česnakus, agurkėlius, paskaninti druska, pipirais ir viską gerai sumaišyti su varške. 2. Ant dviejų riekių užtepti paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Aštri lęšių sriuba

Lęšius siete perlieti šiltu vandeniu. Suberti į puodą, užpilti 1 litru vandens, įdėti lauro lapelį ir išspaustą česnako skiltelę. Virti ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Likusias česnako skilteles, svogūnus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti puode su 4 įkaitinto ..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

BRAZILIŠKA SRIUBA - CAMARO

Visciuka supjaustyti i keturias dalis. Ryzius ir smulkiai supjaustytus svogunus pakepinti aliejuje, kol igaus auksini atspalvi. taip paruostus ryzius sudeti i puoda ir uzpilti verdanciu vandeniu, ant virsaus sudeti visciuko gabalelius, neatsildytus pomidorus ir griezineliais supjaustyta petrazoles s..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, uzpilti verdanciu sultiniu, ideti lauro lapa, kvepianciu pipiru ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griezineliais. I karsta keptuve ideti sviesto ir susmulkinta svoguna,truputi pakepinti ir sudeti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMIS

Silkes ismirkyti piene. Kriauses nulupti, perpjauti isilgai pusiau, pasalinti seklalizdzius, uzpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pasutinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputi pasudyti. Citrina nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griezineliais. Nusausintas ismirkytas silkes nulupti, ..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU MORKOMIS IR PASTARNOKAIS

Nulupus ir pasalinus kaulus, silke supjaustyti norimo dydzio gabaliukais ir sudeti i silkine. Virta morka ir virta pastarnoka supjaustyti siaudeliais. Svogunus supjaustyiti pusziedziais, pakepinti aliejuje, sudeti morkas ir pastarnokus, pasudyti, paskaninti kalendra ir dar kiek pakepinus uzdeti ant ..

Recepto vertinimas: 4

SILKĖ SU KRIENAIS IR DARŽOVĖMIS

Virta morka ir nuluptus obuolius suatarkuoti rupia tarka ir sumaisyti. I grietine sudeti krienus, paskaninti maltais pipirais, cukrumi bei citrinos sultimis ir gerai ismaisyti.Ant supjaustytos silkes uzdeti obuoliu-morku misini ir apipilti paruostu padazu...

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS SU BANANAIS

Nuplautas salotas suplesyti, bet nesuspausti. Morkas nuplauti, nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka. Nuluptus bananus supjaustyti griezineliais. Obuoli nulupti ir supjaustyti kubeliais. Viska ismaisyti, paskaninti druska, trupuciu cukraus ir pipirais. supilti citrinos sultis. Alyvu alieju issukti s..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų agurkų sriuba su kazlėkais

I 2 l verdancio, mazai pasudyto vandens sudedame nuvalytus kazlekus. Jiems apvirus sudedame kubeliais supjaustyta svoguna, susmulkinta kopusta ir sutarkuota morka. Suberiame kubeliais supjaustytas bulves. Baigiant virti sudedame supjaustytus agurkus. Sriuba galime paskaninti lauru lapais...

Recepto vertinimas: 0

KUSKUSO KRUOPOS SU VIŠTIENA

Kuskusa uzpilti verdanciu sultiniu, ismaisyti, uzdengti ir palikti 5 min. pastoveti.File supjaustyti kubeliais. Dideliame inde ismaisyti apelsinu sultys, alieju, sutarkuota zievele ir acta. Tada sudeti kuskusa, mesa, zalumynus, susmulkintus svogunu laiskus ir gerai ismaisyti. Paskaninti druska ir pi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: paskaninti