25 rezultatų ieškant "paskaninti"

Daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 minutes pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 minučių virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiuvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštintame va..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir varškės apkepas

Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės..

Recepto vertinimas: 5

Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis

Perplautus ryžius suberti į puodą, užpilti vandeniu (kad vos apsemtų) ir virti. Kai ryžiai išbrinks, keliskart įpilti skysčio iš konservų dėžutės ir virti toliau.Žuvies filė supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti, po to išvirtus ryžius sudėti į keptuvę ir sumaišyti su mi..

Recepto vertinimas: 1

Pomidorų sriuba su makaronais

Mėsą nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir staigiai užvirinti. Kiek pavirus, sudėti daržoves, pasūdyti ir virti, kol mėsa išvirs. Išėmus mėsą, sultinį perkošti. Mėsą supjaustyti. Pomidorus smulkiai supjaustyti ir šutinti savose sultyse, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per sietel..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su paprikomis

Į keptuvę įpilti aliejaus ir sudėti juostelėmis supjaustytą vištienos filė, taip pat juostelėmis supjaustytas saldži?sias paprikas ir svogūną. Paskaninti druska ir prieskoniais vištienai. Kai saldžiosios paprikos suminkštėja, supilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėl..

Recepto vertinimas: 5

Silkė su paprika ir pomidorais

Paprikas perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklas, nuplauti ir apkepti orkaitėje. Tada nulupti, sumalti arba sukapoti, sumaišyti su aliejumi, paskaninti šaltame virintame vandenyje išbrinkintais kmynais ir smulkiai sukapotu šviežiu arba kavamale sumaltu džiovintu peletrūnu. Pomidorus ..

Recepto vertinimas: 0

Silkės su kriaušėmis

Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklalizdžius, užpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pakaitinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputį pasūdyti. Citriną nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Nusausintas išmirkytas s..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos

Biriai išvirti ryžius. Agurką, mėsą, kietai virtus kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Visus šiuos produktus išmaišyti su majonezu ir svogūnais, paskaninti česnaku, trintu su druska ir pipirais. Patiekti salotinėje, išklotoje salotų lapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Elzaso veršiena

Įkaitintame svieste apkepinti eskalopus ir sudėti juos į lėkštę. Į tą pačią keptuvę įberti supjaustytus svogūnus ir pakepinti juos ant silpnos ugnies. Įpilti vyną ir vandenį, paskaninti druska ir pipirais. Krakmolą sumaišyti su grietine, supilti į padažą, keptuvę palenkti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)

Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truputį druskos, išminkyti tešlą. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvieną į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, apšlakstyti citrinos sultimis. Formuoti iš bulvių tešlos kukulius, į kiekvieną įdedant po obuolio skiltelę. Ge..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)

Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje. Po to pridėti smulkiai supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako. Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žol..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

ANDALŪZIŠKI KUKULIAI

Kiauliena sumalti, sudeti susmulkinta cesnaka, dziuveselius, kiausinius, smulkiai supjaustytas petrazoles, paskaninti druska ir pipirais. Suri supjaustyti kubeliais (1x1 cm). Is farso formuoti nedidelus kukulaicius, o ividu ideti po gabaleli surio. Kukulaicius kepti aliejuje. Patiekti su ryziais ir ..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RAZINOMIS

Supjaustyta silkiu file deti i stiklaini, kiekviena sluoksni apibarstant smulkiai supjaustytais petrazoliu lapeliais, gerai nuplautomis razinomis. Alieju sumaisyti su pomidoru tyre, paskaninti tarkuotu muskato riesutu ir uzpilti ant silkiu. Taip paruosta silke kelias valandas palaikyti vesioje vieto..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMIS

Silkes ismirkyti piene. Kriauses nulupti, perpjauti isilgai pusiau, pasalinti seklalizdzius, uzpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pasutinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputi pasudyti. Citrina nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griezineliais. Nusausintas ismirkytas silkes nulupti, ..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS

Biriu ryziu kose permalti mesmale ir sumaisyti su grietine. Tinka prie mesos, varskes patiekalu, saldziu vaisiu bei uogu.Paduodant padaza prie mesos patiekalu, ji galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrunu, raudoneliu, ciobreliu ir kt.Padaza, skirta varskes patiekalams, si..

Recepto vertinimas: 0

ŽIRNIŲ IR BANANŲ SALOTOS

Bananus supjaustyti pusgriezineliais,sumaisyti su zirneliais. Is majonezo,vyno,citrinos sulciu bei cukraus sumaisyti padaza ir juo uzpilti zirnelius ir bananus, paskaninti citrina, druska, pipirais, cukrumi...

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ PONIA

Paruosti uzpila: majoneza ismaisyti su jogurtu, citrinos sultimis, paskaninti druska ir pipirais.Persika nuplauti, isimti kaula, nulupti odele ir supjaustyti kubeliais. Uogas nuplauti ir nuvarvinti. Obuoli nuplauti isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti kubeliais. Svogūunąa taip pat supjaustyti kub..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišinio užkandėlė su brokoliais

Smulkiai supjaustytus svogunus kepinti su aliejumi, kol suminkstes. Paprikas, isemus seklas, supjaustyti 1-1,5 cm kvadrateliais, sudeti i kepinamus svogunus ir patroskinti. Nulupta cukinija isgremzus seklas supjaustyti nedideliais kubeliais ir ipylus 1-1,5 stiklines vandens sutinti, kol suminkstes. ..

Recepto vertinimas: 4

Juodos duonos sriuba

Duonos gabaliukus mirkyti keletu valandu, isvirti vandenyje. Pagal skoni pasaldinti cukrumi ar medumi, paskaninti cinamonu. Baigiant virti ideti truputi sviesto. Galima isplakti mikseriu, kad neliktu duonos gabaliuku.Pagal skoni prideti spanguoliu, duonos gabaliuku, razinu, isvirtu dziovintu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

GAIVIOSIOS MARIJANOS SALOTOS

Paruosti padaza: majoneza sumaisyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.Agurkus nuplauti, supjaustyti plonais griezineliais. Sparagus supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Agurkus, sparagus, mesa, krapus uzpilti padazu ir viska ismaisyti. Tada suberti zemuoges ir dar karta atsargiai sumaisyti,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: paskaninti