25 rezultatų ieškant "parmezano"

Špinatų lazanija

Puode patroškinkite mėsą, svogūnus ir česnakus. Nugriebkite riebalus. Supilkite pomidorus, pomidorų padažą, kečupą, baziliką, raudonėlį ir pipirus. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir dar 15 minučių maišydami patroškinkite. 10–12 minučių pavirinkite makaronų lakštus, kol ..

Recepto vertinimas: 2

Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu

Jautienos filė maždaug 2 valandoms įdėkite į šaldiklį (mėsa turi būti standi, tačiau nesušalusi į ragą). aštriu peiliu nupjaustykite visus riebalus. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais (vaflio storumo). Mėsą vienu sluoksniu sudėkite ant lėkščių, kuriose patiekąlą duo..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su alyvomis

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vande..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinė pica su traškia plutele

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasi..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų lazanija

Puode patroškinkite mėsą, svogūnus ir česnakus. Nugriebkite riebalus. Supilkite pomidorus, pomidorų padažą, kečupą, baziliką, raudonėlį ir pipirus. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir dar 15 minučių maišydami patroškinkite. 10-12 minučių pavirinkite makaronų lakštus, kol ..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinė lazanija

Puode užvirinkite 2 1 sūdyto vandens. Kiekvieną lazanijos lakstą virkite atskirai po 5 minutes, po to pamerkite į saltą vandenį. Įdaras. Keptuvėje istirpinkite 30 g sviesto ir pakepinkite farsą. Nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite morkas, salierą ir sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti topinambai su šonine

Orkaitę įkaitiname iki 225 °C temperatūros. Topinambus nuplauname, perpjauname išilgai pusiau (lupti nebūtina), dedame į kepimo indą, uždedame šoninės juosteles, užpilame grietinėle, kad apsemtų. Apibarstome maltais pipirais, pasūdome, užberiame pusę parmezano kiekio, išmaišome,..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiški jautienos suktinukai

Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Sukti..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų trapučiai su parmezano padažu

250ml verdančio sultinio pamažu, maišydami supilame į dubenį su kukurūzų kruopomis ir verdame 2 minutes. Nukaičiame ir suberiame 150g. tarkuoto sūrio. Kruopų masę supilame į riebalais pateptą skardelę maždaug 2cm. sluoksniu ir padedame 12 valandų šaltai. Sustingusią kukurūzų ma..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška svogūnų sriuba

Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Artišokų salotos su parmezano sūriu

Kietus išorinius artišoko lapus nuskabykite, nupjaukite viršutinį pumpuro trečdalį ir nuvalykite kotą. Tuomet perpjaukite artišokus išilgai ir išvalykite vidų. Šitaip sutvarkytus artišokus sudėkite į dubenį, apšlakstykite trimis ketvirtadaliais citrinos sulčių, užpilkite šaltu..

Recepto vertinimas: 0

Artišokų salotos su parmezano sūriu

Kietus išorinius artišoko lapus nuskabykite, nupjaukite viršutinį pumpuro trečdalį ir nuvalykite kotą. Tuomet perpjaukite artišokus išilgai ir išvalykite vidų. Šitaip sutvarkytus artišokus sudėkite į dubenį, apšlakstykite trimis ketvirtadaliais citrinos sulčių, užpilkite šaltu..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir parmezano sūriu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol suminkštės (apie 5 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Dalimis, po ½ stiklinės (125 ml) pilkite sultinį, gerai..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir sūriu

Dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ugnies kaitinkite daržovių sultinį, kol užvirs. Sudėkite pusę žirnių ir virkite, kol suminkštės (6-7 min.). Išgriebkite žirnius ir sutrinkite į vientisą masę. Sudėkite masę atgal į prikaistuvį, sumaišykite ir uždenkite, kad neatvėstų. &..

Recepto vertinimas: 1

Grybai citrinų-grietinės padaže su kukurūzų plokštainiu

Puode užvirinkite pasūdytą vandenį. Nuolat maišydami, supilkite kukurūzų miltus ir pavirinkite 3-5 min., kol masė sutirštės. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite česnaką ir sutarkuotą parmezano sūrį. Gautą plokštainį sudėkite į riebalais pateptą skardą, paspauskite ir leiskite ..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)

Baklažanus ir cukinijas nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, ir palikti 15 min. pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepti 5 min aliejuje, ant viršaus supilti konservuotus pomidorus ir troškinti apie 15 min. Baklažanus ir cukinijas pavolioti miltuose ir kiaušinio..

Recepto vertinimas: 5

Cezario salotos

Nupjaukite salotoms kerpę, lapelius smulkiai suplėšykite. Nulupkite 3 česnako skilteles ir smulkiai sukapokite. Nusunkite ančiuvių file, sudėkite į didelį dubenį salotoms ir susmulkinkite šakute. Įdėkite česnako, garstyčių, ir pipirų. Užpilkite citrinos sultimis ir viską išmai..

Recepto vertinimas: 0

Quesadillas

Sūrį sutarkuokite arba sutrupinkite. Jei vartojate Parmezano sūrį- sumaišykite su išplaktu kiaušiniu ir grietinėle. Citrininių melisų arba šviežių kalendrų lapelius nuplaukite, sukapokite ir sumaišykite su sūriu. Gautą mišinį užtepkite ant vienos tortilijų pusės. Tortilijas p..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

"Pesto" makaronai (Sniegos)

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Baziliką, petražoles, parmezano ir fermentinį sūrį, graikinius riešutus ir aliejų susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Jei gaunama masė nėra vientisa, galima įpilti truputėlį daugiau aliejaus. Padažą užpilkite ant kar..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGĖLIAI SU SŪRIU

Is miltu riebalu, sviesto ir tupucio vandens uzminkyti tesla, pasudyti. Tesla turi buti kociojama. Tesla iskocioti 2 mm storio ir supjaustyti kvadrateliai 8x8 cm. I vidu pabarstyti tarkuoto parmezano ir pyragelius sulenkti trikampiu, smarkiai uzspausti kampus.Pyragelius kepti karstame aliejuje...

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos su vištiena

Supjaustytą juostelėmis vištienos krūtinėlę apkepinam svieste ar aliejuje (kas kam priimtiniau). Į lėkštę sudedam salotas, keleta ančiuvių (5-6), džiūvesėlių, apšlakstome Cezario padažu, sudedame vištienos juosteles, ant viršaus užberiame tarkuoto parmezano sūrio ir ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: parmezano