4 rezultatų ieškant "paprasti"

Paprasti žirniniai blynai

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla, gerai išplakama, kad nebūtų sausų miltų ar gumulų, ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Kai kurios šeimininkės vartoja vandenį, pusiau atskiestą su rūgusiu pienu, miltus sumaišo su 1/2 šaukštelio sodos. Tada blyneliai esti..

Recepto vertinimas: 0

Paprasti žagarėliai

Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti. 2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve. Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Paprasti trapios tešlos sausainiai

Miltus išsijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant jų sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Ant jų įmušti kiaušinius, suberti cukraus pudrą ir maišyti peiliu iš kraštų užverčiant trupinius. Tada greitai užminkyti t..

Recepto vertinimas: 3

Paprasti šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę skardą. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Palaipsniui sudėkite sviestą, nuolat maišydami. Įpilkite vanilės esencijos. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos. Sukr..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: paprasti