5 rezultatų ieškant "padaza"

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų ir česnako padažas

Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje pakepinkite 5 minutes. Ataušinkite. Riešutus ir česnaką suberkite į virtuvinį kombainą ir susmulkinkite. Supilkite aliejų plona srovele, actą, įberkite druskos pagal skonį. Masė turi būti tiršta ir puri. Masę ..

Recepto vertinimas: 0

Daumantų karštas padažas makaronams „Spageti“

Susmulkintą svogūną ir česnakus pakepiname aliejuje. ,,Daumantų" pomidorų padažą pakaitiname ir, užtarkavus sūrio, išmaišome. Padažą skaniname baziliku, sojų padažu. Į lėkštę spageti dedame ratu, o į vidurį pilame padažą. Puošiame petražolių ,,šakelėmis". Šaltinis : ..

Recepto vertinimas: 4

Grietinės padažas salotoms

Į dubenėlį supilkite grietinę, actą, suberkite cukrų, garstyčias (garstyčių milteliai padažą paaštrina)ir kmynus (suteikia rupumo). Pasūdykite pagal skonį. Grietinė sutirštins padažą. Viską gerai suplakite. Įdėkite majonezo ir vėl išplakite. Pasūdykite pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: padaza