5 rezultatų ieškant "padaza"

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas

Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogū..

Recepto vertinimas: 0

Kinietiškas padažas

Supjaustykite pipirą ir svogūną, pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus vandenį ir kukurūzinius miltus, ir lėtai virkite apie 10 minučių. Sumaišykite vandenį su miltais ir maišydami supilkite į padažą. Užvirinę virkite apie minutę. P..

Recepto vertinimas: 4

Daumantų karštas padažas makaronams „Spageti“

Susmulkintą svogūną ir česnakus pakepiname aliejuje. ,,Daumantų" pomidorų padažą pakaitiname ir, užtarkavus sūrio, išmaišome. Padažą skaniname baziliku, sojų padažu. Į lėkštę spageti dedame ratu, o į vidurį pilame padažą. Puošiame petražolių ,,šakelėmis". Šaltinis : ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: padaza