13 rezultatų ieškant "nupjaustykite"

Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu

1. Nuo šlaunelių filė nupjaustykite riebalus ir plėveles. Mėsą supjaustykite 2 cm ilgumo gabalėliais ir suverkite ant iešmų. Sudėkite į neaukštą stiklinį indą. Sumaišykite sojų padažą, medų bei aliejų ir užpilkite ant vištienos. Uždenkite maistine plėvele, šaldykite 2 vala..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu

Jautienos filė maždaug 2 valandoms įdėkite į šaldiklį (mėsa turi būti standi, tačiau nesušalusi į ragą). aštriu peiliu nupjaustykite visus riebalus. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais (vaflio storumo). Mėsą vienu sluoksniu sudėkite ant lėkščių, kuriose patiekąlą duo..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu

Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir gerai išspauskite (nupjaustykite storus stiebus, nes juos tektų ilgai virti). Grybams nupjaukite kotelius, iš kepurėlių išspauskite vandenį. Pasūdytame vandenyje grybus palengvėle pavirkite 5 minutes. nuvarvinkite..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su pievagrybiais

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir įpilkite aliejaus. Nulupkite česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite arba isspauskite ir įdėkite į puodą. Makaronus pamaisydami virkite 8--10 minučių, po to nukoskite, perpilkite saltu , tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėt..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu

Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir gerai išspauskite (nupjaustykite storus stiebus, nes juos tektų ilgai virti). Grybams nupjaukite kotelius, iš kepurėlių išspauskite vandenį. Pasūdytame vandenyje grybus palengvėle pavirkite 5 minutes. nuvarvinkit..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)

Bulves kruopščiai nuplaukite ir su odele dvidešimt minučių virkite pasūdytame vandenyje.Pagaminkite padažą. Marinuotas raudonąsias saldžiąsias paprikas suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Ropinius svogūnus nulupkite ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su jūrų šukutėmis

Paprastą ir askaloninį česnaką supjaustykite kubeliais. Laiškinius česnakus, pelerūną ir petražoles sukapokite. Išspauskite citriną. Suplakite citrinos sultis su askaloniniais česnakais ir puse paprastų česnakų. Po truputį įplakite aliejaus, kad padažas sutirštėtų. Jūros ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su marinuota ir kepta vištiena

Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero šaknį ir česnaką. Sudėkite į sojos padažą, supilkite cukrų, įpilkite po 15 ml(1 šaukštą) ryžių vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 šaukštus) augalinio aliejaus. Gamindami padažą, 60 ml marinate perpilkite į kitą dubenį, ten pat s..

Recepto vertinimas: 0

Šparagai svieste su peletrūnais

Nupjaustykite sumedejusius sparagu galus. Suriskite sparagus i keturis vienodo dydzio rysulelius. Sudekite rysulelius i dideli troskintuva su verdanciu vandeniu. Uzdenkite ir troskinkite 6-8 min., kol sparagai suminkstes, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriskite. Sudekite sparagus ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nupjaustykite