20 rezultatų ieškant "nupilti"

Pupelių sriuba

Pupelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pupelėsmorkospetražolėssvogūnaspomidorų tyrės arba pomidorų sultys Gaminimas: Pupeles 4-5 val mirkyti šaltame vandenyje, paskui vandenį nupilti. Virti pupeles vandenyje, kol suminkštės. Įpjaustyti morkų, petražolių, svogūno. Kai daržov..

Recepto vertinimas: 0

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų apkepas su slyvomis

Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..

Recepto vertinimas: 0

"Grybai" iš bulvių

"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinė su apelsinais

Nugarinė su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sūrios nugarinės, 20 ml. šviežių aplsinų sulčių, 1 apelsino žievelė supjaustyta juostelėmis, 10 sutrinto kardamono ankščių, 1 cinamo lazdelė, 6 svogūnai, 3 šaukštai medaus. Gaminimas: Nupjauti nuo mėsos riebalus, įdė..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..

Recepto vertinimas: 3

Krabų lazdelės su citrina

Krabų lazdelės su citrina Ingridientai: 200g makaronų (kriauklelių) 150ml grietinės 100g krabų lazdelių vienos citrinos sulčių krapų druskos pipirų Paruošimo būdas: Makaronus virti 3 minutes pasūdytame vandenyje , nupilti vandenį ir įdėti į lėkštę . Šiek tiek pa..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Vaisių salotos su vaniliniais ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 l vanilinių ledų, 3 apelsinai, 2 raudoni obuoliai, 150g. žalių vynuogių, 2 bananai, 380g. konservuotų ananasų, 300g. konservuotų mandarinų, 3 šaukštai likerio.  Gaminimas: Ledus reiktu suminkštinti, išimant ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės vandens, 250 g baltų pupų arba pupelių (arba 400 koncervuotų), 6 bulvės, 2 stiklinės pieno, stiklinė miežinių miltų arba miežinių kruopų, 100 g sviesto, 3 arbatiniai šaukšteliai druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su aguonų įdaru

Didžkukuliai su aguonų įdaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 2 stiklinės aguonų 1 kiaušinis 3 šaukštai medaus Gaminimas: Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sud..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...

Recepto vertinimas: 0

Braškių džemas

Braškių džemas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg braškių, 2.700-800 g medaus  Gaminimas: Gerai nuplautas braškes (galima jas maišyti su žemuogėmis) supilti į dubenį. Užpilti medumi ir palaikyti 3-4 valandas. Nupilti sirupą, jį iškošti ir virti, visą laiką maišant, ant d..

Recepto vertinimas: 0

Kviečiukai (palotėliai)

Kviečiukai (palotėliai)Ingridientai: 1 stiklinės kviečių 2-3 bulvių pipirų druskos 2 kiaušiniai česnako Gaminimas: Stiklinę kviečių iš vakaro užpilti vandeniu. Ryte vandenį nupilti, įpilti šviežio ir virti 0,5 val. Išvirti bulves. Nulupti ir kartu su virtais kvieči..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais

Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g sluoksniuotos kiaulienos, 2.2 stiklinės džiovintų žirnių arba pupų, 3.1 litras vandens, 4.druskos, 5.pipirų, 6.šiek tiek rūkytos kiaulienos odelės, 7.2 svogūnai, 8.1 petražolės šaknis, 9.gabalėlis ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)Ingridientai:2,5 stiklinės šaltalankių uogų, 1 stiklinė vandens, 3 valg. š. ar daugiau cukraus.Gaminimas Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengvia..

Recepto vertinimas: 2

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)Ingridientai:50 neprinokusių graikinių riešutų1 kg cukraus2 stiklinės vandens1 citrinavandeniui500g kalkių3 l vandensGaminimasVandens paruošimas: 500g kalkių gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastov&#..

Recepto vertinimas: 5

Rojaus obuoliukų uogienė III

Rojaus obuoliukų uogienė IIIIngridientai:1 kg rojaus obuoliukų, 1 kg cukraus, 1/2 stiklinės vandens, vienos citrinos sultys.GaminimasIš vandens ir 300 g cukraus išvirti sirupą. Sirupą atvėsinti iki 75-80° C ir užpilti ant verdančiame vandenyje ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai (skanūs)

Marinuoti agurkai (skanūs) Ingridientai: 1.5 litro vandens 200 gramų 9% acto, 200 gramų cukraus, 2 valgomieji šaukštai druskos, pipirai, lauro lapeliai, krapai, juodųjų serbentų lapai, vyšnių lapai, česnakas (galima skiltelės ir lapus) Gaminimas Agurkus nuplauti į stiklai..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: nupilti