25 rezultatų ieškant "miltai"

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Švilpikai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai,supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių kepami įkaitintoje iki (400F) orkaitėje, kol gražiai pagels.(Apytikslė kepimo trukmė - 40-50 min.) Valgoma su ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti švieži grybai

Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir suvartoti kitam valgiui. Riebalus pakaitinti, kol ims rūkti, sudėti grybų kepurėles ir iš abiejų pusių pakepinti iki rausvumo. Jei grybai trupa, juos apvoliot..

Recepto vertinimas: 0

Rūgšti grybų sriuba

Grybus supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepti riebaluose.Paskui į keptuvę įberti kapotų svogūnų, miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus.Viską užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir virti 10-150min.Baigiant virti sudėti plonomis skiltelėmis supjaustytą pomidorą arba agurką ir o..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis tešloje

ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI, VANDENS PILAMA TIEK KAD MASE GAUTUOS GRIETINES TIRSTUMO. LYDEKA PAMIRKOME TESLOJE IR DEDAME I KEPTUVE,ANT VIRSAUS DAR PO TRUPUTI UZDEDAME TESLOS. IR KEPAME KOL GRAZIAI ..

Recepto vertinimas: 2

Silkės mielinėje tešloje

Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su mielėmis, supilami miltai, užmaišoma tešla ir paliekama 1 valandai šiltai, kad pakiltų. Silkėms išimami kaulai. Lašiniai ir salierai smulkiai supjaustomi ir pakepinami, kol salierai suminkštėja. Į silkių vidų įdedama laš..

Recepto vertinimas: 0

Lengvi sausainiai

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą mikseriu išplakti iki purumo. Ant viršaus suberti cukrų, druską ir supilti kiaušinio baltymą. Plakti kol masė gerai išsimaišys. Suberti miltus ir mažiausiu greičiu plakti, kol nebesimat..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Veršiena 2-3 val. pamirkoma piene, nusausinama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ir kepama orkaitėje įdėjus truputį riebalų, palaistant sultimis. Prieš baigiant kepti kelis kartus užpilama paruoštu kiaušinių padažu ir apkepinama, kol parusvės. Padažui miltai pakepina..

Recepto vertinimas: 0

Avižų kisielius

Miltai arba dribsniai užpilami drungnu vandeniu, išmaišoma, įmetama duonos plutelė ir kelios medžio anglys. Laikoma kambario temperatūroje apie 1 parą. Paskui perkošiama, pripilama iki 1l. vandens ir juo dar kartą perplaunami miltai. Skystis supilamas į puodą, pasūdoma, užvirinama ir..

Recepto vertinimas: 4

Ruginių miltų bandelės

Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos išleistos mielės, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Tešla turi būti kaip pyragui. Jei pasirodytų, kad ji per kieta, įpilama kiek šiltos grietinėlės. Tešla l..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Pieno padažas

Miltai pakepinami svieste, kol pagels, atskiedžiami pienu ir paskaninami druska, pavirinama 5 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis (kugelis)

I. Paruošimas Bulvės ir svogūnas sutarkuojami, nupilama dalis skysčio (kartais užplikoma pienu), įmušamas kiaušinis, subėriami miltai, pasūdoma ir gerai išmaišoma. Paruošta masė dedama į riebalais išteptą keptuvę ar skardą ir kepama orkaitėje arba krosnyje. Iškepus supjaus..

Recepto vertinimas: 4

Grybais įdaryti bulviniai kukuliai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušamas kiaušinis, suberiamas krakmolas ar miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromi paplotėliai, uždedama įdaro, suformuojami pailgi kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai supjaustomas, apkepinamas aliejuje ar..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių maltinukai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Padažui grybai nuplaunami ir 1-2 v..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Biskvitiniai dubenėliai su braškių kremu

Tryniai išsukami su cukrumi, baltymai išplakami, sudedami į trynių masę, suberiami miltai ir atsargiai išmaišoma. Masė šaukštu pilama į sviestu pateptą skardą 3 mm sluoksniu, formuojant paplotėlius. Kepama 200 laipsnių kaitroje 8-10 min. Karšti paplotėliai dedami ant apverstų sti..

Recepto vertinimas: 4

BULVIŲ MALTINUKAI

Virtos bulves sumalamos mesmale, suberiami miltai, imusami kiausiniai, supilama grietine, pasudoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir is abieju pusiu apkepami ikaitintuose riebaluose. Valgoma su dziovintu grybu padazu.Padazas: grybai nuplaunami ir 1-2 val. mirkomi siltame va..

Recepto vertinimas: 0

BRETANIŠKAS PUPELIŲ TROŠKINYS

Is vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti sonine, svoguna ir cesnaka. Visa tai pakepinti svieste, tada supilti pomidoru padaza ir maisant suberti miltus. Kai viska gerai ismaisysite ir miltai igaus rusva atspalvi nuimkite nuo ugnies. Per nakti mirkytas pupeles verdame ant mazos ugnies, kol i..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

MORKŲ SAUSAINIAI II

Tarkuotos morkos uzberiamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imusami kiausiniu tryniai, suberiami miltai, sumaisyti su kelimo milteliais, truputis cinamono, vanilinio cukraus. Is teslos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karstumo orkaiteje 10 minuciu...

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: miltai