5 rezultatų ieškant "midus"

Žemaičių midus

Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..

Recepto vertinimas: 0

Midus su obuolių sultimis

Midus su obuolių sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.20 l obuolių sulčių, 2.1 kg medaus, 3.3,5 kg cukraus Gaminimas: Į 20 l sulčių supilkite 2 kg ištirpinto cukraus ir pastatykite rūgti šiltai. Kai rūgimas susilpnėja, nupilkite, pridėkite 1,5 kg cukraus ir vėl palaikykite. Pask..

Recepto vertinimas: 0

Pieno midus

Pieno midus Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.1 stiklinė pieno, šaukštas medaus, 2.100 g ledų, vanilinio cukraus, tarkuotos apelsino žievelės. Gaminimas: Medus ištirpinamas piene. Ledai išplakami su žievele ir cukrumi. Viskas sumaišoma. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviškas midus

Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri�..

Recepto vertinimas: 0

Midus greitam vartojimui

Midus greitam vartojimuiIngridientai:3,5kg medaus, 20l. vandens, 100g apynių, 75 g mielių, cukraus.Gaminimas Į pusę nurodyto vandens kiekio sudedamas medus ir, keliskart pamaišant, laikoma šiltoje vietoje, kol ištirpsta. Gautas medaus tirpalas pavirinamas, kol pusė jo išgaruoja. Tada s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: midus