4 rezultatų ieškant "metu"

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

Šalta jogurto ir mėtų sriuba

Jogurtą ir pomidorų sultis supilame į indą, gerai išmaišome. Supilame pieną, suberiame susmulkintą česnaką, nuluptą smulkiai supjaustytą agurką, didesnę dalį susmulkintų mėtų, pasūdome, įberiame pipirų. 2 valandoms pastatome į šaldytuvą. Supilame sriubą į dubenį, suberia..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su mėtų kremu

Kiaušinius išplakame su 5 šaukštais vandens, 175 g miltinio cukraus, pakeliu vanilinio cukraus ir žiupsneliu druskos. Miltus persijojame su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Sumaišome su išplakta mase. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą torto formą. Kepame 200 laipsn..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladą pamažu ištirpiname vandens vonelėje. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Šokoladą pamažu įmaišome į sviesto masę. Tada įmaišome išplakta kiaušinį. Miltus išsijojame su soda. Į tešlą sudedame maždaug 1/2 miltų, išmaišome. Po to įmaišome grietinę, v..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: metu