25 rezultatų ieškant "likeriu"

Kapučino želė

1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina visškai ištirpsta. 2. Puodą nukaičiame ir paliekame atvėsti. Likusią kavą sumaišome su likeriu. Perpilame ..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

1. Cukatas supjaustome kubeliais ir 15 minučių mirkome likeryje. 2. Žieveles ir 25g cukraus suberiame į pieną ir pašildome. 3. Miltus pakepiname svieste. Maišydami supilame pieną su žievelėmis. Užverdame, įmaišome vieną kiaušinio baltymą. Ataušiname. 4. Sudedame cukata..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Margarita "Sierra Silver"

Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliui skirta taurę, jos kraštus pavilgyk sultyse ir iškart merk į druską — ja aplips visas taurės kraštas. Plaktuve su keliais ledo kubeliais sumaišyk tekilą, likerį bei citrinų..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė apelsinų padaže

Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinų sultis ir troškinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skiltelių plėvelę ir supjaustyti. Apelsinus užpilti likeriu, išmaišyti ir sudėti į mėsą, tada patroš..

Recepto vertinimas: 3

Vyšnių desertas su duona ir medumi

Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome su šaukštu medaus, cinamonais ir likeriu. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. sumaišome su šaukštu medaus. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. Į keturis desertinius indelius s..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų ledai

Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluoščio, nusausiname. 6 šakeles padedame į šaldytuvą. Nuo ktų šakelių nuskabome uogas. Į sultis suberiame cukrų užviriname. Maišydami suberiame uogas. Sumažiname kaitrą ir pridengę verdame 5 minutes. Likusias sveikas uogas sumaigome ..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ledai

Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus uogų padedame į šaldytuvą. Į plaktuvą supilame vyną, suberiame cukrų ir pamažu plakdami suberiame uogas. Toliau plakdami supilame likerį. Šią masę supilame į atšaldytą dubenėlį, pridengiame folija ir v..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninė masė

Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė slyvų padaže

Krūtinėles įtrinti sojos padažu, vyšnių likeriu ir česnaku. Pastatyti nakčiai į šaldytuvą. Po to apkepinti aliejuje, įpilti stiklinę vandens, sudėti slyvų džemą ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės (apie 1 val.). Patiekti su ryžiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis). Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos į 50 cm ilgio ir 35 cm pločio lakštą. Jo viduryje 8 cm pločio juostą pabarstyti biskvito trupiniais. Juos apšlakstyti vyšnių likeriu. Ant trupinių sluoksnio sudėti vyšnias...

Recepto vertinimas: 1

PYRAGO TRUPINIŲ PIRŠTELIAI SU LIKERIU

Trupinius sumaisome su cukrumi, grietine ir likeriu, iberiame kakavos ir gerai ismaisome. Formuojame norimos formos sausainukus...

Recepto vertinimas: 0

ŠALDYTI JOGURTO PUTĖSIAI

Kiausini isplakti ant garu su cukrumi ir citrinos zievele. Zelatina isbrinkyti saltame vandenyje ir sudeti i karsta pudinga. Atvesinti maisant, kad nesusidarytu plevele. I pudinga imaisyti jogurta ir kiausiniu mase. Grietine gerai isplakti ir sumaisyti su jogurto mase.Formeles iskloti kepimo popieri..

Recepto vertinimas: 0

Braskiu desertas

braskes sutrinti su plaktuvu. I taure sudeti sutrintas braskes ir ledus. apipilti sirupu ir likeriu. Ir apiparstyti sokoladu. Skanaus (Vilma)..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas II

Istepti 23 cm skermens skarda isimamu dugnu riebalais ir pabartykite miltais. Ikaitinkite orkaite iki 150C temperaturos. Sumalkite riesutus ir suberkite i juos sokolada bei miltus. Issukite sviesta su cukraus iki purumo. Atskirti trynius nuo baltymu ir imaisykite po viena i sviesta . Suverskite mas..

Recepto vertinimas: 1

Juodoji rožė

Visus gėrimus, išskyrus juodųjų serbentų likerį, sumaišyti su ledo gabaliukais.Į taurę įdėti vyšnių, užpilti juodųjų serbentų likeriu, ir ant viršaus supilti sumaišytus gėrimus. (.)..

Recepto vertinimas: 0

Jaunasis Džonis

Į stiklinę įdėti ledo užpilti serbentų likeriu ir Vodka Keglevich e Pesca, ant viršaus sudėti pertrintą bananą ir taurę iki viršaus užpildyti apelsinų sultimis. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: likeriu