25 rezultatų ieškant "likeriu"

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Ledus isimkite is saldiklio ir įdėkite į saldytuvą, kad suminkstėtų. Stiklinę salotinę atsaldykite saldiklyje. Apelsinus, obuolius ir bananus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Obuolių sėklalizdžius ispjaukite. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau, isimkite kauliukus. Nupilkite ..

Recepto vertinimas: 5

Ledų tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi ir gerai išsukame. Paskui įmaišome miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Paruoštą tešlą tuoj pat supilame į kepimo formą ir kepame 190°C karštumo orka..

Recepto vertinimas: 5

Bananai su likeriu kremu

1. Bananą nulupame ir supjaustome. Imbierą supjaustome mažais gabalėliais. 2. Dubenyje sumaišome banano ir imbiero gabalėlius, įpilame apelsinų sultis ir 10 ml likerio. Paliekame pastovėti 20 minučių, kad skoniai susimaišytų. 3. Sumaišome želatiną su 2 šaukštais šalto va..

Recepto vertinimas: 0

Kapučino želė

1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina visškai ištirpsta. 2. Puodą nukaičiame ir paliekame atvėsti. Likusią kavą sumaišome su likeriu. Perpilame ..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

1. Cukatas supjaustome kubeliais ir 15 minučių mirkome likeryje. 2. Žieveles ir 25g cukraus suberiame į pieną ir pašildome. 3. Miltus pakepiname svieste. Maišydami supilame pieną su žievelėmis. Užverdame, įmaišome vieną kiaušinio baltymą. Ataušiname. 4. Sudedame cukata..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Margarita "Sierra Silver"

Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliui skirta taurę, jos kraštus pavilgyk sultyse ir iškart merk į druską — ja aplips visas taurės kraštas. Plaktuve su keliais ledo kubeliais sumaišyk tekilą, likerį bei citrinų..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis melionas

Melionas nuplaunamas, jo viršus nupjaunamas, o vidus išskobiamas. Meliono ir arbūzo minkštimas supjaustomas kubeliais ir sudedamas į meliono vidų. Užpilama likeriu. Palaikoma 10 minučių. Puošiama arbūzo ir meliono skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Bezė tortas su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukrų, cukraus pudrą bei vanilinį cukrų. Supilti citrinos sultis ir dar kartą gerai išplakti. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir plonai pabarstyti..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Gaivioji pagunda"

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių desertas su duona ir medumi

Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome su šaukštu medaus, cinamonais ir likeriu. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. sumaišome su šaukštu medaus. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. Į keturis desertinius indelius s..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšnių likeriu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti tarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGO TRUPINIŲ PIRŠTELIAI SU LIKERIU

Trupinius sumaisome su cukrumi, grietine ir likeriu, iberiame kakavos ir gerai ismaisome. Formuojame norimos formos sausainukus...

Recepto vertinimas: 0

Sniego pudingas su kiviais ir mėlynėmis

2 stiklines vandens uzviriname su cukrumi, supilame 1 stiklineje vandens istirpinta krakmola ir gerai ismaise paviriname 2-3 minutes. Atvesiname. Imaisome vanilini cukru, citrinos sultis. Kiausinio baltymus isplakame, sudedame i kisieliu ir plakame, kol pudingas bus baltas.Lekstelese isdeliojame sup..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''

Sausainius sumalame. Sviestą išsukame su kondensuotu pienu, citrinos žievele ir sultimis. Sumaišome su kokosais ir sausainiais. Į mažą tortinę formelę sukreččiame masę, iššlyginame paviršių ir 30 min. paliekame šaltai. Uogas nuplauname ir sumalame. Suplakame pasaldintą grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

AVIEČIŲ ŠERBETAS

Is cukraus, citrinos sulciu ir 200 ml vandens isvirti tirsta sirupa. Istirpinti jame zelatina ir atvesinti.Puse avieciu pertrinti ir isplakti su sirupu. Viska supilti i plokscia dubeni ir pastatyti 2,5 val. i saldikli. Po to dar karta suplakti mikseriu ir palaikyti saldiklyje 1,5 val.Likusias aviete..

Recepto vertinimas: 0

ŠALDYTI JOGURTO PUTĖSIAI

Kiausini isplakti ant garu su cukrumi ir citrinos zievele. Zelatina isbrinkyti saltame vandenyje ir sudeti i karsta pudinga. Atvesinti maisant, kad nesusidarytu plevele. I pudinga imaisyti jogurta ir kiausiniu mase. Grietine gerai isplakti ir sumaisyti su jogurto mase.Formeles iskloti kepimo popieri..

Recepto vertinimas: 0

Braskiu desertas

braskes sutrinti su plaktuvu. I taure sudeti sutrintas braskes ir ledus. apipilti sirupu ir likeriu. Ir apiparstyti sokoladu. Skanaus (Vilma)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: likeriu