24 rezultatų ieškant "likeriu"

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Agrastai kreme

Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir pavirinama 3 minutes. Stiklinis pusdubenis išklojamas sausainiais, kurie pašlakstomi romu arba likeriu, ant jų supilami atšaldyti agrastai. Pienas su vanile ir cukrumi užvirinamas iš, supilami šaltame piene išleisti miltai..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Ledus reiktu suminkštinti, išimant juos iš šaldiklio į šaldytuvą. Apelsinus, obuolius ir bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Žinoma obuolių sėklalizdžius išpjauti. Vynuoges nuplauti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus. Nupilti konservuotų ananasų ir mandarinų sunką. Ana..

Recepto vertinimas: 0

Sausainių saldainiai

Išsukus sviestą, supilami kakavos milteliai ir cukrus. Sudedami vandeniu ir likeriu pašlakstyti sausainiai. Iš išminkytos masės suformuotos bulvelės pavoliojamos tarkuotame šokolade. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

Margarita "Sierra Silver"

Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliui skirta taurę, jos kraštus pavilgyk sultyse ir iškart merk į druską — ja aplips visas taurės kraštas. Plaktuve su keliais ledo kubeliais sumaišyk tekilą, likerį bei citrinų..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis

Jums prireiks 16 miniatiūrinių popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Konditeriniu šepetėliu ištepkite popierines formeles tirštu šokolado sluoksniu. Atvėsinkite šaldytuve, kol šokoladas sustings, apie 15 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su šviežiomis braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su 80 g cukraus plakti, kol pasidarys puri masė. Miltus sumaišyti su krakmolu ir užsijoti ant kiaušinių plakinio. Viską atsargiai išmaišyti maišikliu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą 26 cm skersmens torto formą ir i..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas su kukurūzų dribsniais

Pusę braškių nuplauti, nuvalyti ir pertrinti su 120 g cukraus. Želatiną išbrinkinti, nusunkti ir ištirpinti. Ją išmaišyti su 2 šaukštais braškių tyrės. Paskui sumaišyti su vyšnių likeriu ir viską supilti į braškių tyrę. Maišikliu įmaišyti iki standžios konsistencijos iš..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų dribsnių tortas su braškėmis

300 g kukurūzų dribsnių suminkyti su minkštu sviestu. Ant torto padėklo dėti torto formos kraštus, juos iškloti pergamentiniu popieriumi. Dėti dribsnių masę ir truputį paspausti rankomis. Varškę sumaišyti su cukrumi ir apelsinų likeriu. Želatiną išbrinkinti, nusunkti, ištir..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Pagaminti trapią tešlą: miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti trynį, įberti cukrų, žiupsnelį druskos, trintą citrinos žievelę bei vanilinį cukrų, sudėti sviestą. Viską, pradedant nuo išo..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Kava su amareto likeriu

Į stiprią kavą įpilti 2 valgomuosius šaukštus amareto likerio ir pieno su puta. Papuošti migdolų drožlėmis. Patiekti su migdolų skonio sausainiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Pasukų pyragas su apelsinų likeriu

Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai su..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ APELSINŲ PADAŽE

Anties krutineles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinu sultis ir troskinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skilteliu plevele ir supjaustyti. Apelsinus uzpilti likeriu, ismaisyti ir sudeti i mesa, tada patroskinti dar 10 min...

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ SLYVŲ PADAŽE

Krutineles itrinti sojos padazu, vysniu likeriu ir cesnaku. Pastatyti nakciai i saldytuva. Po to apkepinti aliejuje, ipilti 1 stikline vandens, sudeti slyvu dzema ir troskinti ant silpnos ugnies kol suminkstes (apie 1 valanda). Patiekti su ryziais...

Recepto vertinimas: 0

MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus nuplikykite, nulupkite lukstus ir sumalkite mesmale. Migdolu mase ismaisykite su 80g cukraus pudros, kiausinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite saldytuve, suvinioje i polietilenini maiseli. Tada mase dar karta isminkykite su 100g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupuciu maistiniu da..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ ASORTI

Visus vaisius supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus. Viska apslakstome citrinu sultimis, romu arba likeriu. Atsaldome, sudedame i isskobtus melionus...

Recepto vertinimas: 0

APKEPTI LIETINIAI SU OBUOLIAIS

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinu sultimis, cinamonu ir razinomis patroskiname sultyse, iberiame 1 sauksta cukraus. Is duotu produktu iskepame lietinius. Ant kiekvieno lietinio uzdedame po sauksta obuoliu idaro, suvyniojame ir sudedame i sviestu istepta kepimo skardąa, uzpilame pad..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGO TRUPINIŲ PIRŠTELIAI SU LIKERIU

Trupinius sumaisome su cukrumi, grietine ir likeriu, iberiame kakavos ir gerai ismaisome. Formuojame norimos formos sausainukus...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: likeriu