20 rezultatų ieškant "kopustu"

Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karštą pieną, pasūdykite, suberkite kmynus ir išmaišykite. Žiedinius kopūstus suskirstykite žiedeliais ir apvirkite. Į paruoštą indą dėkite sluoksnį bulvių košės, sluoksnį smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintą svogūną, sluok..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauname, nupjauname kotelius.Bulves nuskutame, supjaustome briuselio kopūstų gūželių dydžio gabaliukais.Pusę sviesto išlydome didelėje keptuvėje, sudedame bulves, kopūstus ir kepame 15 min., nuolat maišydamos.Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome.Faršą, varš..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių kopūstų apkepas

Kopūstus pasmulkinus apvirti, tada supjaustyti. Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakti ir supilti ant kopūstų, tada suberti 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, svieste pakeptus svogūnus, petražoles, pipirus, druską, viską gerai išmaišyti. Paruoštą masę sudėti i riebalais ištept..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grietine, susmulkintais žalumynais ir tiekiama. ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos 2

Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gabalėliais ir sudedamas į salotas. Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas aliejuje ir užpilamas ant kopūstų. Pagal skonį įdedama druskos, užbarstoma pipirų ir išm..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų kopūstų salotos

Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi ir lengvai patrinami rankomis. Razinos nuplikomos, svogūnai supjaustomi plonais griežinėlais. Viskas sumaišoma. Salotos palaikomos 45 minutes, kol kopūstai suminkštėja. Paruoštos salotos sudedamos į salotinę ir užpilamos obuolių tyre, suplakta s..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstus nusunkti ir smulkiai supjaustyti.Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais.Apelsiną nulupti ir atskirti skilteles. Kopūstus išmaišyti su obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis ir sudėti į salotinę. Paruošti padažą: svogūną nulupti, sukapoti, ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasūdomą, suberiami kmynai. Viskas gerai sumaišoma. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais ir apverdami. Į paruoštą indą dedamas sluoksnis bulvių košės, sluoksnis smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintas svog..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grietine, susmulkintais žalumynais ir tiekiama. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti druskos, pipirų, sudėti pomidorų ir kopūstų griežinėlius, įpilti 1,5 stiklinės vandens. Daržoves apibarstyti druska ir uždengus viską, ištroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis ir da..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir kopūstų apkepas

Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų suktinukai su vištiena

Kopūstų lapus atskirkite, šešis didesnius minutei užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu. Išgriebusi perliekite šaltu vandeniu. Kai atvės, perpjaukite išilgai. Morkas supjaustykite kubeliais. Mėsą supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sūrį, įmu..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti druskos pipirų, sudėti pomidorų ir kopūstų griežinėlius, įpilti 1,5 stiklinės vandens. Daržoves apibarstyti druska ir uždengus viską, ištroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis ir dar..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dr..

Recepto vertinimas: 0

Jūros kopūstų užkandis

Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Išmaišome, tiekiame su virtomis karštomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos

Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę. Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti ap..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų ir žiedinių kopūstų salotos (Ramunės)

Kopūstus įdėti į karštą vandenį, palaikyti kelias minutes ir ataušinti. Išskirstyti žiedynais. Paprikas nuplauti, perpjauti, išimti sėklas ir supjaustyti kvadratėliais. Česnakus nulupti ir pakepinti. Kai suminkštės, sudėti paprikas, kopūstus, išmaišyti, pasūdyti ir pagardi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kopustu