9 rezultatų ieškant "kopustais"

Aviena, troškinta su kopūstais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir kopūstus, įpilti vandens ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raugintais kopūstais

Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Žąsis su raugintais kopūstais

Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kopūstais

Grybus, svogūną ir kopūstus supjaustyti šiaudeliais arba sukapoti. Svogūnus pakepinti riebaluose, kol pasidarys skaidrūs, tuomet sudėti grybus, kopūstus ir viską ištroškinti. Skysčio perteklių išgarinti. Įdėti prieskonių, galima pagardinti kapotu kiaušiniu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su kopūstais

Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį sud..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulės galva su kopūstais

Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valandą. Svogūną pakepinti su morka. Raugintus kopūstus ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su kiaulės galva ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Ragaišis su troškintais kopūstais

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą rieba..

Recepto vertinimas: 0

Lašišų sušis su raugintais kopūstais

Svogūnus nulupti, supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti puode, suberti svogūnus ir patroškinti, kol taps skaidrūs. Sudėti kopūstus, supilti vyną. Užvirti, supilti obuolių sultis, suberti kopūstų prieskonius. Paskaninti medumi, druska, užpilti vandens, kad apsemtų kop..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: kopustais