11 rezultatų ieškant "kopustais"

Aviena, troškinta su kopūstais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir kopūstus, įpilti vandens ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raugintais kopūstais

Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Žąsis su raugintais kopūstais

Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su kopūstais

Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį sud..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su kopūstais

Iš grietinės, 2 kiaušinių, šaukšto sviesto, sodos, miltų sumaišome tešlą ir padarome du papločius. Supjaustytą kopūsto galvą apibarstome druska, tada nuspaudžiame ir apiplikome karštu vandeniu. Tada įmaišome į kopūstą druskos, pipirų, 2 šauktus ištirpdyto sviesto. Į keptuv..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Apkepta aviena su kopūstais

Virta mėsa supjaustoma gabaliukais, sudedama į ugniai atsparų indą, pabarstoma pipirais, jei reikia, druska, ir ant jos sudedami troškinti kopūstai (gali būti ir nerauginti, tik patroškinti su riebalais ir svogūnais), kepama vidutinio karštumo krosnyje ar orkaitėje apie 1/2 val. Pat..

Recepto vertinimas: 2

Ragaišis su troškintais kopūstais

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą rieba..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė su briuselio kopūstais (Ramintos)

Juostelėmis supjaustykite rūkytą šoninę, ją pakepinkite aliejuje. Išimame iš pomidorų sėklas, juos supjaustome kubeliais ir kepame kartu su šonine. Taip pat pridedame briuselio kopūstų. Ant viršaus užbarstome smulkintų krapų ir pridedame prieskonių, pakepame kol parus. ..

Recepto vertinimas: 0

Lašišų sušis su raugintais kopūstais

Svogūnus nulupti, supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti puode, suberti svogūnus ir patroškinti, kol taps skaidrūs. Sudėti kopūstus, supilti vyną. Užvirti, supilti obuolių sultis, suberti kopūstų prieskonius. Paskaninti medumi, druska, užpilti vandens, kad apsemtų kop..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: kopustais