7 rezultatų ieškant "kopustais"

Menkė su kopūstais

Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį sud..

Recepto vertinimas: 0

Tirolietiški makaronai su kopūstais

Kopūstą supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Metaliniame troskintuve istirpinkite riebalus, sudėkite svogūnus ir kopūstus. Daržoves paskaninkite druska ir pipirais. Puodą uždenkite ir pamaisydami troskinkite daržoves 25..

Recepto vertinimas: 0

Virtiniai su kopūstais ir grybais

Įdarui džiovintus grybus išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Apvirtus smulkiai supjaustytus kopūstus pakepiname svieste su susmulkintu svogūnu, sudedame išvirtus supjaustytus džiovintus grybus, maišydami dar pakepiname, pasūdome ir išmaišo..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Apkepta aviena su kopūstais

Virta mėsa supjaustoma gabaliukais, sudedama į ugniai atsparų indą, pabarstoma pipirais, jei reikia, druska, ir ant jos sudedami troškinti kopūstai (gali būti ir nerauginti, tik patroškinti su riebalais ir svogūnais), kepama vidutinio karštumo krosnyje ar orkaitėje apie 1/2 val. Pat..

Recepto vertinimas: 2

Ragaišis su troškintais kopūstais

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą rieba..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kopustais